Amelia [1083]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

to niesamowite, ale to jedyny taki film..ktory ogladałam z 7 razy..chyab sobie znowu zobacze..;-))heh
  • justyna em.

no, to chore. ja raczej nie policze, ile razy to ogladalam:))
  • Anonim

ja bylam w kinie ze trzy razy,potem jak zakupilam plytke to puszczali w telewizji dzis,wzielam w orginalnej wersji i zaraz zasiadam:]dla mnie nie ma ograniczen,bo ten fiilm nigdy sie nie znudzi!!
  • ag.

tez ogladalm amelie chyba z 8 razy..:)

ale nic nie pobije filmu hair ktory podczas swojej caklej egzystencji wudzialm w sumie jakos pod setke; p
  • justyna em.

hair uwielbiam!!:)))
  • Anonim

hair? nie znam... mozecie mi przyblizyc??
  • justyna em.

kultowy film -milosa formana :)
    uwielbiam soundtrack, ale wlasnie zgubila mi sie gdzies kaseta:/
  • ag.

let the sunshine in..:)

film o hippisach, latach szescdziesiatych, wychowalm sie na tym, w duzym stopniu nawet uksztalyowa moja psychike..:>

ale to juz temat na ososbne grono:p
  • justyna em.

aquarious lubie naj:)
  • Tymka

...oglądam ...konczy się i znowu oglądam....; )
  • NoNeNo

"Amelie" widziałam 9 razy i na pewno sie na tym nie skończy bo to jest film mojego zycia i moge go ogladac bez konca!!!!!
  • Anonim

dokładnie!!!'film życia'!!!
  • Tymka

...to mój film; -P
  • pioter

ja rowniez nie zlicze razow :)

ale wiecej razy ogladalem pluton
  • Anonim

"Amelię" obejrzałam chyba z 15 razy - poważnie, kiedyś usiadłam i próbowałam zliczyć... Ach, wspaniały film! :D
  • Anonim

Amelka jest niesamowita!!za kazdym razem jeszcze bardziej wkreca mi sie ten film.i te wszystkie amelkowe klimaty!!lepszego filmu nie bylo i nie bedzie!:)obejrzany:8razy
  • .

Obejrzałam bym teraz....
  • Anonim

..ja własnie obejżałam..po raz kolejny...ale hmmmmmmmm ,ma sie wrazenie że ten film NIgDY SIE NIE KOŃCZY....może dlatego można go tak często oglądać..
  • Anonim

dla mnie również "Amelia"jest filmem mojego życia...ogladałam go więcej niż Ty bo napewno ponad 100już,ale nigdy nie mam Amelii dość.Za każdym razem gdy ją oglądam dostrzegam w niej zawsze coś nowego,coś czego wcześniej nie widziałam:)Uważam,że Amelia ma w sobie niesamowita moc,bo dzieki niej zmieniło się moje życie;)
  • Anonim

mmmmm;) ..dzięki Amelii zmieniło sie też moje zycie!!
| |

ogladal ktos? a moze jeszcze sie w dodatku zachwycil tym dzielem tak jak ja?? jesli mtak to wpisujci...

Fotki

Miejsca grona (0)