Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • SynesthesialGuy

Sława sama w sobie; )
    Szczerze mówiąc z całych albumów znam tylko The Empire Strikes First, ale temu nie da się nic zarzucić, chyba, że to, co potrafi zrobić z człowiekiem :D
    A z takich bonusów polecam piosenkę I Love My Computer :P
  • Anonim

qrcze to masz ogromne braki do nadrobienia;)..ja nie wiem kiedy zdazysz przesluchac te kilkanascie plyt;)....ale to juz klasyka
  • up yours.

no control była najlepsza:D ale goście ogólnie są czadowi!
  • SynesthesialGuy

hehe, przeżyję jakoś bez tych kilkunastu płyt, tak na prawdę ten zespół nigdy nie był dla mnie tak ważny, nie starczyłoby mi życia gdybym chciał dobrze poznać wszystko to, co wspaniałe w muzyce
  • szub

rzeczywiscie TESF jest dobre ale to i tak nic w porownaniu z The Generator i Stranger Than Fiction
  • Anonim

Jak dla mnie zbyt drętwe. Totalna emerytura...
    Jednak słucham jak na MTv tym faszerowali człowieka.
    Niezaprzeczalnie jednak klasyka.
  • Against grono

BR od dziecinstwa mi towarzyszyli, blinki,mesty etc wszystkie te dzieciaki sie na tym wychowaly i od niech uczyli muzyki. re5pecta 4 them. Pokazali ze po tylu latach mozna nagrac kolejna ZAJEBISTA plyte (bo widzez ze wikszosc tej sluchala) a nie dac dupy i nagrac komerche jak np offspirng
  • Grono.Net

hola cne ludziki! normalnie serce roście że są ludzie któzy słuchaja dobrej muzy (bo niewiele ich na codzien sie spotyka)

)heh BR rządzi!! dla mnie najlepsze były NO CONTROL i AGAINST THE GRAIN... No i SUFFER tez, choc taki jakby troche za mało zróżnicowany...

nowa płytka tez fajna - nie wiem dlaczego niektórzy sie wqurwiaja za let them eat war (ze rapowany fragment) - mi tam sie bardzo spodobało...

pozdrawiam!
    maybe Punk is dead but Punk Rock is still alive! :)
  • Toma

Faktycznie w dzisiejszym świecie rzadko spotyka się ludzi potrafiącyh docenić zalety klasycznego i nieklasycznego punk-rocka, dlatego też cieszę się, że mimo tego są tacy ludzie!

Ja najbardzie BR lubię 21st Century Digital Boy, chyba z sentymentu, bo to jedna z pierwszych piosenek jakie dane i było słuchać Bad Religion.

Punk-Rock foreva! :)
  • Toma

Gdzie wszyscy poszli?:)
  • łukasz czego szukasz

tylko stare Bad Religion!!
  • Flamebo

mistrz kapela;]
  • Hazen_Street

Stranger than fiction stanowczo najlepsza.Szkodda ze live nie wypadaja tak zajebiscie, najbardziej zmartwilo mnie mega chujowe wykonanie "infected"
  • mewa

moj faworyt to The Process Of Belief.
  • szub

wyszlo dvd z koncertem,ktos moze ma??
  • xUSUXx

Zajebista kapela.Jak dla mnie rówiniez klasyk punk'a:P
    Szacunek dla niej!
  • Justyna - SOSNA

Bad Religion poznałam i od razu pokochałam w wieku 13 lat (1996). Wtedy dostałam od koleżanki kasetę "Stranger Than Fiction". Nie słuchałam wszystkich płyt, ale, póki co, jest to mój ulubiony album (może dlatego, że pierwszy).