Alternatywny Białystok [3934]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Tomek

L.U.C 39/89 Zrozumiec Polskę

27.02.2010 godz. 19.00 FORUM

Bilety w cenie 30 zł w przedsprzedaży i 40 zł w dniu koncertu dostępne w kasie kina FORUM.

Jeden z najbardziej twórczych i uznanych artystów młodego pokolenia postanowił przybliżyć w formie słuchowiska najnowszą historię Polski spiętą w klamry dwóch dat - rozpoczęcia II wojny światowej i upadku komunizmu. Co ciekawe najnowszy projekt jest swoistym prologiem do jego ostatniej płyty Planet LUC rozwodzącej się na temat powszechnego u nas "SOVIET MENTALU".

- Musimy pamiętać. Nie po to, by nienawidzić Rosjan czy Niemców, lecz by poprzez historię uczyć się lepiej decydować o przyszłości. - mówi autor, specjalista od koncept albumów o swoim najnowszym projekcie muzyczno-filmowym, zatytułowanym „39/89 Zrozumieć Polskę".
  • luque

o to chodzi!
  • święta krowa

<fala>
  • Anonim

no dokladnie
    o to wlasnie chodzi :)
  • kacia

jezus jakie zdzierstwo
    jeszcze trzy miesiące temu byłam na koncercie za darmo :|
    ale w sumie jest za co płacić
  • Sarin

W Warszawie byłem jakies 2 miesiace temu na jego koncercie, bilet kosztował mnie cos miedzy 20 a 30 zł (niepamietam dokladnie), idąc n a koncert zgubiłem oczywiście bilet i musiałem zakupić drugi i po koncercie byłem pewien , że gdybym i ten drugi zgubił to bym i trzeci kupił i żadnej złotówki nie żałował:>
  • kacia

w fabryce grał jakoś w listopadzie i było za free, ale w sumie to był pierwszy koncert.
    nie było gdzie się ruszyć.
  • me?how

kurde ale to na krzesełkach będzie się siedziało na tym koncercie? nie będzie grubego baunsu?
  • Sarin

Jakis baunsujący afterek pewnie do famy się przeniesie. Tak bym obstawiał;d
  • kacia

to raczej do słuchania i czytania tekstów z prezentacji :D
  • Sarin

No ta - wystarczy przesłuchać płytę , żeby się zorientować , że nie jest "imprezowa" - pozatym w TV dwa razy był ten spektakl(chyba dobre słowo). Ale bądź co bądź liczę potem na jakaś imprezę w famie z LUCem na scenie; p
  • Tomek

>rysia napisała:
    >jezus jakie zdzierstwo
    >jeszcze trzy miesiące temu byłam na koncercie za darmo :|
    >ale w sumie jest za co płacić

ździerstwo :)
    dobre sobie

• Tomek

http://www.youtube.com/user/stodola... tutaj można zobaczyć o co chodzi w tym słuchowisku
  • Sarin

Bilet zakupiony, nananana
  • me?how

byłem i dało radę;)
  • Sarin

Rly najs shit
  • Kalina

mocne