Amelia [1083]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

nowy film z audrey http://multikino.pl/9440,12,12772,f...
  • Anonim

• Julia

to tylko w multikinie?? a nie bedzie np. w cinemacity?
  • Anonim

bedzie wszedzie:)
  • Moniś

świetny filmik, oryginalny tytuł brzmi Hors de Prix.
    Poza Audrey która gra świetnie, jest ktos jeszcze - mój ukochany Gad Elmaleh, mistrzostwo gry aktorskiej.
    Podobno w życiu teraz są razem - on i Audrey... Ciekawam czy to na potrzeby promocji filmu czy naprawdę?
  • P.Brown

Nie potrafie ogladac innych filmoz z Audrey, bedzie mi sie juz odwiecznie kojarzyc z Amelia.
  • triss

a ona tego nie lubi bardzo; )

a mnie na film nie ciągnie, bo piszą, że to ponoć bardzo nędzna kopia śniadania u tiffany'ego.
  • MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ

nie mam specjalnie ochoty. może kiedyś ukradnę z internetu.
  • Ruda Maria

A ja pewnie pozycze z wypozyczalni; ) Ja do kina wole chodzic na filmy akcji :D
  • czekajac na....

widziałam dzis... ale szczerze powiedziawszy srednio mi sie podobał/// Chyba najsłabsza wg mnie rola Audrey.. zupełnie mi nie pasowała :(
  • Anonim

też tak myślę ona juz kojarzy się z delikatna krucha istotką jednoczesnie silna wewnętrznie ale nie z femme fatale jaka grala tutaj....
  • triss

och tam z takim szufladkowaniem aktorów :]
  • czekajac na....

tu nie była wiarygodna...
  • Anonim

jak dla mnie była idealna:):):)
  • Anonim

^^ dokładnie tak. Cudo.
  • Ruda Maria

A feeeeeee na francuskim nam puscila pani ten film... Calego wprawdzie nie widzialam, ale szczeze mowiac nasuwa mi sie okreslenie DNO :( Nie moge wybaczyc Audrey ze zgodzila sie wspoldzialac w popelnianiu tego...
  • gozda

wcale nie byl taki zly. moze to nie jest wymarzona rola dla niej, ale dala rade i film spelnil znamiona tzw. komedii romantycznej :)
  • ?

nie oglądałam niestet, choć jestem b. ciekawa.
  • Dziewczyna bez ciała przy duszy

czy ktos ogladał moze HappyEnd i mógłby się podzielić wrazeniami? Jak dla mnie przeniesienie Audrey z Francji to juz nie jest takie urocze. Choc rola optymistyczna. I ciszki przy zamiataniu ulicy tez urocze; )
  • felixthecat

>Dziewczyna bez ciała przy duszy napisała:
    >czy ktos ogladał moze HappyEnd i mógłby się podzielić
    >wrazeniami? Jak dla mnie przeniesienie Audrey z Francji to
    >juz nie jest takie urocze. Choc rola optymistyczna. I ciszki
    >przy zamiataniu ulicy tez urocze; )

ja ogladałam, nawet mam. jest.. ee sympatyczny, tak optymistycznie nastawiający do życia. ale fabuła to bajka , wyssana z palca. więc traktowac trzeba z przymrużeniem oka. ogólnie pozytywne wrażenia.
  • 1
  • 2
| |

ogladal ktos? a moze jeszcze sie w dodatku zachwycil tym dzielem tak jak ja?? jesli mtak to wpisujci...

Fotki

Miejsca grona (0)