Amelia [1083]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

jak wsadzanie ręki w groch, ogladanie płatków sniegu,...jak byłam mała liczyłam ile znajde kasztanów...jak parzysta ilośc, to mam szczęście..;-)..może ..macie jakies rytuały?
  • Tymka

...lubie zapach ołówków i kredek; )
  • Anonim

taaaa:-)))) i zapach świerzego drewna...pare lat temu mialam takiego branka z drewna od rzezbiarza z jakiejs malej wioski, jeszcze przez rok mial taki niesamowity zapach;-)
  • Tymka

...migdały.....mmmmmmm
  • m.

herbata cynamonowa :) polecam
  • Anonim

aaaa i jest jeszcze guma cynamonowa, i płatki cynamonowe, i.. gingers cynamonowy;-P heheh jakoś ostatnio trafiam na ciągle nowe cynamonowe smakołyki:-)))
  • Tymka

...kokos i migdały ...mmmmmmmm
  • Anonim

eeeetam kokos i migdały to mozna kupic w każdym sklepie...ale takie np.ciastka z jaskrawo czerwonym lukrem?takie mozna dostac tylko w jednym miejscu..mmm:-)
  • ag.

ciastka cynamonowe w ksztalcie serca (o wymiarach mniej wiecej 10 cm na 7 cm..:))
    boskie sa..:)
  • Anonim

a ja lubie jak pachnie ziemia po deszczu
    i jeszcze lubie jak mam deja vu:)
  • Tymka

...no to migdały kupowane na kg w Tunezji; )
  • Anonim

noo dobra, ale ja np. nigdy nie byłam w Tunezji i nie bde bo nie mam kasy, i to zwykłe snobstwo jest...bo najbardziej cudowne sa chwile w ktorych robisz cos takiego ,co jest w zasięgu reki...a chociaz nikt nie zwróci na to uwagi- ty zwrócisz, i to będzie Twoja cuudna chwila;-)...
  • Anonim

takie jak zapach kawy w niedzielny poranek?:)
    zgadzam sie z sara w 100%!
  • Anonim

dooookłanie:)))) ..jak herbata z cynamonem..
    jak lezenie na trawce i wpatrywanie sie w chmury....
  • Tymka

...to ze ktos podróżuje nie znaczy ze jest snobem!!!!!!...i chodzi mi własnie o chwilę kiedy jadłam sobie migdały ,a ze było to akurat tam to własnie dodało uroku; ) nie zrozumiecie,bo przezycia nie da sie przekazac;-/ niestety...
  • ag.

a ja lubie ciczy dzwiek kiedy krystalki soli uderzaja o powierzcznie kromki posmarowanej maslem...:)
    na kazdej szerokosci geoghraficznej;)
  • pi

a ja lubie bawić sie napęczniałymi "fusami" z herbatek owocowych
    a następnie je zjadam :)
  • Anonim

heheh to tak jak szczurek mojej kolezanki;))
  • pi

prubowałam już dwa razy przemycić szczurka do domu ale mama nie pozwala :(

George'a miałam przez 2 tygodnie zanim sie mama zorientowała, a Dave'a musiałam oddac na drugi dzień...ale odwiedzam je:)
  • Anonim

a propos szczurkow to mam taki super program na studiach ze na fizjologii hoduje te zwierzaczki przez 3miesiace karmie odpowiednio skonstruowana dieta a potem musze je uspic rozkroic wyciac watrobe i zbadac czego sie tam ile odlozylo-to dopierop romantic,co?
| |

ogladal ktos? a moze jeszcze sie w dodatku zachwycil tym dzielem tak jak ja?? jesli mtak to wpisujci...

Fotki

Miejsca grona (0)