-
Helena 'Elbereth' Sobol
Jeśli dziennych, to nie wiem, o co chodzi. Jeśli wieczorowych - również nie wiem, ale może to o to by wówczas chodziło? -
Anonim
dziennych. co lepsze jest, na drugim kierunku ktory zaczelam pozniej nie przyznano mi ofkoz nowych zetonow bo dostaje sie tylko jeden zestawm na licencjat, a tam musialam wyrobic 4 semestry wf-u. gdyby nie moje zwolnienie to nie wiem. w sumie to nie wiedzialam wczesniej ze dostalismy (powinnismy byli dostac) zetonow na 4 semestry...pominieto mnie -.- -
Katrin
Zadzwoń do sekretariatu. No jak masz wyrobić 4 semestry, skoro dali Ci żetonów na dwa? -
GRIMA
Czy ktoś wie, czy zaczynamy 4 października zajęcia?? I czy Oguny i wf-y tez wtedy ruszają?? -
-
Sylviii
-
Helena 'Elbereth' Sobol
U nas od 5.10. - a przynajmniej tak mówiono na spotkaniu inauguracyjnym dla I roku I stopnia. -
Sylviii
-
GRIMA
-
Sylviii
-
KaNia
>Helena 'Elbereth' Sobol napisała:
>U nas od 5.10. - a przynajmniej tak mówiono na spotkaniu
>inauguracyjnym dla I roku I stopnia.
jak byłam w IA przedwczoraj i pytałam, to powiedziano mi, że zajęcia rozpoczynają się 4.10- ja i tak w pon zajęć nie mam, ale niech ktoś lepiej konkretnie potwierdzi informację:) -
Marek
Dzwoniłem właśnie do sekretariatu i dostałem potwierdzenie że zaczynają się piątego.
"Przynajmniej u nas na Instytucie".; ) -
Katrin
-
**Miss Dy-Na-Mi-Tee**
Mam takie pytanie: kto u nas decyduje, czy ogun nie jest zbyt blisko naszej specjalizacji? Czyli kto w zasadzie może ogłosić-Ok, ten ogun może się liczyć jako coś spoza specjalizacji? -
Helena 'Elbereth' Sobol