-
m.
wasza ulubiona postac, oczywiscie oprócz Amelii :) ja uwazam, ze Krasnal ogrodowy był uroczy :) -
ag.
chlopiec sprzedajacy warzywa:)
tak slodko mowil: kolinion - stary trąd :)) -
justyna em.
-
Anonim
-
-
Anonim
-
NoNeNo
oczywiście że NINO!!! za śliczne oczy, aure tajemniczości i ciepła no i wogóle tego chyba nie trzeba tłumaczyć....NINO to NINO po prostu....:) -
justyna em.
-
Tymka
malarz kobiety z obrazu Renoira "Sniadanie wioslarzy"; )i pies zapatrzony od lat w swojego pana:P -
pioter
-
pi
-
Tymka
-
Anonim
-
zoś
stanowczo ogrodowy krasnal zwiedzający świat:)
no i może jeszcze uroczy Nino. -
zoś
stanowczo ogrodowy krasnal zwiedzający świat:)
no i Hipolit! "Sans toi, les emotions d'aujourd'hui ne seraient que la peau morte des emotions d'autrefois":)
-
zoś
ups, przepraszam, to pierwsze miało się nie dodać...z Nina zrezygnowałam na rzecz Hipolita. -
miss grona
-
Anonim
-
Ama
wszyscy są cudowni :) ale krasnal i nino wymiatają!!! jak ja kocham ten film!!! ale w końcu mam na imię Amelia, a to do czegoś zobowiązuje :* cmox :* -
Sarah
"Sans toi, les emotions d'aujourd'hui ne seraient que la peau morte des emotions d'autrefois":)
ehh a co to znaczyło niech mi ktos przypomni...bo juz nie pamietam...
to byl ten napis z muru..?co to znaczylo po polsku dokladnie bo cos mi swita ale dokladnie to nie powtorze.. -
Anonim
"bez ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby martwym naskórkiem dawnych uniesień"chyba tak to było z tego co pamietam