• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kuba

Fall Out Boy to zespol ktorym jaram sie chyba non stop ostatnimi czasy; ) polecam plytke Take This To Your Grave. Nawet nie jestem w stanie powiedziec ktory kawalek jest najlepszy itp, bo cala plytka jest tak zgrana, ze slucha sie jej non stop poprostu; )

pozdrawiam; )
  • angie

Zgadzam się, FOB to mój ulubiony zespół, tyle ,że to nie typowy punk, a raczej punk zmiksowany z popem i rockiem.
  • Olala.

wokal nietypowy, ale mimo wszystko całokształt podoba się mi bardzo bardzo:)
  • ♥Klauducha♥

poprostu cud i exstra muza
  • am

emo punk?
    nie, nie dla mnie.
  • Bomb Disarmer

Bez przesady, nie raz w wywiadach mówili że nie są emo. Zespół całkiem fajny, ale to nie jest klasyczny punk.
  • am

>Bomb Disarmer napisał
    >Zespół całkiem fajny, ale to nie jest klasyczny punk.

, i być może, dlatego, nie darzę ich sympatią. Oczywiście, rzecz gustu. Nie przeczę, ale tak jak wspomniałeś; nie jest to klasyczny, 'prawdziwy' punk.
    Wiele osób, które słuchają ich, podają się za 'wielkich fanów punk/punkrocka.', choć tak naprawdę, moim zdaniem, jest to gwiazda jednego sezonu.
  • Anna Molly

ze 3 piosenki są ok, reszta to jak dla mnie papka. nie przepadam.
  • kombatantka na imprezie

tylko kurwa co ma fall out boy do punka????
  • Anonim

Dobre pytanie.... xD
  • Izówka

no raczej... wg. niewiele maja z punka
  • ...

A słyszałaś Take This To Your Grave ? teoretycznie pierwsza płyta FOB. Melodyjny punk cud miód.
    From Under The Cork Tree - przedostatnia płyta, nie słyszałam nic bardziej spójnego i pieknego. I to nadal punk, pop-punk, ale mimo wszystko...ostatnia płyta, Infinity on Hugh, to nieco inna bajka...a kolejna ma być, jak to jedne z członków określił:" rap-rock"...już się boję.

A wracając do EMO - Pete Wentz, bassista zespołu, zapytany w wywiadzie dla Absolutepunk.com o to, czy FOB jest emo, odpowiedział: "yes, our music is emotional".
    Każdy ma swoją definicje emo, ale sam autor tekstów chyba wie najlepiej czy jest czy nie jest :).

pzdr

• Anonim

mam jedno zastrzeżenie co do FOB.
    Nowa płyta ma pełno podobnych kawałków. niby co innego ale bardzo podobne. :P
    ale tak to spoko
  • Izówka

Take This To Your Grave-nie słyszałam
  • ...

Zachęcam do posłuchania.pzdr
  • Izówka

kk dzieki posłucham :)
  • Miło mi Adrianna jestem!

>ஐ Angie ஐ napisała:
    >Zgadzam się, FOB to mój ulubiony zespół, tyle ,że to
    >nie typowy punk, a raczej punk zmiksowany z popem i rockiem.

Dla mnie Fall Out Boy jest jak Bóg!!Kocham Ich¤¤
  • Anonim

wszystko fajnie, ale fall out boy to jest pop punk bardzo mocno w strone pop, a z punk to ma wspolnego niewiele
  • asiiieczka

>tymono napisał
    >wszystko fajnie, ale fall out boy to jest pop punk bardzo
    >mocno w strone pop, a z punk to ma wspolnego niewiele

Dosłownie to samo miałam napisać; )
  • sebak

musze ten ich album posłuchać. uwielbiam piosenke I Slept With Someone In Fall Out Boy <33 to chyba właśnie z tego albumu
  • 1
  • 2