Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ~JuStYn@~

sory że wam sie tak wwalam od razu z nowym tematem...ale chciałabym sie zapytać czy ktoś zna jakieś ćwiczenia aby w miarę szybko nauczyć sie wyskoku szpagatowego(poziomki)??
  • Anonim

o ile mi wiadomo to poziomka jest meska i damska, a polega (damska) na rozszerzeniu nog i utzrymaniu sie na nich z nogami w gorze, a meska na tzrymaniu rak po bokach i takze utrzymaniu sie na nich. jesli chodzi o cwiczenia na to to wzmacnianie meisni brzucha i rak.
  • ღP.∂.u.ℓ.∂ ღ

ja trenuje akrobatyke i popieram zdanie kochanej agusi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Anonim

jednka ktos mi przyznaje racje :D:D jestem z siebie dumna :D:D kurde... :D ale nie no to nie ma co sie podniecac, bo wkoncu taka prawda, ze mowie madre rzeczy :D:D
  • Izusha :]

ja tez chodze na akro. akurat chodze dopiero 2 lata ale moj trener mnie tak wycwiczyl ze w 1 roku moich cw startowalam w zawodach. teraz jestem w grupie zaawansowanej i powiem wam ze to wcale nie jest tak latwo sie tej poziomki uczyc..... sama sie jej musze teraz uczyc bo moj trener chce mnie widziec na zawodach....
  • Anonim

eh ja trenuje niestety dopiero 10 miesiac :( startuje w zawodach trzeciej klasy :/ moglabym robic juz podobno druga, ale gornej nie mam

ja trenuje prawie 2 lata
  • Lia

>Kochany Aguś ^^ napisała:
    >eh ja trenuje niestety dopiero 10 miesiac :( startuje w
    >zawodach trzeciej klasy :/ moglabym robic juz podobno druga,
    >ale gornej nie mam

no to niezła jesteś...
    ja trenuje 3 rok i jestem między młodzieżówką a trzecią klasą
    ale mi chodzi o skoki akrobatyczne na ścieżce a tobie pewnie o coś innego :D
  • *~*annie*~*

poziomka moim zdaniem wcale nie jest taka trudna.ja trenuje taniec a nie akrobaatyke 1.5 roku.Trening czyni mistrza:)

ja tez juz 1.5 roku;);)
  • magda.

a ja trenuje łącznie.... 7 lat ^^
    jestem zajebista, ha!
    ale trenuje dla przyjemności bo to uwielbiam i na żadne zawody nie jeżdżę... trenuję taniec i akrobatykę ale wyjeżdżam tylko na zawody taneczne... co zrobić^^ poza tym wystarcza mi to co jest na razie; )

ja na pierwsze polrocze w zeszlym roku nic, nawet nie moglam sie skoncentrowac a teraz to juz 2 razy bylam na zawodach xD pozdro
  • Ewelinka.[♥].!

a ja se chodze 7 miesięcy i umuem poziomke:P
| |

AKROBATYKA TO ZAJEBISTY SPORCIK POLECAM SAM TRENUJE 8 LATEK PAPA HEHE

Miejsca grona (0)