-
Anonim
Ze strony IA
Dnia 23.11.2007 dodano:
Uwaga studenci I roku studiów licencjackich (dzienne i wieczorowe) rok 2007/08
Wszystkich studentów studiów licencjackich dziennych i wieczorowych obowiązuje zaliczenie 2 semestrów wychowania fizycznego. Obowiązek ten studenci przyjęci w roku ak.2007/08 muszą spełnić do końca semestru zimowego 2008/09. -
ŻELU
KURWA
Czy to jakieś żarty?
Wieczorowi?
No chuja wacława, trzeba to sprawdzić.
Crappy shit. -
Anonim
No tak, zmniejszyli ilość semestrów do zaliczenia, skrócili też i termin. Coś za coś. Urocze. -
Kapitan Zajebistość
>Mimetic Polyalloy napisał
>Ze strony IA
>
>Dnia 23.11.2007 dodano:
>
Obowiązek ten studenci przyjęci w roku
>ak.2007/08 muszą spełnić do końca semestru zimowego
>2008/09.
to oznacza, że w razie problemów z usosem będzie poprostu przejebane. sweet -
-
-
Fett
Krótko rzecz biorąc, niezależnie dzienny czy wieczorowy, wychodzi na to, że jeżeli ktoś nie ma w tym semestrze wf-u, musi koniecznie w następnym zaczynać. Porażka; ] Zarzuci ktoś linka, gdzie się na ten w-f będzie można zapisać podczas rejestracji? Do tej pory nie interesowałem się tym :f -
ŻELU
-
Anonim
>Fett wrote:
>Krótko rzecz biorąc, niezależnie dzienny czy wieczorowy,
>wychodzi na to, że jeżeli ktoś nie ma w tym semestrze
>wf-u, musi koniecznie w następnym zaczynać. Porażka; ]
>Zarzuci ktoś linka, gdzie się na ten w-f będzie można
>zapisać podczas rejestracji? Do tej pory nie interesowałem
>się tym :f
http://www.lektoraty.usos.uw.edu.pl , po lewej stronie masz wf2007z i to jest na semestr zimowy. na letni bedzie pewnie gdzies pod koniec grudnia/poczatek stycznia 'oferta' :D
jak dobrze miec zaliczone 2 semestry wf :D
-
co wy wf nie lubicie? ja chodze na 4 treningi tygodniowo, mimo, ze żetonów mam na 1 :P
-
a.
-
Wlasnie nie. Mam wolne tylko niedziele, a tak albo na uczelni, albo w pracy, albo na treningach. Swoja droga chodze na judo, a sztuki walki to moja pasja, wiec nie traktuje tego jak zapychanie czasu, a jak sposob na zycie. Nie wyobrazam sobie tygodnia bez intensywnego wysilku fizycznego i siniaków :]
-
a.
podziwiam, ja tam cały dzień siedzę przed komputerem i opycham się czekoladą xD -
Judith
Ponieważ nie wszyscy się pewnie orientują, jak zapisuje się na zajęcia z W-Fu, tutaj macie krótką instrukcję:
1. Wchodzicie na tę stronę: http://rejestracja.usos.uw.edu.pl/
2. Wpisujecie swój pesel i hasło z IRK w panelu logowania (prawy górny róg okna)
3. Klikacie na pasku po lewej wf-2007l (teraz jest tylko wf-2007z, bo rejestracja na W-F w sesji letniej zostanie uruchomiona dopiero w ferie zimowe, jak podejrzewam), i wybieracie porę, prowadzącego i rodzaj zajęć :) -
Anonim
-
Anonim
-
Fett
nawet tym, którzy do tej pory się nie rejestrowali (a nawet nie logowali dotąd na podanej powyżej stronie) "wrzucone" są odpowiednie żetony :) teraz tylko zarejestrować się na "wymarzony" WF :f -
Kapitan Zajebistość
>Fett napisał
>teraz tylko zarejestrować się na "wymarzony" WF :f
picie piwa na czas i litry z przerwami na piwo?; ] -
Fett
>Exterminatus napisał
>picie piwa na czas i litry z przerwami na piwo?; ]
stąd cudzysłów w mojej wypowiedzi, bo to niestety odpada; ( -
Judith
Uwaga! Rejestracja na semestr letni na zajęcia W-F zaczyna się już w ten poniedziałek (10 XII)! -
>Judith napisała:
>Uwaga! Rejestracja na semestr letni na zajęcia W-F zaczyna
>się już w ten poniedziałek (10 XII)!
na ktorym usosie?