-
Anonim
to niesamowite, ale to jedyny taki film..ktory ogladałam z 7 razy..chyab sobie znowu zobacze..;-))heh -
justyna em.
-
Anonim
ja bylam w kinie ze trzy razy,potem jak zakupilam plytke to puszczali w telewizji dzis,wzielam w orginalnej wersji i zaraz zasiadam:]dla mnie nie ma ograniczen,bo ten fiilm nigdy sie nie znudzi!! -
ag.
tez ogladalm amelie chyba z 8 razy..:)
ale nic nie pobije filmu hair ktory podczas swojej caklej egzystencji wudzialm w sumie jakos pod setke; p
-
-
justyna em.
-
Anonim
-
justyna em.
kultowy film -milosa formana :)
uwielbiam soundtrack, ale wlasnie zgubila mi sie gdzies kaseta:/ -
ag.
let the sunshine in..:)
film o hippisach, latach szescdziesiatych, wychowalm sie na tym, w duzym stopniu nawet uksztalyowa moja psychike..:>
ale to juz temat na ososbne grono:p -
justyna em.
-
Tymka
-
NoNeNo
"Amelie" widziałam 9 razy i na pewno sie na tym nie skończy bo to jest film mojego zycia i moge go ogladac bez konca!!!!! -
Anonim
-
Tymka
-
pioter
-
Anonim
"Amelię" obejrzałam chyba z 15 razy - poważnie, kiedyś usiadłam i próbowałam zliczyć... Ach, wspaniały film! :D -
Anonim
Amelka jest niesamowita!!za kazdym razem jeszcze bardziej wkreca mi sie ten film.i te wszystkie amelkowe klimaty!!lepszego filmu nie bylo i nie bedzie!:)obejrzany:8razy -
.
-
Anonim
..ja własnie obejżałam..po raz kolejny...ale hmmmmmmmm ,ma sie wrazenie że ten film NIgDY SIE NIE KOŃCZY....może dlatego można go tak często oglądać.. -
Anonim
dla mnie również "Amelia"jest filmem mojego życia...ogladałam go więcej niż Ty bo napewno ponad 100już,ale nigdy nie mam Amelii dość.Za każdym razem gdy ją oglądam dostrzegam w niej zawsze coś nowego,coś czego wcześniej nie widziałam:)Uważam,że Amelia ma w sobie niesamowita moc,bo dzieki niej zmieniło się moje życie;) -
Anonim