Anglistyka UW rocznik 2007/2008 [297]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Magda

Czy ma ktoś może tekst Bharati Mukherjee "A Wife's Story"? :>
    Wdzięcznam za pomoc :)
  • Kasia

ten tekst jest w teczce p. Paryża:)
  • Darek

A w wersji cyfrowej może? :P
  • Alatariel

Ludzie! Czy ktoś ma handout outline'u z WR (mgr Birkenmajer)?! Mój zaginął razem z outlinem i muszę stworzyc drugą kopię przez weekend, więc posiadanie handout jest w istocie crucial! pls, pls, pls - czy kots mógłby to to zeskanować, zrobić zdjęcie albo pożyczyć mi w poniedziałek przed wykładami?
  • trapped in a box

bharati mukherjee a wife's story

gdzie jest to dziadostwo? :/ i czy tylko w jakiejś teczce, czy dam rade na jutro przeczytać?
  • guinezz

w niebieskim segregatorze w kserze. Spokojnie dasz rade - krotkie.
  • alexandra

Jakby ktoś z kursu o poetkach modernizmu am. szukał xerówek z najnowszymi wierszami, to ja je niecnie ukradłam i nie miałam, kiedy zkserwać i oddać, więc napisz, jeśli ich potrzebujesz

a notabene- to co z tymi pracami, które mieliśmy napisać, żeby zaliczyć kurs? była o czyms mowa na ostatnich zajęciach?
  • Anonim

Na mailu- WALDEN na kurs 1301 do dr Fiedorczuk.
  • alexandra

Reszkiewicz - "Synchronic Essentials of old English"

- było sporo tych książek w bibliotece, wszystkie wypożyczone, a ja np. nie mogę bez przygotować się na dzisiejsz HEL

- więc jeśli już nie potrzebujesz książki, to zwróć ją, proszę :)
  • Helena 'Elbereth' Sobol

>alexandra wrote:
    >Reszkiewicz - "Synchronic Essentials of old English"
    >
    >- było sporo tych książek w bibliotece, wszystkie
    >wypożyczone, a ja np. nie mogę bez przygotować się na
    >dzisiejsz HEL
    >
    >- więc jeśli już nie potrzebujesz książki, to zwróć
    >ją, proszę :)

Raczej wszyscy będą jej potrzebowali cały rok. Natomiast jest proste wyjście - idzie się do czytelni, tam są bodaj 2 egzemplarze, i xeruje się całość.
  • alexandra

no, spoko, ale te z biblioteki też możnabyło skserować i już, ale nie czepiam się oczywiście

pozdr
  • Edelweiss

Gdzieś na necie jest wersja elektroniczna. Ja ją ściągnęłam i sobie skserowałam :P
  • Nimbra

czy kto moglby laskawie podzielic sie skanem lub inna wersja elektroniczna fragmentu macphersona na ec z dybska...?
  • Marta!!!

Przyłączam się do prośby o skany z EC z Dybską :)
  • alexandra

Jeśli chodzi o EC Z P. BARLAK W ŚRODĘ O 8.00, to miała mi pprzesłać materiały, które mam wam przesłać dalej, ale jeszcze mi nic nie wysłała na maila, chociaż napisałam do niej przypominająco. Nie wiem, może to na gmailu jest?
    Pozdr, Ola :)
  • Fafiq

pytanie... czy ma ktoś adres strony p. Zalewskiej? była z nią fonetyka i fonologia na 1 roku. Dawała tam niezłe materiały z tychże przedmiotów. potrzebne mi to.
  • jack_orlando

http://www.zaleska.waw.pl/
  • Sunrise...

A słyszał ktoś coś na temat jakiegoś skryptu do wykładu z psychologii u prof. Oniszczenko? Ja coś słyszałam i miał być ten skrypt na http://hell.pl/agnus/anglistyka/ ale coś nie ma...
    Jak ktoś coś wie to niech da znać; )
  • Aga

• Sunrise...

Dzięki :) szkoda, że dowiaduję się o istnieniu tej strony tak późno...
| |

pierwszoroczni: dzienni, wieczorowi i zaoczni - zapraszamy. enjoy!

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)