- 1
- 2
-
średniowłosa
mma nadzieje ze sie nie powtarzam:)
ja tam uwielbiam ten kiedy Amelia pokazywala miejca w ktorcyh chcialaby byc pocalowana..na poczatku byl policzek, pozniej okolice oka i usta;)przetestowalam i polecam:) -
mch!
mi się podoba bardzo wątek cały ze starszym panem, co ma kości kruche jak szkło. -
Aleksandra
lubię jak Amelia "naprowadza" Nino do miejsca z którego ma obserwować oddanie albumu, a śmieszy mnie jak Amelia odpłaca sprzedawcy warzyw pana Collignon za jego niewybredne uwagi pod adresem Lucien'a -
Vitamin_Water
kiedy dziadek - malarz oglada nagrazy przez Amelie film... po prostu magiczne
no i oczywiscie ta muzyka... -
-
zaczarowana dorożkarka
mówmy o wątkach - nie mylmy pojęć.
wątek cudny z naprawianiem życia ojcu. krasnalki, ła ła ła. -
B.
wątek Nina, oczywiście:) tak romantyczna miłość, że nie wyobrażam sobie bardziej... -
peggysue
-
Anonim
-
ścięte włosy
głupio, bo wątek tego kolorowego zakochania.
(głupio, bo jak wszyscy) -
julia
wątek obrazu tego, który starszy pan maluje. i tej dziewczyny.i jak amelia o niej opowiada...magiczne.kunszt. -
Oliwia
kiedy bierzę pod rękę ślepca i idąc opisuje mu wszystko dookoła...Bajeczne połączenie z muzyką -
Amelie From Montmartre
ulubiony wątek, to kiedy amelia i pan z kośćmi ze szkła rozmawiają o dziewczynce z obrazu, mając na myśli amelię, ale nie mówiąc tego :) to cudowne krążenie wokół tematu..; -) -
raskolnikow
Wątek? Nie mam. Ale scenę tak: Amelia, która robi ciasto i wyobraża sobie Nino, który kupuje dla niej bodajże drożdże. Płaczę wtedy jak głupia xP -
ścięte włosy
>Oliwia napisała:
>kiedy bierzę pod rękę ślepca i idąc opisuje mu wszystko
>dookoła...Bajeczne połączenie z muzyką
o! -
Anonim
Zawsze mnie rozbraja scena kiedy Amelia siedzi na kanapie i ogląda własny popgrzeb -
Ebonitowy Wróż
oj tak... zgadzam się :)
Choć uważam że scena w której prowadzi przez ulice niewidomego też jest super... ma w sobie coś magicznego... :)
Pozdrawiam Serdecznie -
Martyna
Amelia robi ciasto i wyobraża sobie, że Nino schodzi do sklepu, a potem robi jej psikusa, wchodząc po cichu.... a tu kotek... Skąd ja to znam; ( ... Rozpływam się przy tej scenie.... -
K@si@:)
Mnie się podobało jak Amelia oprowadza niewidomego sąsiada po ulicy i mówi mu co mijają . -
Martyna
-
Amelie From Montmartre
- 1
- 2