Alternatywny Białystok [3934]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • emiliozos

Saturday, August 22, 2009 - 20:00

freak cabaret Serebryanaja Svad'ba http://www.myspace.com/freakcabaret... i Papa Bo selektah (balkan beat) z «Gipsy Sound System»
    formacja live z wielostylowym i dynamicznym show; koktajl folkloru wschodniej Europy z francuskimi neorealistycznymi piosenkami i dystansu w spojrzeniu na świat.

Codziennie można już oglądać, oceniać, rezerwować i adoptować przestrzen olbrzymich (4000m) magazynów i ich otoczenia do prezentacji twórczości niezależnej.

!!! Wolontarjusze potrzebni NonStop !!!
  • emiliozos

Dodam, ze impreza będzie miała charkter składkowy, dzięki czmeu pokryjemy koszty organizacyjne.
  • emiliozos

weglowa.pl
      • emiliozos

poleciła link weglowa.pl

1006 dni temu
  • Julia

a na plakacie jest że o 22.00
  • emiliozos

hej!to raczej jakas pomyłka, koncert rozpocznie sie o 20:00.A gdzie ten plakat widziałas?
  • Julia

na weglowa.pl :D
  • emiliozos

dzieki za info, juz to sprawdziłam.Rozpoczecie wieczoru zostało zaplanowane na 20:00, za nieścisłosci przepraszamy
  • neochan

ktos sprawdza maile ktore sa wysylane ze strony ? bo nie dostaje odpowiedzi :P
  • Daniello

sprawdza.ja dostałem odp
  • Krystek

Wczorajszy koncert grupy Serebryanaja Svad'ba był naprawdę super. 2 godziny występu a później after party. Jednak mam taką uwagę: skoro już są pobierane opłaty za wstęp to warto wcześniej umieścić o tym widoczną informację. Wtedy na pewno każdy przygotowałby te 2-3 (czy nawet 5 zł) a nie szukał potem drobniaków po kieszeniach, które zostały po zakupach napojów przyniesionych ze sobą. Nie mam nic do pobierania opłat za wstęp, ale warto o tym dać znać wcześniej. To tylko taka drobna uwaga do przemyślenia przez organizatorów. Mam nadzieję, że występy Kompanii Doomsday na Węglówce będą równie udane.
  • Julia

>emiliozos napisała:
    >Dodam, ze impreza będzie miała charkter składkowy,
    >dzięki czmeu pokryjemy koszty organizacyjne.

...

a dzis dzis co sie tam dzieje bo mi zmuła
  • P

dlaczego to nie jest podklejone?
  • emiliozos

chciałabym zauwazyc ze informacja o składce jest widoczna jak ten przysłowiowy wół;) zaraz pod zaproszeniem na koncert
  • emiliozos

Aha, zapraszam do mojego grona węglowa-Bałystok
  • Dtekk

Aż miło patrzeć jak na węglowej wszystko nabiera kształu i koloru! ludzie się krzątają coś robią, walczą, żeby rozkręcić to miejsce :) Audiosfera z ramienia stowarzyszenia PKS (pogotowie kulturalno - społeczne) dołączyła do grona ludzi kręcących się po węglowej :) Już wkrótce i my będziemy chcieli coś tam ruszyć!
    Zapraszamy w imieniu wszystkich zakręconych hehe
  • CYRYL

«Drum & Bass» Pinokio & Dj Auricom - warsztaty, jamm; Zawody kapslowe na planie B(e)... miasta
    Wtorek, 2009, Wrzesień 1 - 12:00

http://www.weglowa.pl/pl/content/%C...
  • Anonim

proponuje robic jeszce wczesniej eventy, bo przeciez ci co pracuje z pewnoscia sobie pojda o 12 w dzien:>
    nokurwa
  • Marchew.

Warsztaty co parę dobrych godzin trwają ciężko jest robić później. Spoko, nie pierwsza to akcja, nie ostatnia.
  • *kury_ganiaj*

jee znowu Pinokio :D
  • emiliozos

Dość niespodziewanie odwiedzili nas przyjaciele z Francji, z którymi współpracowaliśmy już w tym roku na Uroczysku. Oczywiście wyniknął z tego natychmiastowy pomysł, aby wystąpili na Węglowej. Co prawda muszą wracać do swojej ojczyzny, jednak udało nam się ich namówić do przeplanowania swojej podróży i przedłużenia jej o jeden dzień. Dzięki temu już dzisiaj o 20:00 możecie się spodziewać koncertu niesamowitego flying drummera Freddy'ego. Podwiesza on siebie oraz perkusję na linach na wysokości kilku metrów i gra w tej dość nietypowej pozycji. Dziś planuje dołączyć do niego bębniarska Rada Puchaczy oraz śpiewająca Diana/ a pewnie spontanicznie znajdzie się ktoś jeszcze:)/. Ponadto przyjaciółka Freddy'ego, Heini zaprezentuje nam akrobacje na tissue/ zwanej również chustą lub szarfą/