Anglistyka UW rocznik 2007/2008 [297]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Katrin

>Masked Bandit napisała:
    >odnośnie wfu, byłam w IA i dowiedziałam się, że lepiej
    >nie zostawiać tego na drugi rok.
    >
    >dzięki za pomoc; ]

Dlaczego?
  • **Miss Dy-Na-Mi-Tee**

ech, po pierwsze i ostatnie, dlatego, ze w programie studiów masz to na pierwszym roku. Głupio mieć warunek z wfu:/

polecam program studiów:
    http://www.angli.uw.edu.pl/images/D...
  • Masked Bandit

z drugiej str, za niedodane żetony mogliby trochę przymknąć oko na program, bo co to za różnica, kiedy dokładnie ten wf zrobimy.
  • Helena 'Elbereth' Sobol

>Masked Bandit wrote:
    >z drugiej str, za niedodane żetony mogliby trochę
    >przymknąć oko na program, bo co to za różnica, kiedy
    >dokładnie ten wf zrobimy.

Z trzeciej strony nasza wina, że widzieliśmy, że nie mamy nowych żetonów, i liczyliśmy na to, że nam się upiecze WF.; -)
  • Masked Bandit

ale ja wcale na to nie liczyłam:) wręcz przeciwnie - bardzo lubię wf i chciałam się na niego zapisać tylko nie miałam jak - jak było przykazane czekałam na żetony, i czekałam... i wyszło to co wyszło; nie bardzo chcę się zapisywać na byle co w trzeciej turze - bo to też nie o to chodzi, żeby się zmuszać do chodzenia na coś ble :P
  • madzia willis

hey!
    mam pytanie w sprawie rejestracji na zajęcia spoza specjalizacji:

Na stronie instytutu, w rozpisce przedmiotów, godzin i punktów jest informacja:
    zajęcia spoza specjalizacji---60h---zal---4p kt
    sugerowałoby to, że zapisujemy sie na dwa zajęcia, każde po 2 pkt
    z tego co widziałam, kursy są albo za 8pkt albo za 4pk
    czy w związku z tym powinnam zapisać się tylko na jeden kurs, bez względu na to, że jest 60h?
    podobno punkty są najważniejsze..

Rozliczenie jest roczne, więc możesz zapisać się na 1 kurs teraz 'spoza' i w drugim semestrze mieć luz, albo dopiero w drugim. Można też zapisać się na 2 oguny po 2 punkty, a można na hardkora i zapisać się na wszystko w nadziei, że po II roku nie ośmielą sie pobierać opłat karnych.; -)
  • madzia willis

Aha, rozumiem. Ja zdecydowałam się na jeden kurs spoza za 4pkt. Dzięki za odpowiedź. :)
  • Masked Bandit

czy wiadomo cokolwiek na temat wf-wych żetonów? dostaniemy je przed III turą rejestracji?
  • Katrin

I czy wiadomo, czy WF trzeba wyrobić na pierwszym roku?
    Wydawało mi się, że zwykle WF jest rozliczany pod koniec studiów, stąd moje wcześniejsze zdziwienie.

WF należ niestety do programu I roku, więc, jeśli komuś nie uda się zaliczyć do końca I roku, to trzeba zapewne pisać podanie o możliwość zaliczenia w późniejszym terminie.
  • drzewko

takie trochę inne pytanie...czy możliwe jest przemieszczenie się z sali śląskiej do budynku na nowym świecie w 15 minut?
  • Judith

Tak.
  • drzewko

super.dzięki:)

Tak, o ile nie będzie Ci przeszkadzał pewien poślizg przynajmniej co jakiś czas.
  • Katrin

>Helena 'Elbereth' Sobol napisała:
    >WF należ niestety do programu I roku, więc, jeśli komuś
    >nie uda się zaliczyć do końca I roku, to trzeba zapewne
    >pisać podanie o możliwość zaliczenia w późniejszym
    >terminie.

Dzięki Heleno. A czy wiesz, czy można takie podanie napisać wcześniej, w połowie roku? Chciałabym wiedzieć, czy mam się szykować na zaliczanie dwóch WF-ów w następnym semestrze (o ile w ogóle tak można), czy mogę spokojnie przenieść sobie jeden WF na kolejny rok. I do kogo to podanie?

Nie wiem nic więcej na ten temat - a podanie do Pani Dyrektor Foltyńskiej.
| |

pierwszoroczni: dzienni, wieczorowi i zaoczni - zapraszamy. enjoy!

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)