-
>Insomnia napisała:
>wrzucilam fajne rzeczy z usa na gmaila. ma ktos moze jakies
>dobre notatki z filozofii ktorymi chcialby sie podzielic
>gmailowo? :)
to jest jakis skrypt? -
-
>Insomnia napisała:
>a na co Ci to wygląda?:P
na skrypt :P chodzilo mi czy to oficjalyn skrypt, poniewaz zdarzylo mi sie przyjsc na kilka wykladow i nie przypominam sobie wielu rzeczy w nim wymienionych. oczywiscie dziekuje za umieszczenie, napewno sie przyda :P wesolych swiat -
aiki
>Bisia napisała:
>A tak na serio, to co chodzi? O jakieś skrypty, książki
>itp.?
Hej!!
Chodzi o to, co było na wykładach. Może to zabrzmi dziwnie, ale przez pierwsze 3 czy 4 wykłady szukalam sali. :) -
-
Ania
nie wiem czy znacie tą stronę, ja przed chwilą się na to natknęłam więc się dzielę; ]
http://hell.pl/agnus/anglistyka/His... -
Anonim
>aiki napisała:
>Hej!!
>Chodzi o to, co było na wykładach. Może to zabrzmi
>dziwnie, ale przez pierwsze 3 czy 4 wykłady szukalam sali.
>:)
Na stronie podanej powyżej są skrypty z poprzednich lat i wątpię, żeby na razie gdziekolwiek był skrypt tegoroczny. Być może w czasie sesji (skoro egzamin jest dopiero 6.02) ktoś przepisze notatki na komputerze i wrzuci na gmaila.
-
aiki
Bisia, ale mi chodzi o LITERATUrę amerykanska.....
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!! -
Et moi, je veux nager
>aiki wrote:
>Bisia, ale mi chodzi o LITERATUrę amerykanska.....
>AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!
Tak naprawdę to notatki z wykładów zapewne na wiele się nie przydadzą, więc nie ma się czym martwić.; ) -
Anonim
>aiki napisała:
>Bisia, ale mi chodzi o LITERATUrę amerykanska.....
>AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!
Sorry, nie zrozumiałam - myślałam, że chodzi o tegoroczne egzaminy II roku.
Skryptu nie ma, jak się sądzę. Kluczem do sukcesu jest Blue Book. I przeczytanie lektur. -
>Bisia wrote:
>
>Sorry, nie zrozumiałam - myślałam, że chodzi o
>tegoroczne egzaminy II roku.
>
>Skryptu nie ma, jak się sądzę. Kluczem do sukcesu jest
>Blue Book. I przeczytanie lektur.
Serio? :D
Ja zdałem bez Blue Booka; ) Ale lektury przeczytałem jak każdy porządny student, "The Babysitter" mi się spodobał najbardziej :) -
u mnie to samo. blubuka znalem tyle co z szybkiego skimma, czyli nie znalem... natomiast lektury kumałem dosyć dobrze i dzieki temu zaliczylem :P
-
Anonim
To są już kwestie indywidualne, jednak ja podałam oficjalną wersję nt. "co będzie na egz." -
Anonim
Czy ktoś posiada może w wersji elektronicznej notatki z kursu p.Foltyńskiej "AmE Mass Media", a dokładniej - z tych wykładów wprowadzających, które są przed naszymi prezentacjami??
Byłabym dźwięczna za ich zmailowanie.. -
GRIMA
Dla wszystkich zdających egzamin licencjacki pewno przyda się to:
http://chomikuj.pl/Alicyja?fid=8580...
Powrót do Yula... Bosko -___-' -
rozważna i romantyczna
a może nalazł ktoś coś ciekawego w internecie z czego dałoby się nauczyć na część "kulturoznawczą" ze spec. amerykańskiej (oczywiście na egzamin licencjacki) ?