Alternatywny Białystok [3934]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

ja byłam na dokładnie trzech. piosenkach.
  • ~

ja na woodstock jade w czwartek dopiero; P
  • Merlin

przetrwałam wszystkie koncerty pamietam wszystkie było bosko szczególnie wspaniali włosi i Trojca
  • Anonim

A mi się panowie od bębnów spodobali. Drum Ecstasy?
  • Merlin

taaaaak byli niesamowici
    szkoda że co roku jest mniej ludzi
  • o,

>matalka napisała:
    >ja byłam na dokładnie trzech. piosenkach.

ja spalem dokladnie dwie godziny;p
  • juju

basy byly zajebiste...ja chce tam z powrotem.... a co do zespolow hip-hopowych, to mnie nie zjednaly :P
  • ewelinak

hip hop na basach?? o kur....!!!!
  • Anonim

>No Ba! napisała:
    >O właśnie. Pociąg do Kostrzyna w
    >środę?; )

W środę o 19:25 - pospieszny, jak wykupisz bilet w obie strony płacisz jak za osobówkę
  • SwojSKA

Basowiszcza już któryś tam raz odbyłen. W tym roku to jak dla mnie to za wiele prawicowych idei przewijało się w pieśniach. Szkoda że jedynie Tarasewicz zwrócił dosyć ironicznie uwagę na to co się w polsce dzieje. Ten łysol w bluzeczce "polska" co wyskoczył w czasie koncertu BN z tekstem typu "śmierć łukaszence" itp mnie rozbawił. Jakby zamiana Łukaszenki na inną władzę dała "wolność". Chyba "Folwarku zwierzęcego" koleś nie czytał, a historii też się nie uczył. Aha i brawa dla ochrony w zwiazku z tym, jeszcze trochę i ktoś podczas koncertu pozawija piece i wyjdzie niezauważony.
  • Anonim

oj niewolniku ideologiczny... :> jak chcesz "wolnosci" to musisz sie na bezludna wyspe przeprowadzic
  • Anonim

aj tam, wreszcie ktoś nie mówi o zespołach.
    a leon tarasewicz to bardzo mądry pan.
  • Asssssia

Ja niestety obejrzałam tylko reportaz w tv. a szkoda.
  • skiba

ehhh jak to juz dawno było az wytrzezwiał ja:) zawsz zostaje muzyka ktorej sobie mozna posłuchac
  • Aga Piczka

a ja bylam i zajebiscie sie bawilam, buahaa a reportaz tez widzialam dobrze, ze zadnego przypalu nie narobilam jak mnie nagrywali hehe
  • Anonim

Ten reportaż był kręcony tylko z drugiego dnia festiwalu, prawda? A szkoda, bo drugi dzień był moim zdaniem zdecydowanie słabszy jeśli chodzi o poziom artystyczny. Ech, piatkowa noc i cudowana Orchestra de Arturo Puzzo (to sie chyba tak nazywało...). Zupełne zaskoczenie (bo taka muzyka?! tu?!), tym bardziej, że cały tłum, cały las tańczył :)
  • o,

zaskoczenie? rok temu tez byli :)
  • Anonim

>Wiem ze ja nie bede taki jak Ty, napisał
    >zaskoczenie? rok temu tez byli :)

Naprawdę? :) Przegapiłam więc! To było zapewne wtedy, kiedy kąpaliśmy się w zalewie w nocy; )