Ani Mru Mru [7265]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • olga jot.

... kto lepszy- i dlaczego?; )
  • Ewcia

Michał!!!
    za:
    -mimikę
    -giętkość; -)
    -i ten urok osobisty...
  • agnieszka

Oboje sa tak samo swietni. Bez ktoregos z nich AMM nie bylo by tym samym kabaretem. Uzupelniaja sie wzajemnie: Marcin- teksty skeczow i ich wykonanie :), Michal- te jego niepowtarzalne poruszanie na scenie, po prostu super! :) Jednym slowem obydwoje sa tak samo dobrzy.No i jeszcze Waldek oczywiscie :)
  • olga jot.

no właśnie!!!! Walduś...
    ostatnio byłam na występie the mru mru, siedziało za mną GRONO osób- jakaś rodzinka: i młodzi i starsi... nie trudno było usłyszeć wypowiedź jednej z pań podczas gdy na scenie pojawił się znakomity Walduś: "Oooo!!!! To chyba jest ten ich nowy w kabarecie!?"...taki fajny, szkoda że niewidoczny; /
  • aka. Mina-chan

hmm... ja zdecydowanie wole marcina chyba nie musze mówić dlaczego, ale przyznam wam racje nie jeden ale dwóch tworzy kabaret ^^
  • m

michał
    super mimika!!!:)
  • Catharina

obaj są zarąbiści każdy z osobna jest nie powtażalny :) i każdego z osobna za co innego lubię; )
  • Anonim

Onie przeciw sobie nie mogą konkurować. Są poprostu THZE BEST!!! Ale jak już to Michał :)
  • Ela R....

ja bardziej wole tego chudziutkiego on jest taki smieszny i sie super wygina i ma fajny głos
  • marta

Obaj fajni, ale jak już wybierać to michał lepszy (ta mimika i gra ciałem) XD
  • Agga

Michał, Michał i jeszcze raz Michał.
  • Anonim

Michał zza ta mimike i ogolenie jest fajny :P
  • lucrecia

Michał - za TĄ twarz i TO ciało;) A Maciek za jego głos i koszule;) Obaj są debeściaki;)
  • Anonim

Ostatnio oglądałam powtórki i Michał który się niewygłupia jest dziwny przyzwyczaiłam się do "Go go go" i "Pirwszego razu" tak bardzo, że oglądając "Czerwonego kapturka" wydawało mi się, że inny człowiek... :D
  • Małgorzata.

>lucreciowy anioł HoMMowy V :D napisała:
    >Michał - za TĄ twarz i TO ciało;) A Maciek za
    >jego głos i koszule;) Obaj są debeściaki;)

mała poprawka: nie Maciek tylko Marcin :)

Pozdrowionka for you!!; )

• agata

Obaj są świetni, ale jakbym już miała wybierać to Michała :))
  • olga jot.

przyznam, nikt się nie rusza tak, jak Michał; ) ale Marcin też jest sympatyczny; )
  • ..::Stefan::..

Michał jest poprostu najlepszy. każdy skecz z jego minami poprostu jest super
  • olga jot.

uczył się chłopak tych "min", uczył... to teraz może szpanować, a my mozemy go za to podziwiać; );)
  • Anonim

nietylko min... tego wszystkiego się uczył... Szkoła mimiczna to jest coś :) Pod tym względem Irek Krosny też jest świetny :D
| |

Viv la France! Tofik! Nie wydurniaj sie, normalnie idź itd... Czyli ni mniej ni wiecej ANI MRU MR...

Fotki

Miejsca grona (0)