Anglistyka UW rocznik 2007/2008 [297]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Litwa

Byłam dziś w sekretariacie i dyżur jest umówiony na jutro na godzinę 11.00. Sylwia - próbowałam prosić o inny dzień lub godzinę, ale pani Lidia powiedziała, że Krasowska nie może z powodów osobistych i że i tak wolałaby nie przyjeżdżać (?). Także przykro mi, pamiętałam o Tobie, ale nic nie zdziałałam :(
  • Sylviii

Ok, nie jest tak najgorzej, może mi się uda dotrzeć;) A w jakiej sali, wiadomo?
  • alexandra

Czy ktoś wie, czy sa już wyniki i wyznaczony dyżur do wpisów z prac semestralnych

kursu 225 z dr Ładygą-Michalską? (American Essay) :)
  • Anonim

Rozpaczliwie próbuję złapać P. Janecką, niestety nie ma ani info w postaci karteczki, ani nie odp. na maila, a to mój ostatni wpis, na dodatek przepisane oceny C1 do PE...
    Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie?
  • Litwa

>Rozpaczliwie próbuję złapać P. Janecką, niestety nie ma ani info w postaci karteczki, ani nie odp. na maila, a to mój ostatni wpis, na dodatek przepisane oceny C1 do PE...
    Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie?

nie wiem niestety nic na temat następnych dyżurów, ale ostatni miała 11.06 o 15.00, więc są szanse, że ma tak co tydzień
  • Imperator

p. Janecka wyjechala na konferencję i mooooże będzie po 21. dyżurów na razie nie planuje, więc prócz znęcania się drogą mailową, nic innego nie pozostaje. pzdr
  • Anonim

W IA też nie wiedzą. w żadnym sekretariacie...
  • Imperator

>Âişe napisała:
    >W IA też nie wiedzą. w żadnym sekretariacie...

z rozmowy mejlowej wynikło z grubsza, ze nie planuje miec więcej dyżurów (nie wiadomo tez kiedy wroci). tez potrzebuje wpis :)
  • Anonim

Ponoć dziś biegała rano po IA. I wczoraj popołudniu. Tyle mi powiedziały panie sekretarki.

Karteczki żadnej nie ma kiedy co jak i kiedy.

Hurra.

Rozmawiałam z dr Korzeniowską, podobno ona ma dostęp do protokołów i ona też może nam to awaryjnie przepisać, będzie na egzaminie dyplomowym w czw. 11:30.
  • Imperator

>Âişe napisała:
    >Ponoć dziś biegała rano po IA. I wczoraj popołudniu.
    >Tyle mi powiedziały panie sekretarki.
    >
    >Karteczki żadnej nie ma kiedy co jak i kiedy.
    >
    >Hurra.
    >
    >Rozmawiałam z dr Korzeniowską, podobno ona ma dostęp do
    >protokołów i ona też może nam to awaryjnie przepisać,
    >będzie na egzaminie dyplomowym w czw. 11:30.

byłaś u Korzeniowskiej? bo Janeckiej dalej ani widu, ani słychu...
| |

pierwszoroczni: dzienni, wieczorowi i zaoczni - zapraszamy. enjoy!

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)