-
Efi.
Pytanie do aktualnego roku drugiego.; d
Czesc, jestem na pierwszym roku i od czerwca ruszyły zapisy na lektoraty dla nas. Dla mnie to chory pomysł, bo nie wiem, jak mam wybrac grupe i godzine na przyszly rok, skoro jeszcze dobrze nie skonczyl sie I rok i nie mamy planu na nastepny, a juz musimy decydowac o godzinach lektoratów na nastepny.
Mam wobec tego pytanie do Was, jak wyglądały wasze poniedziałki w tym roku? Mieliscie wykłady? Jesli tak to ile i w jakich godzinach - licze, ze w przyszłym roku sytuacja się mniej-wiecej powtórzy i wiadomo bedzie czy mogę w ogóle ustalac sobie jakies lektoraty na ten dzien.
Z góry dzięki i przepraszam za zasmiecanie Waszego grona; ) -
Helena 'Elbereth' Sobol
Ale tak jest niestety zawsze - rejestracja na lektoraty, oguny i wf'y rusza właśnie w końcu jednego roku, a plan poznajesz dopiero kilka miesięcy później.
Co do planu przyszłorocznego (a także i tegorocznego) II roku, to wszystkie zajęcia są powypisywane w USOS'ie wraz z godzinami i grupami. :-) -
Efi.
To ja niestety nie wiem, gdzie to w usosie znalezc; ]
Nie mogłabys po prostu napisac: w poniedziałek było to i to?; d chodzi mi tylko o tę częsc stała dla całego roku... -
Helena 'Elbereth' Sobol
Nie pamiętam, co było kiedy, a i przecież od moich czasów mogło się już 2 razy zmienić. :-)
Katalog przedmiotów -> Instytut Anglistyki -> "Obowiązkowe zajęcia dla drugiego roku studiów pierwszego stopnia" -
-
Efi.