Amelia [1083]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • pioter

ja poprostu plakalem ze smiechu jak Ameli robila sobie jaja z wlasciciela warzywniaka a szczegolnie te sceny finalowe:)
  • Anonim

...ja płakałam na amelii...
  • pioter

no ja tez
    szczegolnie w finalowej scenie jak Amelia pokazuje ze Nino ma ja pocalowac w czulko , potem w uszko czy cos kolo tego:)
  • Anonim

ahhh...mmmm...musze ja obejrzećJeszcze raz...;)
  • Lulu na moście

To była jedna znajbardziej zmysłowych i pięknych scen w histori kina...
  • Lulu na moście

Ta na końcu z czółkiem i uchem...
  • Lulu na moście

A ze scen to uwielbiam historyjke Ameli o Ninie porwanym bodajże przez Turkow(czarnobiałe)."Amelia nie zamierza spotykać się z kimś kto reszte życia spędzi w głupawej czapeczce"
  • Anonim

kurcze sma sie na czyms podobnum ostatnio złapałam- ze musze przestac o kims myyslec..wiec musze wyobrazic sobie ze jest pastuchem, i pasie kozy na Kaukazie;p
  • Lulu na moście

I poskutkowało?Oj to widze,że Amelka znalazła i sposub godny Nobla...
  • Lulu na moście

A wiecie czego najbardziej zazdroszcze Amelce?Tego człowieczka w ścieku ktury jej podpowiadał celne riposty...
  • Anonim

heheheh człowieczek w ścieku;)))
  • pioter

amelka ma przeuroczy pepek
    tak zupelnie nie na temat

tak taki sufler to by mi sie przydal rowniez bo celne riposty dopiero mi przychodza do glowy po fakcie (dlugo po)
    choc moze to i dobrze...
  • Grono.Net

....to całowanie w czółko..nosek...uszko.. boskie to było! ... a no i te kamienie..i cała ona...taka słodka ale nie idiotka... Amelka cudowna jest!! ...aaaa! i jeszcze kamienie...;) no i scena z krasnalem...:0) albo ta w wesołym miasteczku w tunelu strachu...:)
  • Anonim

:).....właściwie kazda scena filmu(sprawdzałam!) jest tak dopieszona, ..taka dopradowana..mmm ,,cudo!
  • OOoo

mnie strasznie rozsmiesza sam poczatek filmu, krotkie przyblizenie osobowosci glownych bohaterow :P
    scena w ktorej mala amelia msci sie na wrednym sasiedzie, tez jest boska :D
  • Anonim

Ja również oddaję głos na te piękne pocałunki...było to zaprezentowanie, że we współczesnym kinie jest miejsce na coś innego niż wulgarność...mrauuu...ja też tak chcę
    Pozdrawiam, niezmiernie ciesząc się że trafiłam na to grono :]

• Anonim

..grono bez watpienia superextra!:D

a mnie jakos ostatnio kręci scena z wyrabianeim cukierków, tym brdziej że odkryłam ostatnio miejsce gdzie mozna takie (noo podbne) cukierki-lizaki dostac:D
  • Anonim

..grono bez watpienia superextra!:D

a mnie jakos ostatnio kręci scena z wyrabianeim cukierków, tym brdziej że odkryłam ostatnio miejsce gdzie mozna takie (noo podbne) cukierki-lizaki dostac:D
  • Anonim

może masz ochotę podzielić się tą informacją? :]
  • Anonim

może masz ochotę podzielić się tą informacją? :]
| |

ogladal ktos? a moze jeszcze sie w dodatku zachwycil tym dzielem tak jak ja?? jesli mtak to wpisujci...

Fotki

Miejsca grona (0)