Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Czy ktoś może oglądał? Jakie wrażenia? :)
  • Anna

a czy coś takiego wogóle powstało?; )
  • Anonim

Powstało w 100% lecz nie jestem do końca pewna czy wyemigrowało na rynki w Polsce, gdyż ja kupowałam obie części za granicą.
  • Anna

a jaka jest ta druga część? podobna do pierwszej czy zupełnie inna?
  • Anonim

a mozesz wstawic jakis link z tym filmem? ...bo ja ani nie widzialam ani nie syszalam; )
  • Anonim

Raczej inna... poważniejsza i trudniejsza, ale też piękna :)
  • Anonim

• Anna

sądząc po plakatach-jakieś duże zmiany.
  • Anonim

a mnie dziwi, ze na zadnej stronie poswieconej audrey nie ma ani słowa na temat tego filmu.. nawet na oficjalnej.. moze to poprostu jakis inny film i tylko gdzieniegdzie nazwali go amelia 2?
  • bibi

e, to inny film, tyle ze tez z audrey tautou.
    jeunet w zyciu by sie nie zdecydowal na Amelie 2, z gory bylaby skazana na porazke..
  • Anonim

Przyznam rację, ale film (" Battement d'ailes du papillon" czy "Ameli 2" :D) jest godny polecenia :)
  • triss

bla bla bla.
    nie ma żadnej amelii 2.
    nie uwierzę.
  • Anonim

nie ma na 100 % ...przecież na tym linku ,który podałaś jest wyraźnie napisane...to zupełnie inny film tylko..że z Audrey...
  • nat

jak zobaczylam ten temat "Amelia 2" to sie zdziwilam, ale i... przestraszylam... nie wiem, czy chcialabym, zeby powstala druga czesc, bo nie wiem, czy nie popsula by ona wizerunku tej pieknej i niepowtarzalnej historii, nielatwo jest zrobic naprawde dobra kontynuacje po takim sukcesie jaki odniosla "Amelia"... jedna czesc wystarczy, ktora moge ogladac w kolko :)
  • piotr kosobudzki

ale ty kłamiesz
  • Anonim

http://www.dvd-profi.ru/upload/2046...

Ja mam taką wersję płytową jak u gory w linku... ale chyba macie rację to jest inny film, tylko nazwany przez kogoś Amelia 2. Jak chcecie to usuńcie ten temat, aby innych nie straszyć :)
  • Ama

to jest inny film. a że wydali w pakiecie... zwracam uwagę, że to ros wydanie. oni różne rzeczy wymyślają...
  • triss

to ja przed napisaniem czegoś raczej bym się upewniła, że żadnych głupot nie opowiadam :o
  • olgie

amelia 2. bzdura.
    czy przypadkiem Kod da vinci nie jest Amelia 3? tam przeciez tez jest Audrey Tautou... :D
  • piotr kosobudzki

dobra. wyluzujcie już. chyba dziewczę zrozumiało
| |

ogladal ktos? a moze jeszcze sie w dodatku zachwycil tym dzielem tak jak ja?? jesli mtak to wpisujci...

Fotki

Miejsca grona (0)