-
Levy
Siema; )
16.09.2006 w teatrze im. A. Wegierki odbedzie sie impreza Over the top -walki breakdance oraz funkstyle 1 na 1
Program imprezy:
- 18.00 - start imprezy
- 18.30 - 4 walki
- 19.30 - pokaz grupy tanecznej
- 19.40 - 4 walki
- 20.10 - wybrane sceny spektaklu
- 22.00 - after party (na zaproszenia) Dj'e: Dek1 (Wielka Brytania), Kruk(WHSB)
Wszystko poprowadzi Te tris
wiecej na http://www.bialystokonline.pl/impre... -
Harmonia
-
Matys
-
Matys
Impreza byla jak najbardziej udana. Ludzie, miejsce, muzyka, wykonawcy i prowadzacy oraz wszystkie inne aspekty skladajace sie na klimat = duży +. Jedynym -, w zasadzie dosyc sporym z mojego punktu widzenia byl czas trwania imprezy. Wg mnie zdecydowanie za krotko, za szybko... No coz, jak to mowia : lepiej krocej, dokladniej i ciekawiej, niz dluzej i "na sile". Byc moze tak, ale z drugiej strony pozostal pewien niedosyt, przynajmniej u mnie :> Inicjatywy taka jak ta, czy "Morosophus" powinny pojawiac sie znacznie czesciej. Zreszta pelen teatr mowil sam za siebie. Ludzie w Białymstoku potrzebują imprez tego typu, a kultura i pasja cały czas tkwi w sercach mlodych bialostoczan glodnych czerpania nowej wiedzy. Hyh, jak to dojrzale i powaznie zabrzmialo; ) Podsumowujac. Kto nie byl ma czego zalowac, a kto byl, bedzie mial co wspominac i opowiadac dziecom; ) :P
peaceeeee
-
-
faszifka
nie obchodzi mnie, co na to odpowiecie. swietnie, ze cala impreza odbyla sie w teatrze - niby oprawa elegancka, a tak naprawde wcale nie bylo konwencjonalnie! widac, ze przyszly osoby nie tylko z klimatow, rozglos musial byc duzy, bo przybylo tez kilka osob, niekoniecznie mlodych. jestem dumna, ze taka impreza odbyla sie w moim miescie. chociaz idealnie tez nie bylo. nie spodobala mi sie gadka te trisa, lekko nienaturalna, no coz, chlopak sie staral, moze ktos inny to doceni, lecz na pewno to nie bede ja. no i oczywiscie czas trwania - wiele do zyczenia. moze juz niedlugo odbedzie sie cos mocniejszego, dluzszego i bardziej porywajacego. hope so...