Anglistyka UW rocznik 2007/2008 [297]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Helena 'Elbereth' Sobol

Jeśli dziennych, to nie wiem, o co chodzi. Jeśli wieczorowych - również nie wiem, ale może to o to by wówczas chodziło?
  • Anonim

dziennych. co lepsze jest, na drugim kierunku ktory zaczelam pozniej nie przyznano mi ofkoz nowych zetonow bo dostaje sie tylko jeden zestawm na licencjat, a tam musialam wyrobic 4 semestry wf-u. gdyby nie moje zwolnienie to nie wiem. w sumie to nie wiedzialam wczesniej ze dostalismy (powinnismy byli dostac) zetonow na 4 semestry...pominieto mnie -.-
  • Katrin

Zadzwoń do sekretariatu. No jak masz wyrobić 4 semestry, skoro dali Ci żetonów na dwa?
  • GRIMA

Czy ktoś wie, czy zaczynamy 4 października zajęcia?? I czy Oguny i wf-y tez wtedy ruszają??
  • Sylviii

Oguny i wfy od 4tego, a zajęcia u nas??

U nas od 5.10. - a przynajmniej tak mówiono na spotkaniu inauguracyjnym dla I roku I stopnia.
  • Sylviii

Wow:) Byłoby miło:)
  • GRIMA

Dzięki:)
  • Sylviii

Czy ktoś może dzwonił do sekretariatu i potwierdzał tę informację?
  • KaNia

>Helena 'Elbereth' Sobol napisała:
    >U nas od 5.10. - a przynajmniej tak mówiono na spotkaniu
    >inauguracyjnym dla I roku I stopnia.

jak byłam w IA przedwczoraj i pytałam, to powiedziano mi, że zajęcia rozpoczynają się 4.10- ja i tak w pon zajęć nie mam, ale niech ktoś lepiej konkretnie potwierdzi informację:)
  • Marek

Dzwoniłem właśnie do sekretariatu i dostałem potwierdzenie że zaczynają się piątego.
    "Przynajmniej u nas na Instytucie".; )
  • Katrin

Mi równiez powiedziano przed telefon, że 5.10.
  • **Miss Dy-Na-Mi-Tee**

Mam takie pytanie: kto u nas decyduje, czy ogun nie jest zbyt blisko naszej specjalizacji? Czyli kto w zasadzie może ogłosić-Ok, ten ogun może się liczyć jako coś spoza specjalizacji?

Dyr. Foltyńska.
| |

pierwszoroczni: dzienni, wieczorowi i zaoczni - zapraszamy. enjoy!

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)