-
tamtaradej! :D
Poszukujemy gitarzysty solowego i basisty do zespołu Echo. Klimaty hard rock. Jedyne wymagania to własny sprzęt i poważne podejście do sprawy..
Z góry dzięki za uwagę.
-
Anonim
-
SwojSKA
Toż chyba pulpet mnie miał zastąpić, humm czyżby reszta kapela też się zanudziła ? -
-
-
Anonim
-
-
SwojSKA
Właśnie opiszcie ludziom co chcecie grać, jakieś nie wiem inspiracje kapelami, linki do tekstów itp, bo inaczej to przypadkowi ludzie trafią i będą się nudzić i odchodzic jak przestaną siebie w tym widzieć. No taka rada od ex członka ( : -
Anonim
To jest mała próbka tego co mniej więcej gramy;) Uprzedzam że słaba jakość;) http://download.yousendit.com/B552D... -
Anonim
-
Anonim
znaczy się to co mi przesłałaś bo tego co tu jest jeszczem nie słuchał :P -
Anonim
-
Anonim
posłuchałem, nawet niezle kombinujecie...ale pracy przed wami mnóstwo..zyczę sukcesów -
Anonim
no spoko, o tym że długa droga przed nami wiemy, tylko teraz potrzebujemy kogoś kto nam w tym pomoże i zechce z nami grać;] -
Anonim
Zespół muzyczny grający łagodnego rocka, także w klimatach podchodzących pod metal i hard rock szuka gitarzysty solowego mieszkającego w Białymstoku. Zależy nam na utożsamianiu się z klimatami piosenek, które to wymaganie z w stu procentach jest u nas spełniane, a w szczególności powinno być jeśli chodzi o gitarzystę solowego. W kapeli wszystko uzgadniamy razem, żeby każdy czuł się swobodnie. Nasz kontakt to: four.reasons.against@gmail.com -
raemser Bass
-
Anonim
Sprzedam piec bassowy (combo) Ibanez SWX65:
Moc: 65W
Głośnik: 2-drożny, 12-calowy bass speaker + piezo horn tweeter
gałki: shape switch, bright switch, gain, bass, middle, treble, hue, tweeter switch, master volume
wejścia/wyjścia: input, cd input, headphones, line out, effects loop
obudowa: zamknięta, jednolita, bass reflex, podstawka wysuwana
wymiary: 422 (szer), 632 (wys), 312 (głęb)
waga: 19 kilo netto
Dobrze sobie radzi w towarzystwie perkusji, posiadam go dopiero kilka miesięcy, jest dobry dla rozwijających się basistów. Cena do uzgodnienia :)
Kontakt: konradbyku@gmail.com lub GG: 539149 lub na priv