Akurat [1216]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ŀegenda שּׂe שּׂłasnym טּmyśle

Tak piszecie o akurat ze jest fajny (bo jest) ale jakie są wasze początki z tym zespołem... bo mnie w niego wtajemniczyła jakieś pól roku temu kumpela z pracy... no i oczywiście musiałem se płytki skolowac...
  • theun

http://www.grono.net/user/topic-sho... tam chyba od mojego postu sie zaczyna taka sama rozmowa :)
  • feliz

mnie pewnego pieknego dnia zaatakowały dwie kolezanki z krzykiem, ze musze isc na koncert Akuratow.. ale pierw przysłały mi dwie mp3 :dyskoteka i spokoj.. uznalam, ze warto sie wybrac na koncertosik, ktory odbyl sie w zeszłym roku zdaje sie w marcu.. moze kwietniu.. albo lutym... hmm.. w sumie to nie pamiętam.. nie wazne..; ]
    wazne, ze baaaaaaaardzo mi sie spodobała ich muzyka i świetnie sie bawiam na koncercie...
    szkoda tylko, ze jedna z tych kolezanek zachorowała i nie mogła iśc.... :( i na dodatek miala takiego pecha, ze na next ich koncert tez nie mogla... ale teraz 6 marca musi isc... :)
  • eMka

moja przygoda z akuratem zaczeła sie ... www odległej galaktyce :)
    jakies 2,5 roku temu w radio BIELSKO :) <musze drutem antenke do kaloryfera przymocowac zeby mi łapało bom z zabrza :D ) ale w kazdym razie akuratów znam od dawien dawna :)
    pierwsze piosenki jakie słyszałam : łyżeczka , droga i hahahaczyk pozdrawiam
  • Anonim

od babci; )
  • Anonim

A się gdzieś usłyszało "Dyskoteka Gra"... Spodobała się ironia, znalazło się płytkę i się słucha :D - skrócona wersja :D hehehe
  • Anonim

ja w te wakacje usłyszałam Pomarańcze (całą płytę) i doszło do mnie, ze ja praktycznie to wszystko slyszałam i nawet nie wiedziałam, że to Akurat =)
  • theun

Nenar - ja tak miałem z Red Hot Chili Peppers
  • Anonim

Przypadkiem obejrzałam na Polsacie wywiad z nimi promujący pierwszą płytę. Zakochałam się w tej muzie od razu. I kolesie wydali mi się tacy jakcyś przesympatyczni i normalni. A potem już poszło z górki... koncerty w Trójmieście i w Polsce, zaprosiłam ich, by zagrali na moim weselu (wiem, jestem zboczona), podróż poślubna do Czech za Akuratami (bo akurat tam mieli koncerty) i tak to się toczy... jakieś forum... Akuratna Familia... super ludzie i znajomości...
  • em

Ja na kochanym forum muzycznym przeczytałam temat o Akuratach. Ściągnęłam empetróje i się zakochałam:] Teraz mam obie płyty i jestem szczęśliwą fanką;D
  • Most awesome Noun in the world

banalnie: usłyszałem mp3 3 godziny przed ich moim pierwszym koncertem :P. a potem koncert, płyta, forum, grono, af, a jutro? może władza nad światem?; )
  • Judasz

Akurat uslyszalem pierwszy raz na Juwenaliach w zeszlym roku!! ODrazu mnei zaszokowali...a potem skolowalem sobie ich plytki i tak sie ciagnie! a dzisiaj ide na ich koncert w krakowie! Poprostu nie przegapie zadnego ich koncertu w moim miescie
  • Sasa

moja siora tego slucha to ja tez tego slucham ehhhhhhhh ta rodzinka

yarcio i co jeszcze; -)
  • Anonim

:)ja tez na juwenaliach pierwszy raz a pozniej to juz poszłooo:):):)
  • Ashea

A ja... pewnego pieknego dnia wpadlam do przyjaciolki... i uslyszalam pomarańcze... oczywiscie obowiazkowo wzielam ja do domu... przesluchalam cala plyte dokladnie.. i oto jestem :P
  • krolevna

...a nie..bo dziedek wiedział pierwszy...
  • chiczkok

Wpadłam kiedyś do Barszcza w celu wrzucenia jej wszystkich płytek Hey'a na kompa no i w przerwach przeglądałam jej zasoby:P patrze a tu jakieś Akurat.. no i akurat trafiłam na piosenkę 'Lubię mówić z Tobą' [; pokochałam i tak zostało [;
  • gosuvart

hyhy...przez przypadek wpadła mi ich płtta w łapy...i juz tak jest ze polubiłem i lubię dalej :P czekam tylko na sobote...hmmmm :)
  • peg.

mi o Akuratach powiedział wujek:P:D ot tak przesłał mi ich pierwszą płyte... i się zakochałam;)
  • Obywatel P.

A ja ogldałem jakiś filmik AMATORSKI !!!!!!!! I na końcu leciał " Lubię mówić z Tobą ... " A potem to juz .... napisy końcowe ... przecież ja taki zespół mam na dysku .... i juz .. mam wszystkie płytki :D:D