Anime i Manga ^^ [7243]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • per_in

hahah strasznie sie nudze na uczelni :P cale szczescie ze jestem na IT to moge przynajmiej jakos czas zbic piszac cos na gronie :D
    Tym razem napisze o moim ulubiuonym anime a tematu jak zawsze nieznalazlem chyba ze jakos inaczej jest nazwany to sorka za dubla :P
    Kiddy grade jest sredniawe az do bulu i nie jest to rewelacyje anime lecz mam do niego sentyment i chyba zawsze mi sie bedzie podobac (jedynie co to moze zmienic to czesc druga zrobiona naprawde dobrze :P) nie bede pisal o czym jest to anime bo nie pisze recenzji tylko nadmienie ze jest to anime S-F. Wyszlu juz 3 filmy pelnometrazowe oraz miala wyjsc Czesc druga ale przesuneli na okres nieokreslony. Muzyka jest przyjemna dla ucha nie rewelacyjna ale przyjemna choc muzyka z trainera jest dla mnie zajebista moze nie top 1 ale napewno wysoko na mojej liscie piosenek :P
    Juz tyle lat lubie to anime i nie jestem w stanie okreslic czemu ja lubie to anime mam jakis sentyment do niego moze to jest przyczyna ale tez nie jestem pewny na 100% :P
| |

Grono o tematyce... zgadnijcie jakiej :) Ciekawe strony: http://anidb.info/ Strona z polskimi nap...

Fotki

Miejsca grona (2)