-
Anonim
Czy można w Warszawie trenować gdzieś akrobatykę rekreacyjnie?I mam pytanie: ile czasu zajmuje nauka podstaw akrobatyki(np. salta itd...) u osoby która jest dobrze rozciagnięta, skoczna i sprawna. -
Anonim
spoko wiem gdzie mozna trenoiwac sam sie tam nauczylem fiflaków a teraz ucze sie rundak salto :p jak chcesz wiedziec wiecej-napisz :D -
Anonim
spoko wiem gdzie mozna trenowac sam sie tam nauczylem fiflaków a teraz ucze sie rundak salto :p jak chcesz wiedziec wiecej-napisz :D -
Na Targówku na DKSie sa prowadzone takie zajecia w ciagu tygodnia w godzinach 20:30 - 22:00 (niepamietam godzin w weekendy w niedziele chyba od 17 czy cos takiego a soboty nie kojaze :P) jedne zajecia kosztuja 10 zl i tam sie uczysz takich "podstaw" jak salta :)
-
-
Kasia
Sekcja akrobatyki jest też w Ursusie, w pałacu i na Sadybie sporo jest klubów w Wawie -
zorro
Mozecie jakos dokladniej wytlumaczyc jak do tych miejsc sie dostac ( numer autobusu czy moze dokladna ulice )??Bo tez bym sobie cos potrenowal wkoncu w czerwcu MP Senioroww gimnastyce sportowej a ze na razie jestem w Wawie to nie mam jak sie do nich przygotowac bo na sali gdzie trenowalem remontuja dach i zamkneli:-(Dajcie znac co i jak!! -
Anonim
Ludzie więcej inicjatywy. Jak chcecie znaleść klub wystarczy poszukać w google. Tu macie link http://www.pzas.org.pl/ Tam napewno znajdziecie wszystkie kluby w całym woj. mazowieckim -
zorro
-
Ej Zorro niewiem czy ktorakolwiek z tych sam pomoze Ci sie przygotowac do zawodow w gimatyce poniewaz to nie sa sale przeznaczone do tego sportu. a my mniej wiecej w tym samym czasie tez mamy MPS :) typowa sala gimnastyczna znajduje sie na AWF jak chcesz wiedziec co tam dojezdza to wejdz na http://www.ztm.waw.pl i zobacz sobie autobusy i tramwaje, przystanek nazywa sie poprostu AWF. jak wysiadziesz to zapytasz sie pierwszej lepszej osoby ktora bedzie na terenie awf-u i zapytasz sie gdzie jest sala gimnastyczna nr 5 i jak tam dojdziesz to porozmawiasz z trenerami od gimnastyki i bedziesz mogl sie dowiedziec cos o treningach. jesli tam nic nie zdzialasz to polecam Ci DKS Targowek, przystanek autobusowy tak amo sie nazywa takze na tej stronie co Ci wczesniej podalem bedziesz mogl sprawdzic co tam dojezdza za autobus. jesli chodzi o ine sale to: Pałac - zapomnij niema bata zeby tam zaczac przychodzic no chyba ze miesiac wczesniej napiszesz jakies podanie przyniesiesz zdjecie i poczekasz na rozpatrzenie decyzji hahaha (bez kitu tak jest :) ), dalej sala w Ursusie - dojazd jej kiepsciutki chyba ze jezdzisz samochodem to jest jeszcze znosny ale ogolnie do Ursusa jest jedna droga dojazdowa; ) sala na Stegnach mysle ze dla Ciebie jest bezuzyteczna bo niema tam zadnego przyrzadu ani planszy porzadnej, jest tylko jedna krotka sciezka ale niewydaje mi sie zebys byl z tej sali zadowolony :) Jedyne wyjscie to tylko DKS! no chyba ze na tym AWFie ci sie uda cos zalatwic hehe
-
zorro
Spoko juz sie mniej wiecej zorientowalem co i gdzie!!Tez wlasnie wydaje mi sie ze AWF bedzie najodpowiedniejszy!Tylko wiesz mi specjalnie nie jest potrzebna sala przystpsowana do Gimnastyki wystarcza mi drabinki i sciezka lub plansza:-)
Dzieki za pomoc no i jak sie juz gdzies usadowie to zapraszam na trening!To razem cos powymiatamy:-)Ty tak apropo trenujesz czy juz przestales? -
13 lat bylem zawodnikiem DKS Targowek i cwiczylem na planszy dwojki meskie, a od roku czasu jestem zawodnikiem AZS Środowisko (czyli tam na stegnach:]) i skacze na trampolinie w sumie 14 latek ale caly czas trenuje i jedno i drugie zeby niezapomniec tego co robilem kiedys; ) Co do wspolnego treningu to bardzo chetnie ale niewiem jak to umiescil bym w czasie poniewaz caly tydzien mam zajety swoimi treningami :D ale dzieki za zaproszenie hehe
-
Pati :)
Troche późno pewnie nikt tu już nawet nie zagląda ale zapytam się co mi skzodzi!!!! Czy jest jakis klub na sadybie albo w okolicach jak możecie to coś mi o nim napiszcie i zarzućcie kontakt. Z góry dzieki. -
<<~マルチン ~>>
sadyba..........hmmn... myślę że Środowisko, ale tam jest sekcja batuciarska....nie wiem spytaj się gospodarza grona (suchego) on Ci wszystko powie :) -
Pati :)
Zależy mi żeby nauczyć się salt, gwiazd itp. Gdzie jest jakiś dobry klub do którego można się zapisac tylko na jakiś czas i w wieku 15 lat???? (oczywiście wawa i najlepiej gdzieś na mokotowie lub w śródmieściu) -
Turas
Witam
szukam osoby/ekipy, ktora przyjmie w swoje szeregi (i zmotywuje do treningow) noobka z podstawami... nie mam z kim trenowac a smemu jakos mam zbyt mala motywacje i w efekcie w tym temacie od jakiegos czasu nie robie nic... -
Anonim
-
Anonim
Ja mam 15 lat. Mieszkam w Wyszkowie k/ Wawy. Ćwicze od maja 2006 i troche już umiem (back hands spring, backflip, frontflip, front hands spring) . Ale nie mam gdzie ćwiczyć. Nie ma w WWY żadnych zajęć akro. Jak mam ćwiczyć? Są w Wawie jakieś zajęcia akro, gdzie by mnie przyjęli? Ale moge tylko w sobotę (szkoła :( ) -
Anonim
W Ursusie jest klub, zależy do której grupy Cie przyjmą jeśli chodzi o godziny, ale wiele osob ma w soboty -
kroliczek_tuptus
Well, it depends where excatly do you live, if somwhere near east part of warsaw you could visit the ursus club, otherwise try go to Dks "Targówek" club. No matter how old you are just go there and tell the coach that you want to practise... thats it:)
dzisus Kur** ja pierd***... czy nasz język polski jest tak ubogi w słownictwo że każdy kto się nauczy salta w tył nazywa to modnie BACKFLIP lub salta w przód to Frontflip, czy język polski się zatraca i już traci na popularności bo modna staje się angielszczyzna?! co to szpan jakiś?
-
^Bolo^
Waldek nie znasz się backflip jest bardziej trendy niz twoje archaiczne salto w tył :D chcesz być jezzy musisz robić backflipy :]