-
CYRYL
-
Anonim
Akcja Berek
ma zaszczyt zaprosić na spektakl
"CZAS KOBIETY"
Węglówka, 30 października 2009, godz. 20:00
(wstęp wolny)
Historia o dziewczynce, dziewczynie i kobiecie. Opowieść o tym, jak się przeistaczają i zmieniają jedna w drugą, z mężczyzną w tle.
Scenariusz na podstawie powieści Olgi Tokarczuk "Prawiek i inne czasy".
(30 min)
Akcja Berek to powstała całkiem niedawno niezależna grupa amatorów teatru. Tworzą ją uczniowie białostockich liceów i uczelni wyższych. W kręgu naszych zainteresowań znajduje się przygotowywanie spektakli, będącymi pewnym podsumowaniem regularnych spotkań oraz rozwijanie warsztatu aktorskiego, opartego głównie o techniki improwizacji Booka. -
emiliozos
Piątek, 30 Październik, 2009 - od 19:19
Węglowa w projektach ARCHITEKTURY
weglowa.pl - sladeshow
muzyka dawna Vs. Beatbox
Ostatnia impreza
Akcja Berek �Czas kobiety� 20:00
Historia o dziewczynce, dziewczynie i kobiecie. Opowieść o tym, jak się przeistaczają i zmieniają jedna w drugą, z mężczyzną w tle.
Scenariusz na podstawie powieści Olgi Tokarczuk "Prawiek i inne czasy". Akcja Berek to powstała całkiem niedawno niezależna grupa amatorów teatru. Tworzą ją uczniowie białostockich liceów i uczelni wyższych. W kręgu naszych zainteresowań znajduje się przygotowywanie spektakli, będącymi pewnym podsumowaniem regularnych spotkań oraz rozwijanie warsztatu aktorskiego, opartego głównie o techniki improwizacji Booka.
Rada Puchaczy - performance bębniarsko-ogniowy
W zał.: Rada Puchaczy
Pozdrawiamy, zapraszamy -
Anonim
i koniec weglowki na czas zimowy
ma wrocic na wiosne :)
jak bedzie mial jakies ciekawe info to niech tu wrzuci i priva do mnie do podklei sie temata znowu :)
pozdrosy :) -
-
Julia
-
szlomo
-
Lotka
odczuwalna ta przerwa na"zimę", ale juz niebawem Węglówka ocknie sie z tego zastoju i popłynie niczym lawa;)hej, że hej !!! -
jaca
no mam nadzieje, bo jak wreszcie wrocilem i moge wpadac to zamkneli mi ja przed nosem!:) -
Lotka
-
jaca
-
martuśka
czy ktos moze mi powiedziec, gdzie szukac rozkladu imprez na weglowej? :) -
MarcZ