-
Anonim
Teraz wypowiadajcie sie na temat waszej ulubionej postaci z American Pie .... :D:D:D
Stifler Rulez;* -
Anonim
-
iga.
stifler jest zajefajny..... mi sie chloe z czwartej części :) ale przede wszystkim mama stiflera :P -
vicia®
proste ze Stifler ale ten z pierwszych 3 czesci ofkors.............;];];];]
-
-
Anonim
Mi sie tam podoba tez i ten młody stifler....
oboje sa super:D:D:D
A tak wogóle to zajefajny jest też ojciec jima:) hehehe....to jest dopiero agent:D -
*: Aniu(L)ka :*
-
Anonim
Wiecie co, osobiście nie chciałabym miec takiego ojca, jak miał Jim...Zwariowałabym! -
Anonim
-
Anonim
Ja pewnie też długo bym nie wytrzymała z takim ojcem ... ale jakie loty by z nim były;););)
Śmieszny jest i tyle....;D;D -
KeSz
Sitiffmeister jest rozbrajający musze powiedziec, że Matthew- brat Stiffa tez nie jest zły; D -
Anonim
Ale powiem wam że chyba najbardziej rozbrajajacym momentem we wszystkich czesciach bylo w 3 czesci kiedy on zjadl to gowna psa..kojarzycie? -
vicia®
-
Anonim
-
Juras
To już tradycja. W pierwszej części "piwo z pianką"
W drugiej "szampan"
W trzeciej "trufla w czekoladzie"
A w czwartej młody stifler pije śline
heheh -
Anonim
może i oblech , cham i wogóle ...ale jaki słodki <hahaha> nie no ale przyznacie ze bez niego i bez wyjechanych sytuacji z nim byłoby nudno...:D:D:D -
Siomer
w kazdej czesci musialo byc cos oblesnego przeciez :P ale lepsze od napoju w 4 czesci bylo 100% wyciagu ze stifflera :P -
Michael
-
haka haka!!
oczywiście Stiffler; ] to był ekstra gościu... Robił TO z każdą dziewczyną zaczynając od młodej, kończąc na pełnej namiętności.. staruszce; ) -
Anonim
-
haka haka!!