- 1
- 2
-
Anonim
nowy film z audrey http://multikino.pl/9440,12,12772,f... -
Anonim
-
Julia
-
Anonim
-
-
Moniś
świetny filmik, oryginalny tytuł brzmi Hors de Prix.
Poza Audrey która gra świetnie, jest ktos jeszcze - mój ukochany Gad Elmaleh, mistrzostwo gry aktorskiej.
Podobno w życiu teraz są razem - on i Audrey... Ciekawam czy to na potrzeby promocji filmu czy naprawdę? -
P.Brown
Nie potrafie ogladac innych filmoz z Audrey, bedzie mi sie juz odwiecznie kojarzyc z Amelia. -
triss
a ona tego nie lubi bardzo; )
a mnie na film nie ciągnie, bo piszą, że to ponoć bardzo nędzna kopia śniadania u tiffany'ego. -
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
-
Ruda Maria
A ja pewnie pozycze z wypozyczalni; ) Ja do kina wole chodzic na filmy akcji :D -
czekajac na....
widziałam dzis... ale szczerze powiedziawszy srednio mi sie podobał/// Chyba najsłabsza wg mnie rola Audrey.. zupełnie mi nie pasowała :(
-
Anonim
też tak myślę ona juz kojarzy się z delikatna krucha istotką jednoczesnie silna wewnętrznie ale nie z femme fatale jaka grala tutaj.... -
triss
-
czekajac na....
-
Anonim
-
Anonim
-
Ruda Maria
A feeeeeee na francuskim nam puscila pani ten film... Calego wprawdzie nie widzialam, ale szczeze mowiac nasuwa mi sie okreslenie DNO :( Nie moge wybaczyc Audrey ze zgodzila sie wspoldzialac w popelnianiu tego... -
gozda
wcale nie byl taki zly. moze to nie jest wymarzona rola dla niej, ale dala rade i film spelnil znamiona tzw. komedii romantycznej :) -
?
-
Dziewczyna bez ciała przy duszy
czy ktos ogladał moze HappyEnd i mógłby się podzielić wrazeniami? Jak dla mnie przeniesienie Audrey z Francji to juz nie jest takie urocze. Choc rola optymistyczna. I ciszki przy zamiataniu ulicy tez urocze; ) -
felixthecat
>Dziewczyna bez ciała przy duszy napisała:
>czy ktos ogladał moze HappyEnd i mógłby się podzielić
>wrazeniami? Jak dla mnie przeniesienie Audrey z Francji to
>juz nie jest takie urocze. Choc rola optymistyczna. I ciszki
>przy zamiataniu ulicy tez urocze; )
ja ogladałam, nawet mam. jest.. ee sympatyczny, tak optymistycznie nastawiający do życia. ale fabuła to bajka , wyssana z palca. więc traktowac trzeba z przymrużeniem oka. ogólnie pozytywne wrażenia.
- 1
- 2