Ania's fanklub [493]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ania

Nie wiem czy taki temat juz byl...ale....jestem ciekawa czy wiecie dlaczego tak sie nazywacie, kto nadal wam takie imie itd..
    bo u mnie to bylo smiesznie, tatus poszedl zapisac mnie do chrztu i przyszedl z Magdalena Anna a przekrecil i wyszedla z Anna Magdalene...i tak zostalo:D
  • apaczka

u mnie tez ojciec wpadł na ten genialny pomysł, za co jestem mu niezmiernie wdzięczna :D
  • Anonim

hehe a u mnie jak moja mama była młoda słuchała Czesława NIemena i stwierdziła że jej pierwsza córka będzie Anna Maria i padło na mnie;)
  • Anulka

W moim przypadku to mam to imię dzieki Ani z Zielonego Wzgórza, bo moja mamusia lubiła ta książkę i Anię...
  • Ann

Miałam byc Rafałem, ale jak moj tata doczekal sie mnie to powiedzial ze Ania i tylko Ania :D
  • BoDoScH

a ja mam po prababci;]
  • ania

Ja mam 2 imię po prababci a 1 to miałam być Marcin ale wyszło Anna Maria
  • Aneczka

Witam, ale super gronko:D Dołączam do was, bo widze, że jest tu bardzo miło:) Czemu mam tak na imie?nie wiem jak to sie stalo, chyba mama wpadła na ten pomysł albo babcia...i bardzo dobrze sie stało, bo to imie mi sie strasznie podoba. Jest urocze i ma wiele zdrobnień. Ań poznałam bardzo dużo - wszystkie są wspaniałymi, sympatycznymi dziewczynami:)
  • Ainhoa Wilq

Jestem Ania, bo jestem pierworodna, byłam więc pierwszym dzieckiem, któremu moim rodzicom przypadło nadać imię - Ania, bo jest takie piękne, skromne, dźwięczne... i w ogóle. Aha, i miało być unikalne, ale jak się okazało, co trzecia dziewczynka w piaskownicy była Ania :)
  • Anonim

ja miałam być Mariuszem (no coment) ale zostałam Ania dzięki... salowej. Spojrzała na mnie po urodzeniu i powiedziała "taka mała Ania-Mania" i tak już zostało :)
  • ania

u mnie dziadek wszystkie wnuczki nazywał ania,ale żadna nie miała tak na imię... no i mama postanowiła spełnić marzenie dziadka i ochrzciła mnie ania...:D
  • kojarzycie piosenke "Andzia" Oddzialu Zamknietego?
    podobno wlasnie dlatego :}
  • Anonim

Ania... bo tak :)
    mama sobie wymarzyła; )
  • Anonim

jak spytałąm sie kiedys tam rodziców, to powiedzieli: bo ty nie mogłabyś być niczym innym... cóż... jakbym była chłopcem to bym była Józef... i w tym momencie po raz kolejny dziękuję, że nie jestem chłopcem:)
  • Anonim

bo gdy jeszcze nie mialam imienia, bylam chora i przyszedł pan dokor i trzeba bylo recepte wystawic na jakies imie, a anna bylo takie popularne i w ogole; D w razie czego rodzice mogli zmienic, ale juz zostalo :)
  • angie

ja miałam być michałem i w sumie mogłam być michałem, ale skoro miałą urodzić się dziewczynka, to cała rodzinka zaczęła się zastanawiać, jak moja mama powinna mnie nazwać. miałam być malwinką (babcia), bo takie ładne (?), miałam być Agnieszką (druga babcia), Marzenką (znowu babcia), ale moja mama powiedziała, ze chce mi dać jakieś ładne, delikatne imię, ale takie z klasą. tata był tak szczęśliwy, ze będzie miał curkę, ze mogłabym nazywać się kupka a i tak byłby zachwycony (no comment; ), ale mamut wpadła na pomysł, że nazwie mnie ania. i niebiosom za to dzięki!! moja siostra jest gosia, więc tez, proste, ładne imię. jak się ciesze, ze mam normalną matkę!! :D
  • Anek; )

Hehe moja mamusia chciaął mnie Aga ochrzcic, ale tatuś wkroczył do akcji i jest Ania..
    Ja się ciesze bo Ania jest super :D:D
  • Fisza

poniewaz mój Tata pragnął miec zawsze córeczkę Anie ...
  • a.

a u mnie było tak ze moja sąsiadka, pierwsza miłość brata (miał wtedy 4 lata:D ) miała na imię Ania (chyba było to jedyne imię żeńskie które znał) i gdy się urodziłam brat nalegał żebym była Ania oczywiście mama się wyłamała że mam być paulina (fuuuu!!!!) naszczęscie brat wygrał tą bitwę, a paulina mam na drugie :D
  • Anonim

na moje imie wpadł dziadek :) kochany ! babcia chciała bym sie zwala Marysia (choc też ładnie) albo Kasia (yyy :/) a tak w ogóle miałam być Paweł; ) przypadło to mojemu bratu; )
| |

jeśli jesteś Anią, kochasz Anie, wielbisz jakąś lub po prostu jesteś przekonany/a o wyższośc...

Fotki

Miejsca grona (0)