Amelia [1083]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • średniowłosa

mma nadzieje ze sie nie powtarzam:)
    ja tam uwielbiam ten kiedy Amelia pokazywala miejca w ktorcyh chcialaby byc pocalowana..na poczatku byl policzek, pozniej okolice oka i usta;)przetestowalam i polecam:)
  • mch!

mi się podoba bardzo wątek cały ze starszym panem, co ma kości kruche jak szkło.
  • Aleksandra

lubię jak Amelia "naprowadza" Nino do miejsca z którego ma obserwować oddanie albumu, a śmieszy mnie jak Amelia odpłaca sprzedawcy warzyw pana Collignon za jego niewybredne uwagi pod adresem Lucien'a
  • Vitamin_Water

kiedy dziadek - malarz oglada nagrazy przez Amelie film... po prostu magiczne

no i oczywiscie ta muzyka...
  • zaczarowana dorożkarka

mówmy o wątkach - nie mylmy pojęć.

wątek cudny z naprawianiem życia ojcu. krasnalki, ła ła ła.
  • B.

wątek Nina, oczywiście:) tak romantyczna miłość, że nie wyobrażam sobie bardziej...
  • peggysue

mi też się podoba z Nino.
  • Anonim

Kiedy Amelia czuje idealną harmonie....
  • ścięte włosy

głupio, bo wątek tego kolorowego zakochania.
    (głupio, bo jak wszyscy)
  • julia

wątek obrazu tego, który starszy pan maluje. i tej dziewczyny.i jak amelia o niej opowiada...magiczne.kunszt.
  • Oliwia

kiedy bierzę pod rękę ślepca i idąc opisuje mu wszystko dookoła...Bajeczne połączenie z muzyką
  • Amelie From Montmartre

ulubiony wątek, to kiedy amelia i pan z kośćmi ze szkła rozmawiają o dziewczynce z obrazu, mając na myśli amelię, ale nie mówiąc tego :) to cudowne krążenie wokół tematu..; -)
  • raskolnikow

Wątek? Nie mam. Ale scenę tak: Amelia, która robi ciasto i wyobraża sobie Nino, który kupuje dla niej bodajże drożdże. Płaczę wtedy jak głupia xP
  • ścięte włosy

>Oliwia napisała:
    >kiedy bierzę pod rękę ślepca i idąc opisuje mu wszystko
    >dookoła...Bajeczne połączenie z muzyką

o!
  • Anonim

Zawsze mnie rozbraja scena kiedy Amelia siedzi na kanapie i ogląda własny popgrzeb
  • Ebonitowy Wróż

oj tak... zgadzam się :)

Choć uważam że scena w której prowadzi przez ulice niewidomego też jest super... ma w sobie coś magicznego... :)

Pozdrawiam Serdecznie
  • Martyna

Amelia robi ciasto i wyobraża sobie, że Nino schodzi do sklepu, a potem robi jej psikusa, wchodząc po cichu.... a tu kotek... Skąd ja to znam; ( ... Rozpływam się przy tej scenie....
  • K@si@:)

Mnie się podobało jak Amelia oprowadza niewidomego sąsiada po ulicy i mówi mu co mijają .
  • Martyna

Niewidomy był jej sąsiadem?
  • Amelie From Montmartre

nie był, był nieznajomy.
  • 1
  • 2
| |

ogladal ktos? a moze jeszcze sie w dodatku zachwycil tym dzielem tak jak ja?? jesli mtak to wpisujci...

Fotki

Miejsca grona (0)