Alternatywny Białystok [3934]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • tamtaradej! :D

Poszukujemy gitarzysty solowego i basisty do zespołu Echo. Klimaty hard rock. Jedyne wymagania to własny sprzęt i poważne podejście do sprawy..
    Z góry dzięki za uwagę.
  • Anonim

Sprzęt czyli wiosła, bo wzmacniacze są;) Muzycu potrzebni od zaraz!
  • SwojSKA

Toż chyba pulpet mnie miał zastąpić, humm czyżby reszta kapela też się zanudziła ?

Nie zanudziła;) Poprostu odrębne style muzyczne.
  • Anonim

to wy już Hardrock gracie??; | Szybcyście :P

Czasy sie zmieniają;]
  • SwojSKA

Właśnie opiszcie ludziom co chcecie grać, jakieś nie wiem inspiracje kapelami, linki do tekstów itp, bo inaczej to przypadkowi ludzie trafią i będą się nudzić i odchodzic jak przestaną siebie w tym widzieć. No taka rada od ex członka ( :
  • Anonim

To jest mała próbka tego co mniej więcej gramy;) Uprzedzam że słaba jakość;) http://download.yousendit.com/B552D...
  • Anonim

nawet, nawet to, to Ewcior :P
  • Anonim

znaczy się to co mi przesłałaś bo tego co tu jest jeszczem nie słuchał :P
  • Anonim

Prawie jak progressive :P
  • Anonim

posłuchałem, nawet niezle kombinujecie...ale pracy przed wami mnóstwo..zyczę sukcesów
  • Anonim

no spoko, o tym że długa droga przed nami wiemy, tylko teraz potrzebujemy kogoś kto nam w tym pomoże i zechce z nami grać;]
  • Anonim

Zespół muzyczny grający łagodnego rocka, także w klimatach podchodzących pod metal i hard rock szuka gitarzysty solowego mieszkającego w Białymstoku. Zależy nam na utożsamianiu się z klimatami piosenek, które to wymaganie z w stu procentach jest u nas spełniane, a w szczególności powinno być jeśli chodzi o gitarzystę solowego. W kapeli wszystko uzgadniamy razem, żeby każdy czuł się swobodnie. Nasz kontakt to: four.reasons.against@gmail.com
  • raemser Bass

jak bas to ja, o ile ciągle aktualne, to pisz - gg 26606692
  • Anonim

Sprzedam piec bassowy (combo) Ibanez SWX65:

Moc: 65W
    Głośnik: 2-drożny, 12-calowy bass speaker + piezo horn tweeter
    gałki: shape switch, bright switch, gain, bass, middle, treble, hue, tweeter switch, master volume
    wejścia/wyjścia: input, cd input, headphones, line out, effects loop
    obudowa: zamknięta, jednolita, bass reflex, podstawka wysuwana
    wymiary: 422 (szer), 632 (wys), 312 (głęb)
    waga: 19 kilo netto

Dobrze sobie radzi w towarzystwie perkusji, posiadam go dopiero kilka miesięcy, jest dobry dla rozwijających się basistów. Cena do uzgodnienia :)

Kontakt: konradbyku@gmail.com lub GG: 539149 lub na priv