-
Anonim
słuchajcie, może ktoś był w tym tygodniu i wie co było oraz co trzeba zrobić/przygotować na:
--> Debating (wt. godz. 10.00, Kasprzak)
--> Critical Writing (śr. godz. 8.00, Sikora)
z góry dziękuję z całego serca; D -
BaSiA
to ja sie bezczelnie podczepie;)
co bylo na grammar in text, z dr Mozejko w srode o 12tej (ew o 10tej)
no i najwazniejsze czy cos zadal do domu?
dzieki:) -
jack_orlando
zrobiliśmy 2 strony o information structure -basic concepts & principles (kolejny temat z handoutu z teczki), w domu tasks 7 & 8, oraz przeczytać o theme, topic & subject wszystko co jest w Downing & Locke "University course in English grammar." -
la calle
>jack_orlando napisała:
>zrobiliśmy 2 strony o information structure -basic concepts
>& principles (kolejny temat z handoutu z teczki), w domu
>tasks 7 & 8, oraz przeczytać o theme, topic & subject
>wszystko co jest w Downing & Locke "University course in
>English grammar."
czyli jakieś 40-50 stron:D -
-
Michał
>la calle napisała:
>czyli jakieś 40-50 stron:D
Niee. Wszystko co jest na temat tego co robiliśmy na tych konkretnych zajęciach. Czyli nie wiem ile, bo jeszcze tego nie ogarniałem.
-
la calle
>Michał napisał
>>la calle napisała:
>
>>czyli jakieś 40-50 stron:D
>
>Niee. Wszystko co jest na temat tego co robiliśmy na tych
>konkretnych zajęciach. Czyli nie wiem ile, bo jeszcze tego
>nie ogarniałem.
>
>
a nie podawał Wam Możejko na 1 zajęciach, że do przeczytania jest cały chapter 6? -
Aga:P
na critical writing prowadziliśmy fascynującą rozmowę o tym czym tak naprawdę jest pisanie i z czym mamy problemy w tym względzie. a na następne zajęcia trzeba przeczytać <kilkakrotnie podobnież!> tekst <"the boarded window">, który to pani Siokora nam dała.
pozdrawiam!;) -
Anonim
-
Michał
>la calle napisała:
>a nie podawał Wam Możejko na 1 zajęciach, że do
>przeczytania jest cały chapter 6?
Cały chapter 6 + moduł 21. W ciągu całego semestru.
A tak to na każde zajęcia mamy sobie prawdopodobnie czytać o tym, co ostatnio się działo.
-
la calle
>Michał napisał
>>la calle napisała:
>
>>a nie podawał Wam Możejko na 1 zajęciach, że do
>>przeczytania jest cały chapter 6?
>
>Cały chapter 6 + moduł 21. W ciągu całego semestru.
>A tak to na każde zajęcia mamy sobie prawdopodobnie
>czytać o tym, co ostatnio się działo.
>
mhm. to dzięki:D -
^iv
hej mógłby ktoś napisać co w koncu bylo zadane na ostatnie zajecia z critical writing u byliny? (pt 14.00) -
Marta
Czy ktoś kto ma TS z Keanem (najlepiejw środy o 16tej)moglby napisac, czy mamy przetlumaczyc caly tekst z pierwszych zajec, czy tylko jego 2ga polowe? -
la calle
-
Marta
-
PrzeSzkoda
Cóż ciekawego działo się u dra Paryża na pierwszych zajęciach z Innovative American Prose after the II WW? Później, jeżeli się nie mylę, prowadzący pojechał se na konferencję i wraca dopiero teraz. Więc może zadał coś. Zatem ktokolwiek widział, ktokolwiek wie. :) -
Anonim
czy ktoś z 2 roku chodzi na kurs British Institutions? :P jeśli tak, to oświećcie mnie drodzy ludzie, co było na ostatnich zajęciach? :P -
Anonim
a kto był na Critical Writing u Sikory w środę o 8 i chce mi powiedzieć co było/co mamy zrobic na za tydzień?
+ kurs 2654 (Gałkowski, śr, godz.10)
+ Gtammar in Text (Możejko, śr, godz.12)
???
bo ja jakas nieogarnięta jeszcze jestem...; ) -
jack_orlando
>Caroline napisała:
[...]
>+ Gtammar in Text (Możejko, śr, godz.12)
>???
>
>bo ja jakas nieogarnięta jeszcze jestem...; )
To ja może powiem, co było na zajęciach o 10: Basic Concepts & Principles: consolidation & extension (str. 9-12 z handoutu z teczki), na zajęciach zdążyliśmy zrobić zadania 1-4, 5 i 6 robimy w domu. -
a.
-
to co poprzednio z tą roznica, ze teraz mozna tekst dokonczyc w domu :)