Anglistyka UW rocznik 2007/2008 [297]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Fafiq

Założyłem dziś konto na gmailu ogólnoangiestyczne. Proszę wysyłać tam wszelkie materiały w wersji elektronicznej, które mogą się przydać ludziom. Tam też znajdą się wszystkie zdjęcia z wykładów, które zrobie. Proszę aby:
    -nie ustawiać sobie tego adresu do programu do ściągania maili (Outlook, Thunderbird itp.)
    -nie kasować maili (inni też chcą to dostać)

Zostało to zainspirowane pomysłem profesora B. Gałkowskiego za co mu dziękujemy.

http://www.gmail.com

nazwa użytkownika:
    anglistykauw

hasło:
    nowyswiat
  • Fafiq

jest już język polski. co do tytułów maili. ja nie moge inaczej. bo ja wszystkie zdjęcia wrzucam na mojego gmail space i stamtąd wysyłam. a podczas takiego wysyłania nie wpisuje tematu maila. moge tylko powiedzieć, że większość maili ode mnie będzie w formie "Fafiq IGspaceInazwa tego czegośIjakieś głupie znaczki"
  • Anonim

widzę, że mój pomysł się przyjął :-)

no, to lecim wrzucać to, co mam;)

• Fafiq

do tej pory wrzucono wszystkie zdjęcia z wykładów, które posiadam. z tego co widziałem Gorzka wrzuciła coś od siebie. prosiłbym by w tym temacie (tak jak i w tym poprzednim) umieszczano tylko informacje o nowym "wrzucie" (żadnych komentarzy, offtopów, próśb [te w innych tematach] i innych tym podobnych)
  • Fett

Wysłałem paczkę z literaturą, jaką dostałem - jak parę innych osób - na korytarzu IA od kogoś z samorządu. Nie ma tam wszystkich lektur, ale zawsze to jakieś ułatwienie; )
  • Anonim

>Fett napisał
    >Wysłałem paczkę z literaturą, jaką dostałem - jak
    >parę innych osób - na korytarzu IA od kogoś z samorządu.
    >Nie ma tam wszystkich lektur, ale zawsze to jakieś
    >ułatwienie; )

ja też mam gdzieś tą płytkę ale gdzie?
    to nie jest przypadkiem zgrana zawartość hell.pl/agnus/anglistyka?

i jednak łatwiej jest wyszukać coś jak jest wrzucane pojedyńczo. wrzucam kolejną porcję amerykańskiej i apeluję o dzielenie się tekstami : )
  • guinezz

Wrzucilem:

T.S. Eliot - The Metaphysical Poets
    George Herbert - The Collar
  • Et moi, je veux nager

Wrzucam "Drama from the Miracle Plays to Marlowe" Deichesa (chyba tak to się pisze).
  • Uliczka

Wrzuciłam poezję na lit. USA - Allan Ginsberg "Howl", Sylvia Plath "Lady Lazarus" i Elizabeth Bishop "The Fish".
  • Edelweiss

Wrzuciłam Johna Miltona "Paradise Lost" Book 1 and 9 na Lit. Ang.
  • Fafiq

wrzucone te bardzo upragnione wykłady z 10 i 17 Grudnia. powinny chyba dojść już (wysłałem je z 2h temu)

i proszę, jezeli tych zdjęć nie ma to znaczy, że na razie ich nie ma, ale jezeli ludzie mnie widzieli robiącego zdjęcia to znaczy, że zdjęcia się pojawią. czasami problematyczne okazuje się znalezienie czasu i wolnego komputera by móc te zdjęcia obrobić do tego stopnia by cos było na nich widać, by nie były rozmazane i by były na tyle małe by każdy mógł je ściagnąć.

to tak ode mnie w sprawie zdjęć.

P.S. Wszystkie posty nie dotyczące tematu "Wrzuciłem/Wrzuciłam....." zostały usuięte
  • Fafiq

wrzucono zdjecia z dziesiejszej i poprzednio tygodniowej sesji slajdow
  • Fafiq

wrzucono plan zajęć z wykładowcami do semestru letniego
  • Anonim

wrzuciłam wykłady z kulturoznawstwa - od początku do 03 grudnia włącznie, które przepisałam w formie .doc
    :)
  • mmc

Wrzuciłam "Recitatif" Toni Morrison =)
  • natalka

kulturoznastwo-10 i 17 XII; )
  • Fafiq

usunąłem całe kulturoznawstwo bo doszedłem do wniosku, że jest już zbędne skoro pewne osoby (dzięki wam bardzo) przepisały całe skrypty. jezeli ktoś chce mieć dostęp do zdjęć pisać do mnie na PM z mailem to wyśle
  • Anonim

zajrzyjcie dziś na gmail, po zmazaniu odpowiedzi wrzucę materiały z powtótrzenia przed egzaminem które zorganizowała dla naszej grupy dr Ładyga-Michalska - formuła jest taka jak ma być final. dobre do sprawdzenia siebie;-)
  • Humanistka Recydywistka

wrzuciłam małą NIESPODZIANKĘ autorstwa własnego :)
    może się przydać, może nie
    Pozdrawiam :)
  • Humanistka Recydywistka

Aha, dodam, że to szczególnie dla tych, co niewiele umieją i nie mają pamięci do nazwisk (taka ja na przykład :D)

Reszta niech nawet nie zawraca sobie głowy :)
| |

pierwszoroczni: dzienni, wieczorowi i zaoczni - zapraszamy. enjoy!

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)