-
~JuStYn@~
sory że wam sie tak wwalam od razu z nowym tematem...ale chciałabym sie zapytać czy ktoś zna jakieś ćwiczenia aby w miarę szybko nauczyć sie wyskoku szpagatowego(poziomki)?? -
Anonim
o ile mi wiadomo to poziomka jest meska i damska, a polega (damska) na rozszerzeniu nog i utzrymaniu sie na nich z nogami w gorze, a meska na tzrymaniu rak po bokach i takze utrzymaniu sie na nich. jesli chodzi o cwiczenia na to to wzmacnianie meisni brzucha i rak. -
ღP.∂.u.ℓ.∂ ღ
ja trenuje akrobatyke i popieram zdanie kochanej agusi!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Anonim
jednka ktos mi przyznaje racje :D:D jestem z siebie dumna :D:D kurde... :D ale nie no to nie ma co sie podniecac, bo wkoncu taka prawda, ze mowie madre rzeczy :D:D -
-
Izusha :]
ja tez chodze na akro. akurat chodze dopiero 2 lata ale moj trener mnie tak wycwiczyl ze w 1 roku moich cw startowalam w zawodach. teraz jestem w grupie zaawansowanej i powiem wam ze to wcale nie jest tak latwo sie tej poziomki uczyc..... sama sie jej musze teraz uczyc bo moj trener chce mnie widziec na zawodach.... -
Anonim
eh ja trenuje niestety dopiero 10 miesiac :( startuje w zawodach trzeciej klasy :/ moglabym robic juz podobno druga, ale gornej nie mam -
-
Lia
>Kochany Aguś ^^ napisała:
>eh ja trenuje niestety dopiero 10 miesiac :( startuje w
>zawodach trzeciej klasy :/ moglabym robic juz podobno druga,
>ale gornej nie mam
no to niezła jesteś...
ja trenuje 3 rok i jestem między młodzieżówką a trzecią klasą
ale mi chodzi o skoki akrobatyczne na ścieżce a tobie pewnie o coś innego :D -
*~*annie*~*
poziomka moim zdaniem wcale nie jest taka trudna.ja trenuje taniec a nie akrobaatyke 1.5 roku.Trening czyni mistrza:) -
-
magda.
a ja trenuje łącznie.... 7 lat ^^
jestem zajebista, ha!
ale trenuje dla przyjemności bo to uwielbiam i na żadne zawody nie jeżdżę... trenuję taniec i akrobatykę ale wyjeżdżam tylko na zawody taneczne... co zrobić^^ poza tym wystarcza mi to co jest na razie; ) -
ja na pierwsze polrocze w zeszlym roku nic, nawet nie moglam sie skoncentrowac a teraz to juz 2 razy bylam na zawodach xD pozdro -
Ewelinka.[♥].!