- 1
- 2
-
noname
-
o s a a a
-
Anonim
-
o s a a a
Kubuś dziś jest. MUSZE to ogladac, chce zobaczyc jak Tolka sie kompromituje przed mylionami Polaków. Bo wiecie... będzie chciała byc smieszna a Kubuś bedzie jej jeździł. [mam nadzieję oO] wierze w niego!:D -
-
noname
chyba że straci resztki honoru i będzie się do niej lizał. to już by był koniec. ale przynajmniej zobaczymy jak ynteligentna jest Tola. -
Anonim
-
o s a a a
ale napewno będzie sie pytał o anty fanów. czyli aaaaaaaa aaa o nas o nas!; D będzie sie nabijał z jej malunków na łapach.. będzie pytał o wielka przyjaźń z Alą. itd.
no nie wiem.. zobaczymy.; D -
noname
wiecie ja myśle że Kubie dobrze zapłacili. Tola nie ma wielu fanów. a Kuba jest autorytetem młodzieży poniekąd. i myślą że jak Kuba zrobi och! i ach! naTOlą to młodzież pójdzie za nim. obym się myliła.:/ -
o s a a a
-
o s a a a
łuhu. chciała byc taka ironiczna w wszyła na taaaaaaaaaaaaaka idiotkę.:) -
noname
dokładnie. po za tym mówiłe do Kubby wujku a on nawet jej imienia nie znał. -
o s a a a
-
Anonim
-
o s a a a
-
Anonim
kilka.kilka. mój brat po obejrzeniu wpada do mnie do pokoju:
P: Justyna! To Ty słuchasz tego BLOG 27?!
J: y. nie.
P: Weź.. nie bądź taka jak ona. <i zaczyna cytować xD> 'bo ja ostatnie sypiam w trumnie'.
-
o s a a a
-
noname
jak wyżej x] a po za tym to była ewidentna promocja płyty . ,,przed wyjściem każdy ma dostać płytę i jej przesłuchać bo będe dzwonił'' to było takie bez emocji nawet nie spojrzał na widownie...:] -
o s a a a
haha albo jak Kuba sie zapytał ' chcecie zeby Tola zaspiewała' a publika 'nieeeeee!' xDD
ciekawe ile trumna kosztuje oO -
o s a a a
JA P I E R O L E ! -.-
co za idiota chce za 7 tysiecu to kupic?!
http://aukcja.onet.pl/show_item.php... -
noname
- 1
- 2