Alanis Morissette [145]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • m

co myslicie na temat tej plyty??
  • Janis

Mam kilka płyt, ale MTV Unplugged jest świetna.
    Nie ma piosenki, która by mi się podobała, wszystkie klimatyczne, zajebista płyta.
    A tak w ogóle to długo szukałam zanim znalazłam grono Alanis :-) Juz chciałam zakłądac, dzieki.
  • m

moj ulubiony utwor to "i was hoping i "ironic wymiekam zawsze ajk ich slucham..
    Janis 'szukajcie a znajdziecie' ; )
  • Janis

tak, masz racje; )
    a mi się podoba 'king of pain' - chyba najbardziej :)
  • sirona

raz widzialam koncert w tv wiec samej plyty nie moge ocenic, ale alanis to alanic, co tu duzo mowic :D :)))
  • Owca

jak dla mnie najładniejsza piosenka z tej płyty to "no pressure over Cappuccino"
  • magateuh

chyba mam wszystkie płytki oprócz tej...ehhh...trzeba sie rozejrzeć:)
  • Owca

płytka rzeczywiście fajna, taka spokojna i nastrojowa
  • zuz

ohhh....ta płyta jest cudowna,najlepiej się jej słucha wieczorkiem....mmm... :)
  • chiczkok

ubóstwiam tą płytę. nie umiem wybrać tej, która najbardziej mi się podoba ale 'That I would be good' jest dla mnie w pewnym sensie mottem.
  • perro ladrador, poco mordedor

uwielbiam tę płytę. moje ukochane kawałki z niej to pierwszy i ostatni, cczyli 'you learn' (cudna cudna cudna) i 'uninvited' - b nastrojowe; )
    właściwie to najczęściej słucham mtv unpplugged ew. supposed former infatuation junkie; )))
  • iustynka

hej:)owca:)
    mi też bardzo podoba sie ta płytka :)
    baaardzo ja lubię można jej słuchać godzinami:)))))))))))))
  • Anonim

ja to już znam wszystkie teksty z tej płytki na pamięć...uwielbiam...
  • a

ale w szoku bylam, jak uslyszalam, ze Alanis falszuje. a w paru miejscach bylo wyraznie nieczysto. szkoda. choc plyta swietna, fakt.
  • zuz

ja jej moge słuchać na okrągło:)
  • Anonim

Ehh... każda akustyczna płytka alanis jest świetna.
    Tak naprawdę instrumenty tylko przeszkadzają :)
  • Penny

Moje ulubione utwory z płyty to "Princes familiar", "King of pain" i "Uninvited". "Ironic" wolę w wersji z "Jagged little pill". W wersji akustycznej brzmi gorzej.
| |

naprade nastrojowa muza i troche wolnych kawałków i trochę z pazurem :)

Fotki

Miejsca grona (0)