AND1/NBA [417]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • hey Mickey!

no i jak wam sie podobało?:)
  • CARTER#4

No turniej był całkiem dobry :) a nawet bardzo fajowy <lol2>
    ale i tak najbardziej podobał mi sie SDC !!!
    BAGIN beetwen the leg :p no i mój człowiek który wsadził po moim podaniu z nóg :p !!!OGÓLNIE ZaJEBIŚCIE !!!
    POZDRO 4 all
  • Bartosz Markowski

bylo wypas; )
  • hey Mickey!

a to ty byłeś ten w czerwonej koszulce?:D
  • CARTER#4

no ja :p !!! CARTER czyli :p z WO(L)A TEAMu !!!
    POZDRO
  • hey Mickey!

hehe pozdro. Ładnie z głowki prubowałeś jak steve nash; D
  • CARTER#4

hehe dzieki i pozdro !!! na AND1 TOUR sie uda :D:D::p na bank :p WO(L)A TEAM Rulezzzz
  • hey Mickey!

a widziałeś tego typa co wygrał freestyle`a ?? No kurwa on wyglądał jak Steve Nash. Gdzie chodziłeś do liceum?: P
  • CARTER#4

ja najpierw chodziłem na BIE(L)ANY do DW LOTu a teraz chodze u mnie na WO(L)I :p
    a ten typ co wygrał free to jest Burak z Kabat :D ale najśmieszniejsze jest to ze on wygrał a był najebany <lol2> bo wcześniej sie piwskiem opił !!!!pozdro
  • hey Mickey!

ahahaha; D mam paru znajomych na woli ale w kosza nie grają :P Do kasprzaka i z 2ma dziewczynami do kalsy chodze ( Pawlikowska :P )
  • CARTER#4

a to wiem gdzie ta szkoła :D bo chodziłem tam z kolegą na otwarte sale :) w srody podajrze :)
    na jeden kosz sie grało , a no i przed szkołą masz zajebiste boisko tartanowe :D:D:
  • hey Mickey!

:DDDD No wybudowali nowe za 3mln zł :P
    2x do kosza, do siatki plażowej, do nogi, do tenisa, bierznia i jakeis inne gowna :D
  • Anonim

W ta sobote jest turniej w Powstancach Warszawy wpadajcie !!!
  • Anonim

gra ktos cos teraz na tym boisku w wola p.???
  • CARTER#4

mniej więcej codziennie w godzinach wieczornych 18,19-20 !!! chociaż ostatnio kiepska pogoda :/ ale jak cos to pisz na gronie to bede pisał czy ktos gra POZDRO
  • hey Mickey!

wieczor ta fotka co masz to z boiska na czumy?:)
  • Anonim

tia
  • Anonim

Najbardziej mi się poodbał freestyle, w końcu Burak ziom wygrał ale ten inny koleś niepamiętam który to :/ też był zajebisty.
| |

j/w oraz o koszykówce generalnie

Fotki

Miejsca grona (0)