Amelia [1083]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • m.

wasza ulubiona postac, oczywiscie oprócz Amelii :) ja uwazam, ze Krasnal ogrodowy był uroczy :)
  • ag.

chlopiec sprzedajacy warzywa:)
    tak slodko mowil: kolinion - stary trąd :))
  • justyna em.

hahaha
  • Anonim

Zorrrro!!!;o
  • Anonim

no chyba nie ulega wątpliwosci ze NINO!:)
  • NoNeNo

oczywiście że NINO!!! za śliczne oczy, aure tajemniczości i ciepła no i wogóle tego chyba nie trzeba tłumaczyć....NINO to NINO po prostu....:)
  • justyna em.

zgadzam sie!:]
  • Tymka

malarz kobiety z obrazu Renoira "Sniadanie wioslarzy"; )i pies zapatrzony od lat w swojego pana:P
  • pioter

zdecydownie malarz:)
  • pi

ja tam bardzo lubie niewidomego pana :)
  • Tymka

aaaaaach uwielbiam niewidomego pana; D
  • Anonim

...ahhh;))) szczególnie ten moment z wyabianiem cukierków...
  • zoś

stanowczo ogrodowy krasnal zwiedzający świat:)
    no i może jeszcze uroczy Nino.
  • zoś

stanowczo ogrodowy krasnal zwiedzający świat:)
    no i Hipolit! "Sans toi, les emotions d'aujourd'hui ne seraient que la peau morte des emotions d'autrefois":)
  • zoś

ups, przepraszam, to pierwsze miało się nie dodać...z Nina zrezygnowałam na rzecz Hipolita.
  • miss grona

z Nina nie można rezygnować.. jest zdecydowanie najwspanialszy..
  • Anonim

pani z alergią zawsze mnie rozśmiesza.
  • Ama

wszyscy są cudowni :) ale krasnal i nino wymiatają!!! jak ja kocham ten film!!! ale w końcu mam na imię Amelia, a to do czegoś zobowiązuje :* cmox :*
  • Sarah

"Sans toi, les emotions d'aujourd'hui ne seraient que la peau morte des emotions d'autrefois":)
    ehh a co to znaczyło niech mi ktos przypomni...bo juz nie pamietam...
    to byl ten napis z muru..?co to znaczylo po polsku dokladnie bo cos mi swita ale dokladnie to nie powtorze..
  • Anonim

"bez ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby martwym naskórkiem dawnych uniesień"chyba tak to było z tego co pamietam
| |

ogladal ktos? a moze jeszcze sie w dodatku zachwycil tym dzielem tak jak ja?? jesli mtak to wpisujci...

Fotki

Miejsca grona (0)