Amelia [1083]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Aleksandra

ktoś z Was może już go widział? proszę o jakieś recenzje :)
    pozdrawiam
  • triss

może są tacy, co nie wiedzą, że o po prostu razem chodzi.
    mam w planach całkiem poważnych się wybrać. nawet bez recenzji.
  • mch!

ja najpierw zamierzam książkę przeczytać, bo jest ponoć bardzo dobra; ) a potem film obejrzę
  • maria

eee... ale jaki film?; )
  • Aleksandra

oczywiście chodziło o "po prostu razem";)
    często wiele rzeczy wydaje mi sie zbyt oczywistych by o nich wspominać trochę to komplikuje mi życie,
    ja również się wybieram na Audrey niezależnie od recenzji( ale ciekawskie ze mnie zwierzę i lubię wiedzieć co ludzie myślą o tym filmie) a kto wie może znajdę czas na książkę
  • Anonim

mam zamiar wybrać się dziś ^^ jak się uda, podzielę się wrażeniami :) ale nie spodziewam się drugiej "amelii", bo na pewno bym się zawiodła (tak jak po "bardzo długich zaręczynach" za dużo się spodziewałam:)) ale na pewno film będzie ładny ^^
  • maria

ostatnio sie nie orientuje co jest w kinach
    odciełam sie od świata zewnętrznego:D

ale miło, że jakiś filmik z Audrey... mam nadzieje że podobnie uroczy co Amelia:) na pewno sie wybiore :)
  • Anja

Ja na razie wstrzymuję się z filmem (ale ciężko mi idzie :P), bo chcę dokończyć samą książkę, ale chętnie poznam wasze wrażenia :)
  • Anonim

bardzo mi się podobało :) oczywiście, klimat zupełnie inny niż w "amelii" ale film ma w sobie to coś, co tak cenię we francuskim kinie :) ogólnie wrażenia bardzo pozytywne i myślę, że jeszcze nie raz obejrzę chociaż "amelia" zawsze będzie moim najukochańszym filmem:) ale obejrzyjcie koniecznie! ^^
  • ~.~

podobno jest dobry
  • Anonim

melduję że idę; )
  • Anja

A ja melduję, że byłam wczoraj. Film bardzo przyjemny :)
  • Anonim

film jest suuuuuuuuuupeeeeeeeeeer!!!
  • Anonim

zgrzeszyłam bo nie byłam :-(

• Anonim

ps.
    widziałam w empiku książkę do nabycia za chyba 26 złocisza albo 29 :)
  • Anonim

fakt książkę też by trza przeczytać ^^
    a jeśli chodzi o film, to zakochałam się w tym ogromnym mieszkaniu (między innymi :)
  • OFFka

Film ciekawy, klimatyczny, ciepły, ale jednak jakby czegoś mu brakuje. Choć nie można mu odmówić uroku. Piękne duże mieszkanie, ogród babci, i przepiękny kosz piknikowy! <dlaczego się stłukł... buuu...>
  • Anonim

byłam. bardzo miły był. wiecie.mała mieścina to w kinie były cztery osoby jedynie. najlepiej iść z kimś. bo wtedy można ładnie komentować. że piękny ogród, że miła babcia z twarzy, że audrey piękna w długich włosach. film ogólnie ładny bardzo. nie porównuję go do 'amelii' bo są to dwa różne filmy. i myśle że nie należy ich porównywać tylko ze względu na Audrey ( *_* )
  • Natalia

Sama ksiazka przesycona klimatem "Ameli" . I ta Francja ah!!Zachwyca swoim urokiem. To nie jest zwykle czytadlo..W sposob magiczny otwiera wyobraznie, przywoluje obrazy podobne do "Ameli". Tak wiele podobienst mozna znalesc, tak wiele ciepla..Polecam ksiazke!!
    Ps. Zostalo mi jeszcze 30 stron, ale to dlatego, ze jestem oszczedna w jej czytaniu:) Nie chce skonczyc!!:)
  • Martyna

a czy napisy ktoś ma ?:)
  • 1
  • 2
| |

ogladal ktos? a moze jeszcze sie w dodatku zachwycil tym dzielem tak jak ja?? jesli mtak to wpisujci...

Fotki

Miejsca grona (0)