-
penel
kto by chciał żeby Good Charlotte kiedys tam/ niedługo/kiedykolwiek wystąpiło w naszym cudownym kraju niech sie podpisze
http://www.petycje.pl/petycjePodgla...
ja jestem fanem GC, dostałem tego linka od qmpla, chciałbym zeby ta petycja doszła do każdego fana GC, zeby (jak by doszło do sqtq), miał jakis wkład w tym ze koncert sie odbędzie
pozdro -
eeek
siech. Na obecna chwile nie wiem czy to sie wogole zalicza do jakiejs odmiany punka bo ostatnio to raczej pop'owate takie; p -
الرومانسية
właśnie. jedyna piosenka co mis ie podobala, to był anthem...
to taki szit. -
pan nikt
-
-
penel
little things
no ale na przekroju paru lat/ naprawde chłopaki sie starali
teraz w ich utworach sami beczą z tej ich komercji i to może sie podobac, heh
-
popsixsquishuh-uhcicerolipschitz
petycja podpisania. czego by nie tworzyli w jakim okresie, uprzejmym by było z ich strony przyjechać, a nam miło posbawić się na ich koncercie :) -
Anonim
-
April
-
Anonim
-
soql
a co to ma w spulnego z punkrockiem (tym bardziej muzycznie) prucz tego ze jeden czlonek zespolu ponoc punkiem jest? -
lifeSKUNX
ja juz to podpisywalam jakis rok temu; -/
i bylam na ich koncercie w Berlinie. Od czasow pierwszej plyty naprawde zrobili niesamowite postepy a ich koncertu nigdy nie zapomne...(westchnienie) przede wszystkim zaskoczyli duuuuzo ostrzejszym niz na plytach graniem; -) dali tzw. CZADU! :-P
niech sie tu kopsną wreszcie! -
giela
-
giela
-
popsixsquishuh-uhcicerolipschitz
ja tam jakiejś miłości do GC nie będę tu bynajmniej wyznawać, ale naprawdę miłoby było, gdyby do Polski wpadli... tym bardziej, że jak tacy by zaczęli przyjeżdżać, to może i przyjeżdżać zaczęliby i inni... bo jak narazie to pewnie połowa amerykańskich piosenakrzy wciąż jest pewna, że Polska to któryś z krajów trzeciego świata :/ -
gagac
no i w pewnym sensie maja racje.. bez komentarza..
ja tez byłam w berlinie, było super.. boże, ludzie to jest raczej temat dla fanów GC, jak chcecie sobie ich pooceniać na podstawie jadnej piosenki to prosze, zakładajcie nowe grona nawet, przynajmniej bede wiedziała gdzie nie wchodzić; ) -
lifeSKUNX
o wow wiedzialam ze jeszcze ktos szalony sie znajdzie, kto byl w Berlinie na ich koncercie; -)
Powiem tylko, że może w Polsce inaczej by to wyglądało bo tam są zupelnie inni ludzie, którzy nie muszą na gwałt udowadniać że ich ideologia różni się od Good Charlotte tylko po prostu dobrze się bawią... Tam był cały przekrój społeczny i wiekowy i to było wspaniałe; -) -
Anonim
no tak ja to chyba za stara jestem
bo to dla mnie taki bubble gum punk raczej; ) -
الرومانسية
-
Anonim
-
† / / p