-
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
"proces" kafki, że tak się wyrażę wciągnął mnie niemiłosiernie, zarwałam przez niego dwie noce, a to, że ujawnia się w snach, znaczy, że wywarł na mnie wrażenie.
ostatnio się swoich snów wstydzę. -
P.Brown
Mnie sie snia ostatnio sceny romantyczne ^^ Bardzo mi sie to podoba, szczerze mowiac :) -
średniowłosa
czasami sni mi sie krakow, ulica na ktorej stoi jakis czlowiek akordeonista, moje syn zazwyczaj sa albo bardzo koloroe albo czarno czerwone, nie zawsze cos mi sie sni...a przynjamniej nie zawze o tym pamietam, zazwyczaj kiedy mam dobry humor i jestem w stanie melancholii snia mi sie jakies dziwne ale bardzo pozytywne sny:) kiedy jestem zla- nie do konca zbytnio optymistyczne..takie po prostu szare;) -
niewolnica Isaura
jeden z moich ostatnich snów, które pamiętam:
jadę (szybkim) samochodem z rodziną,
nagle tato krzyczy `pasy, kur*a!`.
spadliśmy z wiaduktu, zdążyłam powiedzieć tylko `kocham was.`
i wbiliśmy się w jadący pociąg.
skutek śmiertelny dla wszystkich.
*.* bałam się spać. -
-
triss
śnił mi się dziś lumpex, a w lumpxie tym koszulka. koszulka promocyjna kinder niespodzianek. tym razem seria dotyczyła... amelii :o zgroza. panna poulain wyglądała jak muppetowa kukła. -
mart
dzisiaj spisek eunuchów, powstanie Bokserów, Huang Di, Kubilaj, Yong Lo... historyczny mix i ja w roli głównej, niosąca skrzynie z opium. (tylko we śnie takie spotkania mogą mieć miejsce) Skutki zbyt intensywnej nauki... -
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
dziś przez sen czytałam ten szmatławiec "bravo", rubrykę "mój pierwszy raz".
urwa -
"Little Rebel"
Dzisiaj: baaaaaaaaaaaaaaaaardzo długi i złożony sen - ja prowadząca wyprawę W Sama Już Nie Pamiętam Jakim celu, a po drodze załatwiająca dziecięce strachy. Kto chciałby poznać niezawodny sposób na Zmorę spod Schodów i Straszydło Spod Łóżka? Po dzisiejszej nocy mogę uchodzić za weterana.
Jestem pewna, że wcześniej było już coś w tym klimacie, a dzisiaj wyśniłam po prostu następną część.
Wkurza mnie, że tak niewiele pamiętam ze swoich snów, bo są obłędne, tego jestem pewna. -
Dziewczyna bez ciała przy duszy
ja miewałam dzis sen erotyczny. Moj kochanek boweim pogniótł mi cała spódnice ! -
~.~
>triss napisała:
>śnił mi się dziś lumpex, a w lumpxie tym koszulka.
>koszulka promocyjna kinder niespodzianek. tym razem seria
>dotyczyła... amelii :o zgroza. panna poulain wyglądała
>jak muppetowa kukła.
a to bardzo dziwne, bo miałam podobny sen już wieki temu. kinder niespodzianki promowały temat wybitnie związany z Amelią. nawet go opisałam gdzieś w necie.
pamiętam ten sen bo był bardzo zły.
-
mch!
mi się kiedyś śniło, że skoczyłam z okna, to lepsze -latałam sobie.
niezłe
i miałam wrażenie, że już wcześniej tak robiłam, i było to dla mnie bardzo naturalne -
Beate
Ja miewam ostatnio przedziwne sny...np. będąc w stanie "błogosławionym":D albo już mając dziecko, w nowym mieszkaniu, tylko, ze mąż mnie rzucił i w mojej sytuacji pomaga mi jakaś fundacja...cokolwiek to może znaczyć.
-
raskolnikow
a mi się całkiem niedawno śnił John Lennon. przyszedł do mojego [?] domu, a ja zaczęłam mu mówić, żeby wreszcie wziął się do roboty i przestał tracić czas na ten żałosny zespół...