AM Gdynia [137]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ciaho

Wydział Mechaniczny jest najpiekniejszym, najlepszym i posiadajacym najlepszych profesorow. Wystarczy tylko studiowac a grono nauczycieli akademickich pomoze Ci we wszystkim...
  • zeek

a jak jest z nawigacja ?; ] zaczynam studia na AM juz od pazdziernika :>
  • Ciaho

Stary nie chce Cie stresowac ale wpakowales sie w niezle bagno.
    Mechaniczny i Nawigacja to wydzialy na ktorych leci najwiecej ludzi!!!
    A to co napisalem na poczatku bylo troszeczke (sic!) przesadzone...
  • Garry

ginder: i co jak tam na nawigacji? :)
    ehh wydzial adminisracyjny jest piekny od kiedy nie ma juz pana dr. Konia (skurwiel!!!!!) :)
  • zeek

przenosze sie na zaoczne od 2 semestru :):)
  • qe

Studentka wydz administracyjnego pozdrawia :D
  • Garry

hehe student wydz administracyjnego tyz; P
    a mozna wiedziec ktory rok i jaki kier/specjalonosc? :)
  • qe

2 rok[i tutaj spodziewam sie gratulacji,bo sytuacja byla beznadziejna! ],kier. zarz i mark-lepiej wybrac nie moglam :/
  • Garry

heheh widzisz 1 rok po raz drugi; ), towaroznawstwo - tizj, wiec jak widzisz zawsze moglas gorzej trafic; D

ps.gratuluje! moze mi tez sie kiedys uda :)
  • qe

oopm pozdrawia :)
  • Fasolisko Thamaxxisko

z nawigacji i mechanika najwięcej ludzi leci ??
    ja bym elektryczny dodał do twojego rankungu i umiescił bym go raczej na początku :)

tam pepsi prowadzi swoje żniwa :)
    pozdro
  • martFa

o żeby (prawie) komplet był, to i be pozdrawia; D
  • Anonim

Mam pytanko :) wprzyszlym roku chcialem zaczac studia na wydziale elektrycznym.. i chcialem sie zapytac czy ciezko jest sie tam dostac?? I czy moja wada wzroku ma jakies znaczenie?? Bo wiem ze na wydziale nawigacyjnym tak :| bede wdzieczny jezeli ktos mi odpowie :)
  • Nurek

marudzicie :)
    jestem na 3 roku EPiF na nawigacji i jest wypas....
    3 semestry był lajt.... z 4 semestru mam 5 wrześni %-)
    już nie jest lajt hrhrhrhr
  • Anonim

Witam, no ja mykam na Wydział Mechaniczny na I rok i mam nadzieje ze nie bedzie tak ciezko. Jeśli ktos juz jest na tym wydziale ktorys rok to prosilbym o jakies info na temat trudnosci tych studiow - pozdrawiam
  • Fasolisko Thamaxxisko

Jeżeli idziesz na IEI to powiem ci, że trzeba być asem żeby NIE zaliczyc 1 semestru :)
  • Anonim

Jestem na specjalności Technologia Remontów Urządzeń Okrętowych i Portowych - pozdrawiam
  • Fasolisko Thamaxxisko

No to niestety nic ci nie powiem na temat tej specjalności bo nic o niej nie wiem.
  • Anonim

hej hej a macie moze jakies pomoce naukowe jesli chodzi o kreske ( to dotyczy tych na wydziale mechanicznym ) - pozdrawiam
  • Zeo

no ja tez jestem mechanicznego na am ale czy oni pomoga hmmm raczej w odzyskaniu swoich papierow :P pozdro ogolnie :)
  • 1
  • 2
| |

Co chcecie to napiszecie...

Akademia Morska

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Miejsca grona (0)