-
Clementine
moze ktos wie gdzie moge kupic tanio tabletki yasmin w katowicach tychach lub krakowie? wazne..:) -
-
SunnyAngel
-
SunnyAngel
HALO!!!! jutro ide do ginekologa i nie wiem czy zmieniac tabletki na te czy nie??:( -
-
Marta
kazdy organizm inaczej reaguje na tabletki.
jedna dziewczyna moze schudnac inna nie.
wiec wydaje mi sie ze nie przewidzisz tego czy schudniesz czy nie -
Clementine
moj lekarz bardzo mi polecal te tabletki no ale troche kosztuja ok43zl wiec zmienilam na cilest ale mam nadzieje ze wroce kiedys do yasmin -
SunnyAngel
dzieki, ale raczej poczekam az rodzice przestana placic za moje proszki;p bo jakby mi tak zdrozaly to zaczeliby sie wypytywac co to jest;p -
SunnyAngel
-
just
niezla akcja z tymi przeroznymi cenami.... czy wiecie moze gdzie w wawie sa najtaniej.... ??? -
Anonim
mnie też to interesuje. Na Sadybie w Best Mallu - 45 zł za opakowanie...
Całe szczęście mój mężczyzna się dobrowolnie opodatkował na rzecz kobiecej antykoncepcji... -
***Niezależna Księżniczka***
-
ngL
Głupie p[ytanie - ale czy chodzi o yasmin czy jeanine?
Pytam, bo... lekarz przepisał mi yasmin, po czym Pani w aptece stwierdziła, że takich tabletek... nie ma i zapewne chodzilo o jeanine. Właśnie biorę trzecie opakowanie, ale po tym, co tu czytam - mam mieszane odczucia do tego, co mówiono mi w aptece...? -
To chyba pani w aptece coś się pomylila... Może u nich a aptece nie ma czegoś takiego, ale w ogóle to na pewno jest... Ja bym na Twoim miejsu poszła i zrobiła tam awanturę.
-
Malinka7776
a mam pytanie czy są jakies niedrogie pigółki..i dobre do tego? jesli tak to ile kosztuja?
-
ngL
Pigułki "dobre" określa się względem poziomu hormonów, które to badanie powinien zlecić Ci lekarz przed zapisaniem jakichkolwiek pigułek. Każda kobieta inaczej reaguje na różne tabletki.
Ja na przykład bardzo dobrze tolerowałam Stediril, kosztuje On niecałe 3 zł (lek refundowany) jednak zawiera bardzo wysoką ilość męskich hormonów. O ile dla mnie to żaden problem, o tyle mojej koleżance zaczęły rosnąć czarne wąsy :))
Wbrew pozorom to nie takie śmieszne, więc polecam wykonać badanie i dobrać tabletki razem z lekarzem.
-
SunnyAngel
Ja dalej jestem na Rigevidonie, kosztuje jakies 4zl za opakowanie i dobrze sie po nim czuje;) -
***Niezależna Księżniczka***
-
A
-
żaBa
Pani w aptece mogła powiedzieć, że takich nie ma bo One w Polsce są od niedawna. Oficjalna prezentacja odbyła sie w Wawie jakieś 2 msc temu.
Tabletki mają jakiś tam składnik, nie wiem jak sie nazywa, co ogólnie odwadnia i dzięki temu nie za3ymuje sie woda w organiźmie jak przy większości tabsów i sie nie tyje automatycznie. Dlatego są raczej drogie, bo to miał być największy atut.
I rzeczywiście tak jest, sama biorę.
Tyle, że powinno sie pilnować przy braniu ich aby sie nie odwodnić, bo pare kobiet gdzieśtam za granicą sobie ...umarło po nich.
Udusiły sie.
Chcecie brać czy nie - kwestia do rozstrzygnięcia dla Was.
Pzdr. -
Anonim
rany co wy tu piszecie mnie przerarza, ja je biore i nic mi po nich nie dolega
płace 34 zł
musieli mi je w aptece sprowadzać bo to nowość oby były dobre