- 1
- 2
-
Merlin
dlaczego nie ma tu tego tematu ??? ikona kultury moich stron
http://www.basowiszcza.org/main.php... -
Anonim
wczoraj chciałam założyć, ale w końcu zapomniałam.
tak mi się złożyło, że znowu jadę.
pakuję się właśnie, denerwuję się, siedzę przy komputerze.
a jeśli chodzi o same basowiszcza tegoroczne, to najbardziej czekam na iq48, duże wrażenie w zeszłym roku plus dobra płyta. -
Merlin
ja już spakowana :) wszystkiego nie moge sie doczekac -wychowałam sie na tym festiwalu -
Anonim
-
-
~
-
Anonim
>Sebs napisał
>tylko w sobote bede; (
nie martwcie się bracia i siostry; ) jako przedstawiciel środowiska osób pracujących też moge jechać jedynie w sobotę... hmm... już nie moge się doczekać :D -
Anonim
>menago EMPTV napisała:
>>Sebs napisał
>>tylko w sobote bede; (
>
>nie martwcie się bracia i siostry; ) jako
>przedstawiciel środowiska osób pracujących
>też moge jechać jedynie w sobotę... hmm...
>już nie moge się doczekać :D
jak to, JAK TO?!?! jedziesz... TAM?! ej no! na piwo mialysmy isc :> -
Anonim
>jus. napisała:
>
>jak to, JAK TO?!?! jedziesz... TAM?! ej no! na piwo mialysmy
>isc :>
złotko, my pójdziemy przeiceż w niedzielę... noooo - nic straconego co? o 16ej mamy sesję zdjęciową dla Porannego, hłopcy pojada na próbe a ja z tobą na piweczko; ) -
Anonim
to trzyama za slowo. tym razem MUSI sie udac; )
a, i na tych zdjeciach zrob koniecznie różki, wiesz komu; P -
Anonim
:)) masz moje słowo!!! aaa i przepraszam za literówki; p nie chciała ja... :D -
Anonim
noo. ale mam nadzieje ,ze mam Twoje slowo co do spotkania i rogów tez :p -
Anonim
spotkanie masz na bank!!! co do rogów... to może być trudne bo: a) to ma być zdjęcie zespołu
b) nawet gdyby chłopcy wzięliby mnie do zdjęcia to nic z tego - ja nie do fotografowania jestem... szara menago nie może być znana... :)) -
Anonim
-
ONA
Wczoraj było całkiem nieźle :) Hip hopowy zespol z białorusi zjednał sobie publike, co było dla mnie osobiście sporym zaskoczeniem, ponieważ BASOWISZCZA kojazy mi sie z impreza typowo ROCKowa...ale nie powiem... miłe zaskoczenie :) Dziś graja już od 30 minut... a wczoraj skończyli 3.30 :) Fajnie jest :) -
Marcin
-
ONA
Wczoraj nad ranem (cos miedzy 1 a 2 w nocy) grało 0-85, wcześniej RIMA.... z tego co wiem dziś bedzie np. N.R.M ... wejdz na strone Basowiszczy..tam jest dokładna rozpiska :) -
Marcin
-
Anonim
-
Harmonia
-
Anonim
dla mnei bylo fajnie, mimo ze na malej ilosci wystepow bylem :P Szczegolnie spodobal mi sie ten nu-metalowy Tavarisz MAuzer
- 1
- 2