-
Tomek
L.U.C 39/89 Zrozumiec Polskę
27.02.2010 godz. 19.00 FORUM
Bilety w cenie 30 zł w przedsprzedaży i 40 zł w dniu koncertu dostępne w kasie kina FORUM.
Jeden z najbardziej twórczych i uznanych artystów młodego pokolenia postanowił przybliżyć w formie słuchowiska najnowszą historię Polski spiętą w klamry dwóch dat - rozpoczęcia II wojny światowej i upadku komunizmu. Co ciekawe najnowszy projekt jest swoistym prologiem do jego ostatniej płyty Planet LUC rozwodzącej się na temat powszechnego u nas "SOVIET MENTALU".
- Musimy pamiętać. Nie po to, by nienawidzić Rosjan czy Niemców, lecz by poprzez historię uczyć się lepiej decydować o przyszłości. - mówi autor, specjalista od koncept albumów o swoim najnowszym projekcie muzyczno-filmowym, zatytułowanym „39/89 Zrozumieć Polskę". -
luque
-
święta krowa
-
Anonim
-
-
kacia
jezus jakie zdzierstwo
jeszcze trzy miesiące temu byłam na koncercie za darmo :|
ale w sumie jest za co płacić -
Sarin
W Warszawie byłem jakies 2 miesiace temu na jego koncercie, bilet kosztował mnie cos miedzy 20 a 30 zł (niepamietam dokladnie), idąc n a koncert zgubiłem oczywiście bilet i musiałem zakupić drugi i po koncercie byłem pewien , że gdybym i ten drugi zgubił to bym i trzeci kupił i żadnej złotówki nie żałował:> -
kacia
w fabryce grał jakoś w listopadzie i było za free, ale w sumie to był pierwszy koncert.
nie było gdzie się ruszyć. -
me?how
kurde ale to na krzesełkach będzie się siedziało na tym koncercie? nie będzie grubego baunsu? -
Sarin
Jakis baunsujący afterek pewnie do famy się przeniesie. Tak bym obstawiał;d -
kacia
-
Sarin
No ta - wystarczy przesłuchać płytę , żeby się zorientować , że nie jest "imprezowa" - pozatym w TV dwa razy był ten spektakl(chyba dobre słowo). Ale bądź co bądź liczę potem na jakaś imprezę w famie z LUCem na scenie; p -
Tomek
>rysia napisała:
>jezus jakie zdzierstwo
>jeszcze trzy miesiące temu byłam na koncercie za darmo :|
>ale w sumie jest za co płacić
ździerstwo :)
dobre sobie
-
Tomek
http://www.youtube.com/user/stodola... tutaj można zobaczyć o co chodzi w tym słuchowisku
-
Sarin
-
me?how
-
Sarin
-
Kalina