-
sprite'ówa
-
Anonim
-
ja
-
Anonim
"Tylko głupie wskazuje na palec, gdy palec wskazuje niebo"
"Zamknięte oczy świadczą o braku serca"
; ) -
-
zaczarowana dorożkarka
o_O chyba zaciśnięte usta?
obok oczywiście 'bez ciebie dzisiejszych wzruszeń' kocham 'wielka miłość. tylko na to jeszcze nie chorowała'. i wszystkie teksty typu 'Amandine Poulain lubi/nie lubi' są po prostu genialne. -
Anonim
-
Anonim
'czeka się czeka, a potem mija jak nic. jak przychodzi ta chwila, trzeba przeskoczyć przez barierę, bez wahania.' -
Anonim
"Bez ciebie dzisiejsze wzruszenia, były by tylko martwym nasórkiem dawnych uniesień."
-
Aleksandra Leszczyńska
cytat : "kobieta bez miłość jest jak kwiat bez słońca. marnieje" Po obejrzeniu filmu zakochałam się w filmie, obowiązkowo kupiłam sobie na dvd i córkę też nazwałam Amelia :) Bzik na maxa :) -
Anonim
-
Cherry Lips
'To będzie dzień w kolorze pomarańczy'.
'Życie jest próbą spektaklu, który nigdy się nie odbędzie' . -
Bere
Ale Amelia nie będzie się przejmować facetem, który do końca życia będzie jadł barszcz i nosił doniczkę na głowie. -
agnieszka
lubi/ nie lubi - uśmiecham się przy tym.
'bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień'
kocham 'dni w kolorze pomarańczy' oraz stwierdzenie, że 'czasy są ciężkie dla marzycieli' -
"Próby wtrącania się pana Dufayela sa nie do przyjęcia. Jeśli Amelia woli żyć marzeniami i pozostać dziewczyną introwertyczną, to jej prawo. Bo każdy ma prawo zmarnować sobie życie."
"Nawet karczoch ma serce" -
wika
>triss napisała:
>a ja tłumaczenie znam takie:
>bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym
>naskórkiem dawnych uniesień (;
>i innej wersji nie toleruję. z tą się
>oswoiłam (;
otóż to! -
Anonim
-
julka.
i tak najlepsza wersja jest bez tłumaczenia, wtedy z niczym nie trzeba się "oswajać" :) -
Anonim
-
Zielińska
A ja lubie ten moment, gdy Amelia zadaje sobie retoryczne pytania.
- Na przykład, ile par właśnie przeżywa orgazm?
- Piętnaście....
:)