-
słodzimierz
Czy ktoś z Was mógłby wrzucić na serwer ścieżkę dźwiękową z 'Amelii'? Ew. spakować i wysłać mi na mail [slodziej@o2.pl]?
Mam również drugą podobną prośbę, odnosi się ona do soundtrack'u z 'Good Bye Lenin!'.
Bardzo - bardzo mi na tym zależy. W razie czego, piszcie jeszcze na priv.
Przepraszam, jeżeli powtórzyłam wątek. Chciałam po prostu, żeby to było dobrze widać :p. -
maria
-
słodzimierz
-
incognito
nie wiedziałam gdzie to napisać, postawiłam na ten temat.
szukam zdjęć z filmu, zależy mi na ujęciu okna piwnicznego; P
szukam w internecie, ale nie ma, a niestety nie jestem na tyle utalentowana, żeby sama wytworzyć, więc może gdyby ktoś z Was posiadał takie cudeńka, to bym była wdzięczna strasznie. (:
-
-
mai.
hmmm... mam jedną radę... można to zrobić samemu!
1. włączyć film, przewinąć lub obejrzeć do tego momentu, o który nam chodzi
2. przystopować tak aby był kadr, który chcemy sfotografować
3. nacisnąć klawisz na klawiaturze printscreen. dzięki niemu komputer "robi zdjęcie" aktualnego ekranu
4. teraz w paintcie trzeba zrobić wklej i automatycznie to zdjęcie powinno nam się tam wkleić (jeśli nie to już niestety za wysoka technologia jak dla mnie)
5. teraz musimy pobawić się gumką gdyż jest to "zdjęcie" całego ekranu łącznie z paskami menu, startowymi itp.
6. po zabawie z gumką zapisujemy i gotowe
Życzę powodzenia :) -
incognito
no ja to wiem, tylko problem jest taki, ze jak robię printscreen'a filmu, to film mi leci dalej też w paintcie, a jak film wyłączę, to robi mi się czarny prostokąt [;