-
m
-
Janis
Mam kilka płyt, ale MTV Unplugged jest świetna.
Nie ma piosenki, która by mi się podobała, wszystkie klimatyczne, zajebista płyta.
A tak w ogóle to długo szukałam zanim znalazłam grono Alanis :-) Juz chciałam zakłądac, dzieki. -
m
moj ulubiony utwor to "i was hoping i "ironic wymiekam zawsze ajk ich slucham..
Janis 'szukajcie a znajdziecie' ; )
-
Janis
tak, masz racje; )
a mi się podoba 'king of pain' - chyba najbardziej :) -
-
sirona
raz widzialam koncert w tv wiec samej plyty nie moge ocenic, ale alanis to alanic, co tu duzo mowic :D :))) -
Owca
jak dla mnie najładniejsza piosenka z tej płyty to "no pressure over Cappuccino" -
magateuh
chyba mam wszystkie płytki oprócz tej...ehhh...trzeba sie rozejrzeć:) -
Owca
-
zuz
ohhh....ta płyta jest cudowna,najlepiej się jej słucha wieczorkiem....mmm... :) -
chiczkok
ubóstwiam tą płytę. nie umiem wybrać tej, która najbardziej mi się podoba ale 'That I would be good' jest dla mnie w pewnym sensie mottem. -
perro ladrador, poco mordedor
uwielbiam tę płytę. moje ukochane kawałki z niej to pierwszy i ostatni, cczyli 'you learn' (cudna cudna cudna) i 'uninvited' - b nastrojowe; )
właściwie to najczęściej słucham mtv unpplugged ew. supposed former infatuation junkie; )))
-
iustynka
hej:)owca:)
mi też bardzo podoba sie ta płytka :)
baaardzo ja lubię można jej słuchać godzinami:))))))))))))) -
Anonim
ja to już znam wszystkie teksty z tej płytki na pamięć...uwielbiam... -
a
ale w szoku bylam, jak uslyszalam, ze Alanis falszuje. a w paru miejscach bylo wyraznie nieczysto. szkoda. choc plyta swietna, fakt. -
zuz
-
Anonim
Ehh... każda akustyczna płytka alanis jest świetna.
Tak naprawdę instrumenty tylko przeszkadzają :) -
Penny
Moje ulubione utwory z płyty to "Princes familiar", "King of pain" i "Uninvited". "Ironic" wolę w wersji z "Jagged little pill". W wersji akustycznej brzmi gorzej.