-
Gierałt
Wiadomo że Alcatraz jest bardzo wesołym akademikiem, ale od zawsze powstają spory które piętro jest naj…, ja 4 rok mieszkam na 5 piętrze od strony dużych numerów, i śmiem twierdzić że tu jest całkiem nieźle.
pozdro
-
ender
ostatnie trzy lata rządziło czwarte (niskie numery).....
ale się przeprowadziłem :) -
Anonim
-
Anonim
-
-
william
ja mieszkalem na trzecim male numery, ale tam bylo srednio. musze przyznac, ze najlepsze bylo chyba siodme:)) -
Gierałt
Przyznaje 4 jest niezłe, a moje ostatnio zdeka przycichło, dużo ludzi z elektrycznego odeszło no i dziewczyn z biotechnologii niema, nawet SIMR to nie ten sam SIMR co kiedyś(EKWADOR już nie budzi o 4 rano),
ale wracając do przeszłości to rzadko, które piętro może pochwalić się biegiem jeleni, wyścigami na lodówce albo krześle obrotowym, koncertem wokalno gitarowym o 5 rano, czy 2 beczkami piwa i telewizorem na korytarzu,
ale jeszcze zawalczymy po sesji:P
-
krokodyla mama
I rok - trochę ósmego, potem szóste :)
II i III rok - szóste
potem siódme
teraz szóste :)
pozdrawiam rozrywkowych sąsiadów; P
bliższych i dalszych...
(i dziękuję za sesje, bo się uczyć muszą; P); ) -
ender
-
Benio
-
Jakub Projekt ...
Wszystkie pietra w alkatrasie sa spoko ale zadbe sie nie umywa do 4 ... ale w babilonie :P -
Dżoanka
Ale osme nie umywa sie do zadnego innego. Poprostu najbardziej wyczesane pietro :P -
Gierałt
-
ender
a ja ciekaw jestem gdzie na 7 się coś dzieje, bo jak do tej pory to cisza i spokój....... -
Quba
-
ender
-
kas/jam jam jam PEARL JAM
szczerze to 4 rządzi, mieszkam na 5 ale i tak wszystkie imprezy są robione na 4. A imprezy w "pokoju cichej nauki" są najlepsze. Dowiedziałam sie przynajmniej gdzie jest cichacz. :D -
Quba
-
-
-
Choro
Ja mieszkam na 8-mym. Ale jak niekiedy przejdę się po 4-tym to fakt... imprezować potrafią.
Chociaż, każdy z Alca jest życzliwym ziomem. Jeszcze nie spotkałem się ze skurwys..stwem.
Pozdro dla wszystkich zamieszkałych w tym miejscu.