-
hey Mickey!
-
CARTER#4
No turniej był całkiem dobry :) a nawet bardzo fajowy <lol2>
ale i tak najbardziej podobał mi sie SDC !!!
BAGIN beetwen the leg :p no i mój człowiek który wsadził po moim podaniu z nóg :p !!!OGÓLNIE ZaJEBIŚCIE !!!
POZDRO 4 all -
Bartosz Markowski
-
hey Mickey!
-
-
CARTER#4
-
hey Mickey!
-
CARTER#4
hehe dzieki i pozdro !!! na AND1 TOUR sie uda :D:D::p na bank :p WO(L)A TEAM Rulezzzz -
hey Mickey!
a widziałeś tego typa co wygrał freestyle`a ?? No kurwa on wyglądał jak Steve Nash. Gdzie chodziłeś do liceum?: P -
CARTER#4
ja najpierw chodziłem na BIE(L)ANY do DW LOTu a teraz chodze u mnie na WO(L)I :p
a ten typ co wygrał free to jest Burak z Kabat :D ale najśmieszniejsze jest to ze on wygrał a był najebany <lol2> bo wcześniej sie piwskiem opił !!!!pozdro
-
hey Mickey!
ahahaha; D mam paru znajomych na woli ale w kosza nie grają :P Do kasprzaka i z 2ma dziewczynami do kalsy chodze ( Pawlikowska :P ) -
CARTER#4
a to wiem gdzie ta szkoła :D bo chodziłem tam z kolegą na otwarte sale :) w srody podajrze :)
na jeden kosz sie grało , a no i przed szkołą masz zajebiste boisko tartanowe :D:D: -
hey Mickey!
:DDDD No wybudowali nowe za 3mln zł :P
2x do kosza, do siatki plażowej, do nogi, do tenisa, bierznia i jakeis inne gowna :D -
Anonim
-
Anonim
-
CARTER#4
mniej więcej codziennie w godzinach wieczornych 18,19-20 !!! chociaż ostatnio kiepska pogoda :/ ale jak cos to pisz na gronie to bede pisał czy ktos gra POZDRO
-
hey Mickey!
-
Anonim
-
Anonim
Najbardziej mi się poodbał freestyle, w końcu Burak ziom wygrał ale ten inny koleś niepamiętam który to :/ też był zajebisty.