Język angielski [2382]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

zapisalam sie na kurs wakacyjny do tej szkoły. czytalam juz na forum rózne opinie o tej szkole i sie troche zniechęcilam. Czy ktos z was mial stycznosc z ta szkola? jeśli tak, to napiszcie co o niej sądzicie; )
  • !nie dobra herbata!

ja Ci powiem tak ,np np w tej szkole jest mozliwosc zrobienia egzaminu TOEFL - jest to egzaminek ktory musisz ukazac na universytetach brytyjskich, jesli angielski nie jest Twoim pierwszym jezykiem :) (oczywiscie jest mozliwosc takze udokumentowania poziomu Twojego ang innymi papierami ale to jest jeden sposob z) wiec jak najbardziej polecam; )

• Paulina

Ja tez zapisalam sie tam na kurs wakacyjny. Faktycznie, negatywnych komentarzy jest od liku, ale wszedzie dobrze gdzie nas nie ma; ) Sprawdze na wlasnej skorze, zobaczymy.
  • Anonim

Co prawda nie uczęszczałam tam na kurs języka angielskiego, ale nie polecam. Kasa wyrzucona w błoto, a poza tym w wakacje robią akcje, że zamiast jednego poziomu w określonej grupie są aż 3 lub 4... np. ja byłam na średniozaawansowanym, a w mojej grupie były osoby zarówno z podstawowego jak i z zaawansowanego. Co więcej, istnieje ryzyko, że po pierwszym tygodniu zmieni się lektor z niewiadomych przyczyn. To tyle.
  • Paulina

Mam nadzieje za 2 miesiace napisac : gowno prawda; D
    Bo pieniazki juz zaplacone wiec teraz to musztarda po obiedzie; ) Będzie dobrze.
  • Anonim

wszystko zależy od ludzi w grupie i lektora, można trafić super lub beznadziejnie i to w każdej szkole, więc nie ma co się przejmować i trzeba próbować :) Ja chodziłam do jednej szkoły przez półtora roku i 2 z 4 lektorów było super i wtedy zajęcia też były świetna, a 2 było takich sobie, a przecież ta sama szkoła
| |

Grono dla ludzi, ktorzy lubia język angielski :) 1. Wszystkie ogłoszenia korepetytorów/szkol ję...

Fotki

Miejsca grona (5)