Alternatywny Białystok [3934]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Jerryzzz

Nie możemy nie pochwalić się na rodzimym podwórku naszym dokonaniem, czyli psychodeliczno-kwaśnym dzieckiem w polewie ze stoner-rockowych riffów, chodzi o naszą EP-kę nazwaną Without Qualms, którą możecie (tam możecie, musicie! :D) zassać z różnych źródeł ze strony:

http://www.botulinustoxic.prv.pl

Obecnie poszukujemy na gwałt perkusisty, ale że jesteśmy delikatni, żadne zadki nie powinny ucierpieć :)

Zapraszamy do zapoznania się z materiałem i czekamy na opinie :)

Pozdrawiamy, Botulinus Toxic!
  • Anonim

eeeee Panie, dobre to! Earth i Yawning Man przebija sie w waszej muzie momentami ale na plus ofkors. dla mnie rewelacja :)
  • fucktokill23

fajnie fajnie. nie wiedzialem ze w bialymstoku ktos gra stoner rocka i w dodatku interesuje sie industrialem :)
  • Anonim

egyptian midnight, fajny kawałek :) jakoś skojarzył mi się w pewnym momencie z 'Better living through chemistry" QOTSA.
    Powodzenia :)
  • zxcvb

Ogolnie bardzo ciekawy projekt, fajnie sie slucha. Mam niestety zastrzezenie natury technicznej, stopa gdzies zginela z miksie no i gitary z basem miejscami troche za mocno na przodzie. :) Pozdrawiam.
  • fucktokill23

ziomek bez tych "bledow" nie byloby tego klimatu
    to industrial a nie disco polo

ja uwazam ze jest zajebiscie.
    mam nadzieje ze ekipa gra koncerty bo chetnie zobacze na zywo.
  • zxcvb

Slyszalem duzo zespolow, w ktorych klimat i jakosc nagrania sie nie wykluczaly. A porownanie z disco polo jest nie na miejscu. Aczkolwiek, doskonale rozumiem warunki w jakich muzykom przychodzi nagrywac swoj material, wiec napisalem to tylko dlatego, zeby zwrocic uwage na ten element w przyszlosci. Pozdrawiam. :)
  • Jerryzzz

Dobra już, nie spinać się, no :P Fakt, ze stopą był nielichy problem, a czasami po prostu z przyczyn bardziej technicznych (a raczej z przyczyn ciągłej nauki i popełniania błędów przy masteringu) wywaliłem ją w kosmos... Na pewno materiał byłby dopieszczony bardziej, gdyby sprzedawali czas na Allegro albo w peesesie po sąsiedzku :P Na następnej publikacji powinno być już znacznie lepiej :)
  • Come to Daddy

kiedy koncerciwo ?
  • Jerryzzz

Jak zaczniemy grać z żywym pałkerem to się wtedy zobaczy :)
  • Rafał K

też z chęcią zobaczyłbym Was na żywca
  • brzozaaa

>Kajoj napisał
    >A porownanie z disco polo jest nie na
    >miejscu.

Właśnie! Bo w disco polo stopa nie ucieka w mixie! Tam zawsze jest piękny punkt na 'raz' i na 'trzy' :D
  • zxcvb

Pie******ie. Czyli każdy trve, musi robić lipny mix, żeby zaistnieć w undergroundzie i nie wyjść na disco polo?; D Dobra teoria.
  • brzozaaa

Pomyśl, jak bardzo trzeba by było być true, żeby kapela deathmetalowa z dwustopowym pałkerem zaistniała bez konkretnej stopy w miksie :D
  • Wicked Side

No proszę, stoner rock!
    Fajnie. Powodzenia w szukaniu perkusisty. Oby wam się udało, to i wspólny koncert będzie można zorganizować.
  • Jerryzzz

Z przyjemnością informuję, że 3.06 ukaże się nasz debiutancki LP zatytułowany Sandstorm Pleasure Overdrive, klimaty z pogranicza doom/stoner/psychedelic/experi mental; ) Tyle wymienionych, bo po prostu nie lubimy żadnych szufladek. Materiał jest zróżnicowany, ale spójny, czekać na Was będzie ok. 50 minut muzyki. Pojawi się nakładem ok. 100 sztuk, a jego cena nie przekroczy 30zł łącznie z kosztami wysyłki. Otwieracz, The Hole in the Whole oraz Groundbreaker możecie obadać na http://myspace.com/bottoxic chociaż ten drugi kawałek doczeka się lepszego mastera, więc jest to jedynie wersja poglądowa. Enjoy :)
  • Jerryzzz

Tytułowy utworek :)