-
Litwa
Byłam dziś w sekretariacie i dyżur jest umówiony na jutro na godzinę 11.00. Sylwia - próbowałam prosić o inny dzień lub godzinę, ale pani Lidia powiedziała, że Krasowska nie może z powodów osobistych i że i tak wolałaby nie przyjeżdżać (?). Także przykro mi, pamiętałam o Tobie, ale nic nie zdziałałam :( -
Sylviii
Ok, nie jest tak najgorzej, może mi się uda dotrzeć;) A w jakiej sali, wiadomo? -
alexandra
Czy ktoś wie, czy sa już wyniki i wyznaczony dyżur do wpisów z prac semestralnych
kursu 225 z dr Ładygą-Michalską? (American Essay) :) -
Anonim
Rozpaczliwie próbuję złapać P. Janecką, niestety nie ma ani info w postaci karteczki, ani nie odp. na maila, a to mój ostatni wpis, na dodatek przepisane oceny C1 do PE...
Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie? -
-
Litwa
>Rozpaczliwie próbuję złapać P. Janecką, niestety nie ma ani info w postaci karteczki, ani nie odp. na maila, a to mój ostatni wpis, na dodatek przepisane oceny C1 do PE...
Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie?
nie wiem niestety nic na temat następnych dyżurów, ale ostatni miała 11.06 o 15.00, więc są szanse, że ma tak co tydzień -
p. Janecka wyjechala na konferencję i mooooże będzie po 21. dyżurów na razie nie planuje, więc prócz znęcania się drogą mailową, nic innego nie pozostaje. pzdr
-
Anonim
-
>Âişe napisała:
>W IA też nie wiedzą. w żadnym sekretariacie...
z rozmowy mejlowej wynikło z grubsza, ze nie planuje miec więcej dyżurów (nie wiadomo tez kiedy wroci). tez potrzebuje wpis :) -
Anonim
Ponoć dziś biegała rano po IA. I wczoraj popołudniu. Tyle mi powiedziały panie sekretarki.
Karteczki żadnej nie ma kiedy co jak i kiedy.
Hurra.
Rozmawiałam z dr Korzeniowską, podobno ona ma dostęp do protokołów i ona też może nam to awaryjnie przepisać, będzie na egzaminie dyplomowym w czw. 11:30. -
>Âişe napisała:
>Ponoć dziś biegała rano po IA. I wczoraj popołudniu.
>Tyle mi powiedziały panie sekretarki.
>
>Karteczki żadnej nie ma kiedy co jak i kiedy.
>
>Hurra.
>
>Rozmawiałam z dr Korzeniowską, podobno ona ma dostęp do
>protokołów i ona też może nam to awaryjnie przepisać,
>będzie na egzaminie dyplomowym w czw. 11:30.
byłaś u Korzeniowskiej? bo Janeckiej dalej ani widu, ani słychu...