Alternatywny Białystok [3934]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • CYRYL

no to sija; d
  • Anonim

Akcja Berek
    ma zaszczyt zaprosić na spektakl

"CZAS KOBIETY"

Węglówka, 30 października 2009, godz. 20:00
    (wstęp wolny)

Historia o dziewczynce, dziewczynie i kobiecie. Opowieść o tym, jak się przeistaczają i zmieniają jedna w drugą, z mężczyzną w tle.
    Scenariusz na podstawie powieści Olgi Tokarczuk "Prawiek i inne czasy".

(30 min)

Akcja Berek to powstała całkiem niedawno niezależna grupa amatorów teatru. Tworzą ją uczniowie białostockich liceów i uczelni wyższych. W kręgu naszych zainteresowań znajduje się przygotowywanie spektakli, będącymi pewnym podsumowaniem regularnych spotkań oraz rozwijanie warsztatu aktorskiego, opartego głównie o techniki improwizacji Booka.
  • emiliozos

Piątek, 30 Październik, 2009 - od 19:19

Węglowa w projektach ARCHITEKTURY

weglowa.pl - sladeshow

muzyka dawna Vs. Beatbox
    Ostatnia impreza

Akcja Berek �Czas kobiety� 20:00
    Historia o dziewczynce, dziewczynie i kobiecie. Opowieść o tym, jak się przeistaczają i zmieniają jedna w drugą, z mężczyzną w tle.
    Scenariusz na podstawie powieści Olgi Tokarczuk "Prawiek i inne czasy". Akcja Berek to powstała całkiem niedawno niezależna grupa amatorów teatru. Tworzą ją uczniowie białostockich liceów i uczelni wyższych. W kręgu naszych zainteresowań znajduje się przygotowywanie spektakli, będącymi pewnym podsumowaniem regularnych spotkań oraz rozwijanie warsztatu aktorskiego, opartego głównie o techniki improwizacji Booka.

Rada Puchaczy - performance bębniarsko-ogniowy

W zał.: Rada Puchaczy

Pozdrawiamy, zapraszamy
  • Anonim

i koniec weglowki na czas zimowy
    ma wrocic na wiosne :)

jak bedzie mial jakies ciekawe info to niech tu wrzuci i priva do mnie do podklei sie temata znowu :)

pozdrosy :)
  • Julia

[']
  • szlomo

jaki koniec? hardkorowcy zimy sie nie boja :D

http://grono.net/chat/#alternatywny...

• Lotka

odczuwalna ta przerwa na"zimę", ale juz niebawem Węglówka ocknie sie z tego zastoju i popłynie niczym lawa;)hej, że hej !!!
  • jaca

no mam nadzieje, bo jak wreszcie wrocilem i moge wpadac to zamkneli mi ja przed nosem!:)
  • Lotka

a głód kultury alternatywnej jest kosmicznyyy
  • jaca

w sumie to nie ale chcialbym wpasc i zobaczec co tam sie dzieje:D
  • martuśka

czy ktos moze mi powiedziec, gdzie szukac rozkladu imprez na weglowej? :)
  • MarcZ

Przyłączam się do pytania o rozkład imprez...