-
Anonim
podpisuję się pod powyższym...
oraz pocztówki krasnala:)
i wiele wiele wiele innych;p -
Małe Wredne Mi
krasnal zdobywca, rybka która chciala popełnić samobójstwo, zemsta amelii na włascicielu warzywniaka -
ania
-
Anonim
-
-
Szatanek
Moze i nie do konca na temat, ale nie chce zakladac nowego.
Kto mi powie, co przyniosl lucien w karczochu? -
cisek
Cały film był w sumie strasznie zabawny ale chyba najbardziej jajcarska scena to wg mnie bylo ukaranie wlasciciela warzywniaka i pocztowki z krasnalem:D -
helena
nie wiem czy tą scene można zaliczyć do zabawnych,ale moja ulubiona(a przynajmniej jedna z wielu ulubionych)to kiedy Amelia prowadzi niewidomego pana -
b
mi się podobała ta scena kiedy to matka Amelii stoi z nią przed Katedrą Notre Dame a z góry leci znudzona życiem Kalifornijska turystka. Wtedy jest świetne zbliżenie na twarz tej matki xD
i jeszcze ten tekst do właściciela warzywnego:
-"Pan nie mógł by być warzywem. Nawet karczoch ma serce" xD
-
Anonim
Amelia zastanawia się ile kobiet przeżywa właśnie orgazm.
podróżujący krasnal,
ahhh; )
-
Anonim
Zdecydowanie scena w której Amelia wyobraża sobie dlaczego Nino nie dał znaku życia... -
bakłażanka
a ja lubiłam ten moment, gdy Sąsiad ze Szkła dostał od Amelii tę specjalna kasetę, tylko dla niego:)
albo jak uczył tego pomocnika sprzedawcy, jak ma go przezywać:D -
Szatanek
Z Twojej wypowiedzi wynika, ze Szklany Czlowiek uczyl Nina, jak ma Nino przezywac Szklanego czlowieka :D -
Ola
Ja uwielbiam scenę, gdy Amelia ogląda telewizję i widzi reportaż o swoim życiu oraz gdy fotografia gada do Nina; ] -
marysia
ja bardzo lubię scene jak Amelia w wieku małaj dziewczynki przeszkadza oglądać mecz, i kiedy myśli na dachu ile par przeżywa teraz orgasm -
jaM
a Ja Uwielbiam jak Amelia psoci w domu Pana który nawet nie mógłby być karczochem, czyli Collignone :)
poza tym w tym filmie każdy szczegół jest istotny, w końcu to "dyskretny urok drobiazgów" czyni go tak wyjątkowym i magicznym; )
pozdrawiam, wszystkich zauroczonych Amelią i życzę Wam Magicznych i Niezapomnianych Świąt :) mam nadzieję, że tak jak ja ktoś zamierza obejrzeć Amelie po raz enty; ) hihi
Salut!