Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Aneta

no kochani Zdufffffffkowicze!! nasze grono sie cos nie rozwija ale chcialabym temu zaradzic...
    zblizaja sie miesiace wakacyjne, jednak nas czekaja wakacyjne praktyki... w zwiazku z tym juz z wyprzedzeniem prosze - piszcie jak jest w waszych placowkach, wtedy sobie porownamy wrazenia, pouzalamy sie lub damy upust swojemu zadowoleniu... a potomni dowiedza sie co ich czeka... hihihi
  • Anonim

Ja byłem wczoraj u babeczek na Lindleya i naprawde bardzo sympatyczne... tylko chyba naprawde chcą mnie czegos nauczyć...
  • Mam

no to opwoiadaj Artur bo ja tez na lindleya mam praktyki kobieta symaptyczna tak? a czego chca Cie nauczyc?
  • Anonim

Sympatyczna ale jest cała rozpiska gdzie co kiedy ile dni w jakim dziale itp... Więc myśle że się do tego zabrali poważnie, no ale praktyki nie są po to by sie opierdzielać ( co ja pisze; ) Fakt że powiedziała że moge przychodzić w krótkich spodenkach, i za to ma u mnie dużego +
  • Aneta

no to Lindleya sie przygotowalo porzadnie... ciekawe jak bedzie na Marszalkowskiej...?
  • Aneta

historia z cyklu PIERWSZY DZIEN PRAKTYK...

uplynal pod znakiem mega, a nawet giga niezorganizowania...
    najpierw naczelna pielegniarka chciala nam zafundowac praktyki pielegniarskie... dziekuje bardzo! :/
    potem okazalo sie ze do szpitala nie dotarl program praktyk dla ZP i uwaga: nas! po niego wyslala i jeszcze skomentowala ze przychodzimy na te praktyki nieprzygotowani, bo nie nosimy ze soba owego programu... :/
    potem zeby oddac jej ten swistek czekalismy ponad 2h, bo byla na jakiejs naradzie-jak ten czas sie dluzyl... :/
    a poniewaz byli nieprzygotowani na takie zadania jakie znalezli na papierku to puscili nas wczesniej do domu-jedyny plus tego wszystkiego...

a jak u reszty ZP??
  • Michał Bieńkowski

U mnie lypa, sanepidu jeszcze nie mam:(
  • Aneta

oj Kochaniutki... przypominaliscie na stronce a sam nie dopilnowales.... heh
| |

Grono Zdroofka Publicznego na Wydziale Szczęścia AM w Warszawie;)

Fotki

Miejsca grona (0)