-
Anonim
Na stronie IA pojawił się dokument dotyczący rejestracji internetowej, jednak jej wytyczne są co najmniej niejasne..
1. W planie psychologia widnieje jako wykład jedynie dla speca nauczycielskiego; w owych wytycznych- jako przedmiot obowiązkowy dla wszystkich. Więc jaki jest jego status..?
2. Jak się rejestrujemy do poszczególnych grup? Na razie jest tylko możliwy podgląd przedmiotu, ale nie ma 'drogi' do konkretnej godziny/wykładowcy- mówię tu o PE.
3.O co c'mon z 2 etapami i jak należy to wykonać, bo tu tez zawiłość...?
Miałam pokazać komuś jak się zarejestrować za mnie, bo sama wyjeżdżam wnet, a tu okazuje się to niemożliwe;]
A zatem cytując:
3. dotyczy studentów III roku studiów licencjackich stacjonarnych i niestacjonarnych:
- rejestracja jest dwuetapowa.
W I etapie zgłaszacie Państwo swoje dezyderaty na zajęcia.
W II etapie wybieracie Państwo grupę zajęciową po dopuszczeniu do rejestracji. Terminy etapów są podane niżej.
Wszyscy dopuszczeni do rejestracji internetowej obowiązkowo rejestrują się na:
- trzy zajęcia z PNJA
- psychologia
- logika ( zajęcia odbywają się w semestrze zimowym i letnim)
Planowane terminy rejestracji internetowej:
1. dla V roku studiów magisterskich oraz II roku studiów uzupełniających II stopnia
od dnia 3.09.2009. godz. 9.oo do dnia 13.09.2009 godz. 23.oo
2. dla IV roku studiów magisterskich
3. dla III roku studiów licencjackich (stacjonarnych i niestacjonarnych):
4. dla II roku studiów licencjackich (stacjonarnych i niestacjonarnych):
terminy zostaną podane po uzyskaniu decyzji Z-cy Dyrektora ds. Studenckich
-
trapped in a box
No chyba chodzi o to, że w I etapie deklarujesz się na dany typ zajęć, a w II wybierasz konkretną grupę z konkretnym prowadzącym. Tak było kiedyś jak na 1. roku jak się rejestrowaliśmy "próbnie" - najpierw trzeba było w ogóle się zapisać na składnię, a potem dopiero do poszczególnych grup. Ale to moja dedukcja, oczywiście.
I cóż, powtórka z rozrywki, bo pan szabla nie łaskaw jest podjąć jakiejkolwiek decyzji bez p. foltyńskiej. Jak mnie masakrycznie wkurwia ten brak dobrej woli u niego, to nie wyrażę słowami! :/ :/ :/ -
Helena 'Elbereth' Sobol
Hm ja dzisiaj byłam świadkiem dobrej woli p. Szabelskiego, więc bym nie przesadzała. On ma, jak rozumiem, dość małą władzę, więc nie bardzo może podejmować różnorakie decyzje. -
Anonim
Ta, spędziwszy 2 h z USOSem na to wygląda- najpierw rej. przedmiotowa, potem do grup. Tylko daty prosimy, daty i konkrety.. -
-
Wachmistrz Nosek
Oczywiście, ja się rejestrować nie mogę, bo Sz. źle pkt zliczył. Ja wiem, że ten człowiek nie jest taki do końca zły, ale b. rzadko idzie studentom na rękę, czy bywa choć trochę pomocny (a o zakresie jego władzy mam całkiem inną opinię, bo sam byłem świadkiem, jak polemizował ze studentką mającą zezwolenie dziekana na dorejestrowanie się- nie iwem jakim cudem, ale ledwie, ledwie doszłoby do sytuacji gdzie zanegowałby władzę dziekańską, dyrektorską, czy innej tam swołoczy) -
Sunrise...
Tak się zastanawiam, czy coś przeoczyłam... czy w usosie już się zaczął ten I etap rejestracji?- ten na psychologię, logikę i PE? Czy może termin tego też będzie ustalony "później"? Jak zwykle gubię się w tych tematach :/. -
Kapitan Zajebistość
tylko dla 5 roku, reszta sobie poczeka aż foltyńska z karaibów wróci; ] -
ciekawe czy mi dobrze policzyli :o) nawet nie mam za bardzo kiedy isc i sprawdzic indexu, wiec pewnie dowiem sie albo w samą porę, albo dostanę porem.
-
alexandra
Kurcze, mi też źle zliczył. Powinnam mieć punktów 'na styk', a nie ma mnie na liście.
Myslicie, że jak nie napisałam podania o wliczenie 4 punkcików z OGuna do 'other' to nie wliczył?
A wierzyłam, ze studenci mają jeszcze wakacje we wrześniu... -
Masked Bandit
-
aguulek
nie martwcie się, Agata M. wczoraj była w dziekanacie i miła pani powiedziała jej, żebyśmy się tymi niedoliczonymi punktami nie przejmowali, wszystko rozstrzygnie się we wtorek, bo mają to poprawić, lepiej późno, niż wcale:/ -
Ania
-
Anonim
odebrawszy indeks niezle sie wkurzylam, szabla czy tam kto tam, tez mi zle policzyl punkty i mam ich 58. nie ogarniam tego, w regulaminie historia usa i hel byly za 6 ects, mam oba przekreslone i wpisane 5. praktyki nie sa obowiazkowe, jednak sa liczone za 2 punkty. czy ktos moglby mi to wyjasnic? -
Kasia
Tak, to jest błąd, rozmawiałam już w tej sprawie w sekretariacie i nie przejmujcie sie tym. W przyszłym tygodniu porozmawiam z panią dyrektor i się wszystko wyjaśni - jeżeli komuś brakuje tylko 2 punktów to się nie denerwujcie tym. -
>Ania napisała:
>Adam, przecież jesteś na liście 65-ciu szczęśliwców; ]
ta, juz mnie dzis oswiecili. tak bylem zaskoczony pojawieniem sie listy z nazwiskami na naszej piknej stronie, ze aż oniemiałem. -
Mel
Mnie tez nie ma na liscie, moze to przez przestarzala dwoje widniejaca w usosie? Niestety, nie mam mozliwosci teraz na wizyte u Szabli :/ -
trapped in a box
Czy ktoś sprawdzał już wyniki tego C1 środowego? Jak to się robi? Tylko krok po kroku :) -
trapped in a box
Dobra, mam - nie zauważyłam, bo jeszcze nie mam oceny...; / hm, ciekawe, u kogo można się w jej sprawie dowiedzieć, bo zdaje się jutro ruszają ustne -
Izzzzzz
tu są wyniki:
http://www.uw.edu.pl/strony/student...
a tu harmonogram ustnych:
http://www.uw.edu.pl/strony/student... -
trapped in a box