-
olga jot.
-
Ewcia
-
agnieszka
Oboje sa tak samo swietni. Bez ktoregos z nich AMM nie bylo by tym samym kabaretem. Uzupelniaja sie wzajemnie: Marcin- teksty skeczow i ich wykonanie :), Michal- te jego niepowtarzalne poruszanie na scenie, po prostu super! :) Jednym slowem obydwoje sa tak samo dobrzy.No i jeszcze Waldek oczywiscie :) -
olga jot.
no właśnie!!!! Walduś...
ostatnio byłam na występie the mru mru, siedziało za mną GRONO osób- jakaś rodzinka: i młodzi i starsi... nie trudno było usłyszeć wypowiedź jednej z pań podczas gdy na scenie pojawił się znakomity Walduś: "Oooo!!!! To chyba jest ten ich nowy w kabarecie!?"...taki fajny, szkoda że niewidoczny; / -
-
aka. Mina-chan
hmm... ja zdecydowanie wole marcina chyba nie musze mówić dlaczego, ale przyznam wam racje nie jeden ale dwóch tworzy kabaret ^^ -
m
-
Catharina
obaj są zarąbiści każdy z osobna jest nie powtażalny :) i każdego z osobna za co innego lubię; ) -
Anonim
Onie przeciw sobie nie mogą konkurować. Są poprostu THZE BEST!!! Ale jak już to Michał :) -
Ela R....
ja bardziej wole tego chudziutkiego on jest taki smieszny i sie super wygina i ma fajny głos -
marta
Obaj fajni, ale jak już wybierać to michał lepszy (ta mimika i gra ciałem) XD -
Agga
-
Anonim
-
lucrecia
Michał - za TĄ twarz i TO ciało;) A Maciek za jego głos i koszule;) Obaj są debeściaki;) -
Anonim
Ostatnio oglądałam powtórki i Michał który się niewygłupia jest dziwny przyzwyczaiłam się do "Go go go" i "Pirwszego razu" tak bardzo, że oglądając "Czerwonego kapturka" wydawało mi się, że inny człowiek... :D -
Małgorzata.
>lucreciowy anioł HoMMowy V :D napisała:
>Michał - za TĄ twarz i TO ciało;) A Maciek za
>jego głos i koszule;) Obaj są debeściaki;)
mała poprawka: nie Maciek tylko Marcin :)
Pozdrowionka for you!!; )
-
agata
-
olga jot.
przyznam, nikt się nie rusza tak, jak Michał; ) ale Marcin też jest sympatyczny; ) -
..::Stefan::..
Michał jest poprostu najlepszy. każdy skecz z jego minami poprostu jest super -
olga jot.
uczył się chłopak tych "min", uczył... to teraz może szpanować, a my mozemy go za to podziwiać; );) -
Anonim
nietylko min... tego wszystkiego się uczył... Szkoła mimiczna to jest coś :) Pod tym względem Irek Krosny też jest świetny :D