-
Anonim
-
Mad Alice
w twoim mniemaniu może i brak ich, w praktyce są i to bardzo denerwujące. Siedzisz, pijesz piwo i słyszysz jakieś wiski i piski, znacznie przekraczające górną wysokość dzwięku możliwego do znisienia. Coś takiego powinno również obowiązywać w restauracjach, to byłoby idealne rozwiązanie dla ludzi ceniących sobie spokój w miejscach publicznych. -
Anonim
nie wiem, gdzie ty chodzisz, ale ja nigdy nie spotkałem się z tym. miejsce, które nazywa się pub samą nazwą odstrasza dzieci. restauracje natomiast nie mają takich ograniczeń i należy się z tym pogodzić. wg mnie pomysł poroniony - równie dobrze można robić specjalne strefy na placach zabaw dorosłym. -
Mr Energy
>six seven. napisał
>równie dobrze można robić specjalne strefy na
>placach zabaw dorosłym.
...takim pedofilom, np. ... :]
-
-
Anonim
dziwny pomysł, fakt. ale wczoraj widziałam jakiegoś krasnala w lalkach. choć nie widziałam potrzeby go stamtąd usunąć. -
Stona.
haha ostatnio dostalam linka na niesamowity portal fotka.pl gdzie 11letnia dziewczyna w opisie 'co lubie' zaznaczyla ze bardzo lubi puby,bary,kajpy :loL: wiec to chyba mozliwe..;P -
Anonim
moze po prostu lubi tam kwiatki za 5-ka sprzedawac. to nie powod, zeby zaraz bantustany robic. kamą. -
Anubis
Powitanie!!!
Tak jakoś trafiłem na to grono, więc pomyślałem że się wypowiem gdzieś....
Nie ma dobrych knajp w białym? hmm... nie zgodzę się:
gryf, piwnica, lalki, strych, trzy korony, ratuszowa, loft (hehe), 6ścian, odeon, zebra, branicki - zależy z kim idziesz i czego poszukujesz. Wg mnie rzadko się zdarza knajpa wyjątkowa - w innych miastach także. W Białymstoku ciężko byłoby sprofilować pub - w zwykłe dni jest pusto... nawet w weekend można znaleźć miejsce gdzie niegdzie. Wybór jednak jest spory (fakt że większość to dychoteki), a pozatym każde miejsce się nudzi z czasem :)
P.S. - Fabryka też była pusta jak nie było koncertów... -
badurka
jedyne zmiany to wiecej koncertow na zywo (oczywiscie muzyki roznego rodzaju) oraz podzial na sale dla palacych i niepalacych -
Anonim
-
amoretka
ach, och, wg mnie blue jest ciekawym miejscem, tyle tylko, że podkład muzyczny do wtorkowego karaoke jest ohydny;) -
~*Carisma*~
-
Emma
hmmm po pierwsze podzial dla niepalacych i palacych ja glownie tym kryterium kieruje sie przy wyborze pubu wiec w zasadzie zostaje mi kabaret który dzieli sie na dwie sale ale nie narzekam lubie to miejsce, zauwazyliscie tez ze w naszym miescie nie ma zadnych znizek studenckich, piwo jest od 4,5 - 6zl hmmm to chyba za duzo ostatnio jak bylam w Toruniu z legitymacja studencka moglam kupic piwko za 3 zl wiec to chyba jest roznica. podusmowując bialystok nie jest miastem przyjaznym studentom. -
skiba
moze jak bedzie cos w rodzaju kampusu studenckiego czy czegos takiego moze tak sie stanie... -
electrofreak
>Emma napisała:
>podusmowując bialystok nie
>jest miastem przyjaznym studentom.
nie jest miastem przyjaznym nikomu:)
* (co nie znaczy,ze Go nie lubie;p) -
Ifka ŚliFka
>>Emma napisała:
>>podusmowując bialystok nie
>>jest miastem przyjaznym studentom.
to koleżanka chyba w innych miastach nie była :/