ANTY Hip-hopolo; ) [122]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • "Show must go on" dance for life

Kto waszym zdanie jest najgoeszy na secenie HH. Kogo uwazacie za poraszke, pozera i lamusa. Kto waszy zdanie zasluguje na tytul "najgorsza lapsa Hip-Hopu w polsce"( jak kogos yrazilem przepraszam :) )
  • Anonim

Najgorszy jest Mezo i Doniu.. takie pozery. Doniu do klipu wyporzyczył Porshe i myślą że sie upodobniaja do Naszych czarnych braci :P buhahahaha Ale wiocha
  • Anonim

hmm to ja dozuce filon filtrona czy jak mu tam, w kazdym razie ten od cziku cziku
  • Anonim

chodzi Ci o jedną brew??....ja dodaje do Donia i Meza jeszcze Reda,to jest laps roku
  • Arek Felczyński

Nie no Red nie jest najgorszy. może nie pasuje do naszego polskiego stylu ale jest ok. Zapomnieliście o Liberze
  • Anonim

ja pierdole. ten mezo dostal jakas nagrode dziennikarzy w opolu czy gdzies ... do czego to doszlo...
  • Grono.Net

no doniu, liber, mezo wiadomo ze sa pozerami, lapsami itp. doniu za swoj chujowy album dostal nagrode za plyte roku HH. tylko ze to z HH nie ma nic wspolnego. dodac nalezy tesz 3 wymiar, i wszystkie lansowane przez radio eska "sklady"
  • Anonim

rapeskadra... co to kurwa ma byc ?
  • Anonim

ale nic nie przebija 18L :///...ci to poraszka do kwadratu juz mi sie bardziej podoba 3 wymiar i ich boska piosenka "dla mnie masz stajla...ajj":P...ale to nie oznacza ze mi sie podoba :P
  • Anonim

tak rzeczywiście,ten kawałek jest boski,słucham go non stop...
  • Anonim

a moj ulubiony moment to ...samiusienki poczatek jak jest ajaj ajjj :P
  • Grono.Net

Dodam do tych wszystkich jeszcze Verbe :D
  • Anonim

Agatka no popatrz,mój też....lubie se tak krzyknąć w szkole ajaj ajjjjjjjjj=D =P
  • Anonim

lerek? ale to nie hiphop tylko arenbi albo cos w tym stylu. jak dla mnie zenada ...
  • Ⓛ Reju Ⓛ

POZDRAWIAM DONIA I JEGO PRZESTRZEŃ:P BUAAAAAAHAHAHAHAHHA TOTALNE DNO TO JEDEN 8 CWEL DONIU (I JEGO PRZESTRZEŃ); p LIBER ,VERBA, I TAKIE LAMUSIARZE PODOBMI IM :) !!HARDCORE UNDREGROUND HH!!!!!!!!! :) OSTATIO SŁYSZAŁEM FAJNE SKŁADY :) 2 WARSZAWIAKÓW BEZ KITU ZAJEBIŚCI I EMIBE :) TEŻ ZAJEBIŚCI :) HEHE KLIMATYCZNI EMIBE SĄ NAPRAWDE POZYTYWNIE POJEBANI :) POZDRO DLA QMATYCH :)
  • Onça

czyzbys byl na Pradze na koncerciku?? :D Zajebiscie było :D

A ja pojade jeszcze Brodce... chryste jak ta kobieta mnie wkurwia..... i sama nie wiem jaką muzyke chce tworzyc i jakas kicha wogole, zadaje sie z ludzmi z duzych ekip i nie widzi ze jej jadą... no dajcie spokój - porazka
  • Anonim

18l zabiło wszystkich swoim nowym hiphopolowym kawałkiem pytam kiedy nie no kurwa jak widze ten teledysk w telewizji to był telewizor rozjebał o ściane kurwica mnie bierze jak słysze tych zmutowanych disco polowców w radiu mają tak chujowe teksty że sam bym ich zjadł dobra bo się wkurwiam .....

pytam kiedy co to za hiphopolowe klimaty głównie tym kawałkiem poznaniaki spisali się na straty od innych składów dostajecie baty żebyście zamkneli te gęby założe wam kraty
  • Anonim

zawsze będe to powtarzal .... DONIU !!
  • Onça

Ja tylko mam nadzieje ze oni kiedyś przestaną... na zawsze.... R.I.P.
  • "Show must go on" dance for life

Miejmy nadzieje ale Hip-Hopolo sie rozrasta jak jakis wirus. Chyba nic go nie powstrzyma. Moze napiszemy petycje do wydawnict plytowych o wieksza selekcje wykonawcow HH. Co wy na to ??
| |

Jeśli tak jak ja nienawidzisz hip-hopolo to się przyłącz... co tu więcej pisać - każdy wie o ...

Fotki

Miejsca grona (0)