- 1
- 2
-
Ciaho
Wydział Mechaniczny jest najpiekniejszym, najlepszym i posiadajacym najlepszych profesorow. Wystarczy tylko studiowac a grono nauczycieli akademickich pomoze Ci we wszystkim... -
zeek
a jak jest z nawigacja ?; ] zaczynam studia na AM juz od pazdziernika :> -
Ciaho
Stary nie chce Cie stresowac ale wpakowales sie w niezle bagno.
Mechaniczny i Nawigacja to wydzialy na ktorych leci najwiecej ludzi!!!
A to co napisalem na poczatku bylo troszeczke (sic!) przesadzone... -
Garry
ginder: i co jak tam na nawigacji? :)
ehh wydzial adminisracyjny jest piekny od kiedy nie ma juz pana dr. Konia (skurwiel!!!!!) :) -
-
zeek
-
qe
-
Garry
hehe student wydz administracyjnego tyz; P
a mozna wiedziec ktory rok i jaki kier/specjalonosc? :) -
qe
2 rok[i tutaj spodziewam sie gratulacji,bo sytuacja byla beznadziejna! ],kier. zarz i mark-lepiej wybrac nie moglam :/ -
Garry
heheh widzisz 1 rok po raz drugi; ), towaroznawstwo - tizj, wiec jak widzisz zawsze moglas gorzej trafic; D
ps.gratuluje! moze mi tez sie kiedys uda :) -
qe
-
Fasolisko Thamaxxisko
z nawigacji i mechanika najwięcej ludzi leci ??
ja bym elektryczny dodał do twojego rankungu i umiescił bym go raczej na początku :)
tam pepsi prowadzi swoje żniwa :)
pozdro -
martFa
-
Anonim
Mam pytanko :) wprzyszlym roku chcialem zaczac studia na wydziale elektrycznym.. i chcialem sie zapytac czy ciezko jest sie tam dostac?? I czy moja wada wzroku ma jakies znaczenie?? Bo wiem ze na wydziale nawigacyjnym tak :| bede wdzieczny jezeli ktos mi odpowie :) -
Nurek
marudzicie :)
jestem na 3 roku EPiF na nawigacji i jest wypas....
3 semestry był lajt.... z 4 semestru mam 5 wrześni %-)
już nie jest lajt hrhrhrhr -
Anonim
Witam, no ja mykam na Wydział Mechaniczny na I rok i mam nadzieje ze nie bedzie tak ciezko. Jeśli ktos juz jest na tym wydziale ktorys rok to prosilbym o jakies info na temat trudnosci tych studiow - pozdrawiam -
Fasolisko Thamaxxisko
Jeżeli idziesz na IEI to powiem ci, że trzeba być asem żeby NIE zaliczyc 1 semestru :) -
Anonim
Jestem na specjalności Technologia Remontów Urządzeń Okrętowych i Portowych - pozdrawiam -
Fasolisko Thamaxxisko
No to niestety nic ci nie powiem na temat tej specjalności bo nic o niej nie wiem. -
Anonim
hej hej a macie moze jakies pomoce naukowe jesli chodzi o kreske ( to dotyczy tych na wydziale mechanicznym ) - pozdrawiam -
no ja tez jestem mechanicznego na am ale czy oni pomoga hmmm raczej w odzyskaniu swoich papierow :P pozdro ogolnie :)
- 1
- 2